Tyylikkäästi kohti KEVÄTTÄ JA KESÄÄ

Rennot ja upeat tekstiilit töihin ja vapaa-aikaan

More Onin laajasta mallistosta löydät sopivan vaihtoehdon yrityksesi tarpeisiin, niin töihin, messuille, tapahtumiin kuin vapaa-aikaankin. Craftin ja Cutter&Buckin uudet mallit huokuvat trendikästä skandinaavista sporttimuotia kaiken kokoisille ja kaiken ikäisille, niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Kevään uutuuksia ja suosikkeja

Hobart -collegepaita

Hobart on korkeakauluksinen collegepaita pehmeästä, ihoa hyväilevästä kankaasta, jossa on kaksi vetoketjullista piilotaskua. Kankaan materiaali on 50 % lankavärjätty polyesteri, 24 % kierrätetty polyesteri, 20 % viskoosi ja 6 % elastaani, paino 300 g/m2.

Värit: Dark Navy, Gog Green ja Black 

Suositushinta: 39,00 eur (alv 0 %)

Hayden -hupullinen takki

Hobart on korkeakauluksinen collegepaita pehmeästä, ihoa hyväilevästä kankaasta, jossa on kaksi vetoketjullista piilotaskua. Kankaan materiaali on 50 % lankavärjätty polyesteri, 24 % kierrätetty polyesteri, 20 % viskoosi ja 6 % elastaani, paino 300 g/m2.

Värit: Dark Navy, Gog Green ja Black

Suositushinta 59,00 eur (alv 0 %)

Oak Harbor Vest- Cutter & Buck 

Cutter&Buckin Oak Harbor liivissä yhdistyy lämpö, tyyli ja ympäristötietoisuus. Joustava kangas sivuilla mahdollistaa hyvän liikkuvuuden. Uusiutuvasta DuPont/Sorona -kuidusta valistetun Sustans -eristeen ansiosta liivi on lämmin. Vetoketjulliset taskut.

Värit: Tummansininen, hopea ja musta

Suositushinta: 89,00 eur (alv 0 %)

Advantage Shirt – Cutter & Buck

Cutter & Buckin Advantage Shirt -paita on valmistettu ainutlaatuisesta puuvillan, polyesterin ja elastaanin sekoitemateriaalista. Tämä paita tuntuu loistavalta päällä ja sopii niin töihin, matkalle, vapaa-aikaan, messuille, asiakaskäynnille tai illalliselle. Tämä paita tuntuu ja näyttää hyvältä koko päivän ajan.

Värit: White, Heaven Blue, Indigo Melange, Dark Navy, Ivy Green, Black

Suositushinta: 79,00 eur (alv 0 %)

Virtue Eco Polo Solid – Cutter & Buck

Tyylikäs ja ympäristö ystävällinen pikeepaita, joka sopii niin arkeen, töihin kuin harrastuksiin ja vapaa-aikaan. Erittäin kevyt, korkealaatuinen ja sertifioitu kierrätetty DryTec -polyesteri takaa maksimaalisen mukavauuden. Materiaalina 95 % kierrätettyä polyesteriä, 5 % elastaani. UPF 25+, paino 250 gr/m2.

Värit: White, Dark Navy ja Black

Suositushinta: 55,00 eur (alv 0 %)

Advantage Premium Polo – Cutter & Buck

Advantage Premium -pikeepaita on valmistettu pehmeästä ja joustavasta CB DryTec +35UPF -materiaalista, joka siirtää kosteutta iholta. Ainutlaatuinen sekoitemateriaali tekee pikeepaidasta monikäyttöisen ja aktiiviseen elämään sopivan – todellisen klassikon. Tämä paita on Cutter & Buckin suosituin ja eniten myydyin pikeepaita Suomessa. Paidassa on samaa materiaalia oleva kaulus ja sisäpuolella kontrastiväristä kudottua materiaalia pienenä tyylikkäänä yksityiskohtana. Nappilistassa metallinapit.

Värit: White, Papaya, Heaven Blue, Blue, Dark Navy, Ivy Green, Pistol ja Black

Suositushinta: 55,00 eur (alv 0 %)

Basic-T ja Basic Polo

Cliquen unisex Basic T-paidat, suositushinta 5,90 eur (alv 0 %)

Cliquen Basic Polopaidat, 100 % puuvillaa suositushinta 15,90 eur (alv 0 %) 

Paidoissa laajat värivalikoimat.

Kysy ehdotusta ja tarjousta myös takeista, fleeceistä sekä messu- ja tapahtumatuotteista. Kysy myös ehdotusta logomerkkauksista ja miten brändisi tuodaan parhaalla mahdollisella tavalla esille.

Kiinnostuitko? Katso uudet kevään 2024 kaikki kuvastot tästä linkistä. Palvelemme sinua 30-vuoden kokemuksella, nopeasti ja laadukkaasti. 

Muistijälkiä kohtaamisiin – More On - 30-vuotta perheyrittäjyyttä!

More On Oy

Olli Ilmolahti

olli.ilmolahti@moreon.fi

040 528 9005

Seuraava
Seuraava

Ystävänmyynnit 15.-17.3.