Profiilituotteiden ja mainostekstiilien kehitys - huippulaatu ja vastuullisuus

Kaukana ovat ne ajat, kun me More Onissa aloitimme toimintamme 30-vuotta sitten, jolloin ei voinut olla täysin varma onko yrityksen T-paidan, fleecen tai hupparin kaikki koot saatavilla. Myös laatu ei aina ollut tasalaatuista ja istuvuudessakin oli usein toivomisen varaa.

Nykyään yrityksen mainostekstiilit ja promootiotuotteet ovat laadukkaita. Kestävän kehityksen turvaaminen asettaa maailmalle monia suuria taloudellisia, sosiaalisia ja ekologisia haasteita. Tänä päivänä on tärkeätä, että kaikki kantavat oman vastuunsa toimintansa, ei vain ainoastaan paikallisista, vaan myös globaaleista vaikutuksista.

Yhdessä tavarantoimittajien ja palveluntuottajiemme kanssa More On pyrkii kaikilla tavoin edistämään kestävää kehitystä. Tunnemme yhteiskuntavastuumme ja pyrimme tekemään sosiaalisesti sekä ekologisesti kestäviä, pitkän aikavälin hyviä päätöksiä – nimenomaan ajatellenn luontoa, ilmastoa sekä sosiaalista yhdenvertaisuutta. Painopistealueita ovat design ja tuotekehitys, tuotanto sekä logistiikka ja kuljetus.

Tänä päivänä on ennenminkin sääntö kuin poikkeus, että mainostekstiileissä ja organisaatioiden sekä yhteisöiden omissa mainostekstiileissä materiaali on joko luomupuuvillaa tai kierrätettyä polyesteriä tai näiden sekoite. Tekstiilien tuotanto- ja valmistusprosessia seurataan tarkkaan eri kansainvälisten standardien avulla aina puuvillan kasvatuksesta ja kierrätysprosessista lähtien. Lisäksi tuotteet ovat miellyttäviä pitää päällä, niihin on useasti lisätty elastisuutta, niissä on Skandinaavinen mitoitus ja trendejä seuraava värimaailma. Ne sopivat kaikille suomalaisille koosta riippumatta.

More Onin edustamista brändeistä kuten mm.  Cliquesta, Craftista, Cutter & Buckista, Harvestista, Printeristä, Neutraalista, Nimbuksesta jne. löytyvät laadukkaat mainostekstiilit ja työvaatteet sekä vapaa-aikaan että businekseen. Kysy lisätietoja myös kesän Cutter & Buckin huippulaadukkaista golf-tekstiileistä.

Kiinnostuitko, ota meihin More Onissa yhteyttä. Tulemme mielellämme tapaamaan tai lähetämme tuotteiden mallikappaleita nähtäväksenne. Meiltä saat myös tuotteiden design -palvelut.

moreon@moreon.fi 09 6844 9920 

Olli Ilmolahti

olli.ilmolahti@moreon.fi 040 528 9005

Edellinen
Edellinen

Nanoteknologia – ei ryppyjä, ei tahroja

Seuraava
Seuraava

Lahjaksi valmistuneelle - Aurora Luxury Writing Instruments