Tyylikkäästi kesään

Tsekkaa kesän tyylikkäimmät uutuudet ja parhaat tarjoukset uudesta kuvastostamme. Hyviä ideoita yrityksesi virkistyspäivään, työhyvinvointipäivään tai vaikka henkilöstön kesälahjaksi. Kuvastossa kaikkea vaatteista ja vaatetuksesta kesän kivoihin pikkulahjoihin saakka. Grillitarvikeet, piknik-kassit ja viltit, pyyhkeet ja paljon muuta antavat mielettömiä ideoita muistamisiin. Hinnat alv. 0 %. Kuvastoon pääset tästä.

Hyödynnä kevään paras tarjous. Hupparin ostajalle t-paita kaupan päälle. Nyt tiimivaatteet, virkistyspäivän tai kesäpäivän vaatteet koko henkilöstölle hyvään hintaan.

Cottover Vetoketjuhuppari

Reilun kaupan luomupuuvillasta valmistettu vetoketjuhuppari naisten ja miesten mitoituksella. Harjattu pehmeä sisäpuoli. Kaksi etutaskua ja 2x2-ribbineulos hihansuissa sekä paidan helmassa. Materiaali: 80 % Reilun kaupan luomupuuvilla, 20 % kierrätetty polyesteri. Paino 280 g/m2.

Vetoketjuhupparin ostajalle Cottover t-paita kaupan päälle. Arvo 15,90 € / kpl.

Cottover Vetoketjuhuppari 65 € alv. 0%. 

Vesipullot ja termarit voimme painattaa täysvärisesti pullon ympäri valittuihin malleihin. Kiva ja hyödyllinen kesälahja. Kysy tarjous!

Piknik- ja grillikausi kutsuu!

Kesän grillauksiin valikoimistamme löytyvät lahjat grillaukseen ja piknikille. Esiliina, grilliottimet, grillaushanskat, piknikkorit, piknikpeitot, kylmälaukut, kalahalsterit, grillivartaat, kesäastiat ja paljon muuta. Tuotteisiin saatavilla merkkaukset tyylikkäästi. Taittuva piknikkori kampanjahintaan rajoitettu erä 15,90 € ja piknikpeitto muovitetulla pohjalla rajoitettu erä 19,90 €. Hinnat alv. 0 %.

Lippikset omalla viestillä. Valikoimissamme on laaja valikoima lippiksiä ja puuvillapipoja, pikaisella toimitusajalla merkattuna. Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä.

Craftin V150 lenkkarit eri väreissä nyt tarjoushintaan 99 € alv. 0 % (normaali hinta 130 € alv. 0%).  Kevyt ja energiaa palauttava kenkä. Erinomainen vaimennus, jousto ja tuki. Soveltuu sekä interval-tyyppiseen että pidempään juoksuun. • Anatomisesti muotoiltu• Pohjautuu GATE teknologiaan(Grip, Anatomical shape, Torsion, Energy return). Miesten koot 39-50, naisten koot 35-42. 


Uudet kuvastot ja paljon vaihtoehtoja

Uudet kuvastomme on päivitetty shop.moreon.fi verkkokauppaamme.  Tutustu laajaan valikoimaamme  laatulahjoista laatuvaatteisiin ja vapaa-ajantuotteisiin. Muista henkilökuntaasi ja hanki etätöihin hupparit, t-paidat ja takit niin Craftin, Cutter&Buckin, Harvestin ja Cliquen valikoimista. Uutta on Craftin Core Soul superihanat hupparit ja collarit. Tuotteet myös golfkentille. Tilaukset ja tiedustelut moreon@moreon.fi

Lisätietoja More Onista tästä.  

Valmistujais- ja kesälahjoja erikoishintaan. Esimerkiksi italialaisen Aurora kynä on upea valmistujaislahja.

Edellinen
Edellinen

Lahjaksi valmistuneelle - Aurora Luxury Writing Instruments

Seuraava
Seuraava

Pienillä asioilla hyvää oloa