+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

VINGA – ERILAINEN SKANDINAAVINEN VAIHTOEHTO

Vinga of Swedenin tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudesta sekä hieman erilaisesta skandinaavisesta designista ja tyylistä. Pakkaukset ovat huolellisesti mietittyjä, tyylikkäitä ja tuotteet käytännöllisiä erilaisiin tarpeisiin. Kuten More On Oy, myös Vinga panostaa vastuullisuuteen ja pyrkii löytämään ympäristöystävällisä materiaaleja sekä energiaa säästäviä tuotantomenetelmiä.

Hyvänä esimerkkinä uudenlaisesta sekä trendikkäästä ajattelusta ovat laukkujen, kylmälaukkujen, esiliinojen, reppujen sekä uusien kesätuotteiden raikas ilme ja design.

Vingan tuotteet sopivat niin toimistolle, asiakas- ja liikelahjoiksi, kampanja- ja promootiotuotteiksi kuin kotiin rannalle, urheiluun ja vapaa-aikaan. Tuotelinjasta löytyvät myös turvallisuustuotteet, kuten sammutuspeitteet kotiin, mökille ja toimistolle, useilla eri kuosilla. Turvallisuustuotteiden tyylikkäiden kuosien kääntöpuolella on suomen-, ruotsin-, englannin- ja norjankieliset käyttöohjeet.

Erityisesti näin kesällä pelit ovat mukavia ja toiminnallisia tuotteita. Pelejä on useita, aina klassisista FIA- ja PETANKKI-peleistä lähtien, näyttävissä lahjapakkauksissa. Pelit kulkevat kätevästi muun kesävarustuksen kanssa Vingan laukuissa. Vedenpitävät reput, tietokonesalkut, trolleyt sekä pyörälaukut ja raikkaan väriset olkalaukut toimivat ryhdikkäästi vaativissakin olosuhteissa.

Käyttettävyys ja käytännöllisyys

Erinomaisia ja käytännöllisiä asiakas- ja liikelahjoja ovat mm. tilava ja tyylikäs sisustuskori sanomalehdille, torkkupeitoille ja haloille. Samaan sarjaan kuuluvat lukuteline, johon voi sijoittaa tabletin tai älypuhelimen hyvään lukuasentoon sekä taitettava tarjotin, jossa on uniikki muotoilu. Tarjottimen reunat saa pystyyn kulmissa sijaitsevien pienien magneettinappien avulla. Tarjotin on samalla erinomainen säilytyslokero pienemmille tavaroille, kuten esim. koruille ja avaimille.

Tuotteet ovat valmistettu jämäkästä keinonahasta, mutta näyttävät kuin aidosta nahasta tehdyiltä tuotteilta. Tyylikkyyden lisäksi tuotteet ovat edullisia hankintahinnaltaan.

Lahjakortit

Vingan lahjakortit ovat haluttuja, sillä niissä lahjansaaja saa itse päättää, minkä lahjan hän itselleen valitsee. Valikoima on mittava ja monipuolinen. Erityisesti yritykselle tämä on logistisesti helppo tapa antaa vaikkapa näyttävänä kampanja- tai liikelahjana.

Vingan tuotteiden lisäksi valittavana on lahjoja myös muilta arvostetuilta tuotemerkeiltä ja brändeiltä. Lahjakortin ulkoasun ja tilausjärjestelmän voi räätälöidä kullekin yritysasiakkaalle parhaiten sopivaksi. Lisäksi lahjakortti voidaan personoida jo pienissäkin tilausmäärissä. Järjestelmässä on näkyvillä aina vain niitä tuotteita, joita on heti varastossa saatavilla, sen vuoksi tilaaja saa aina järjestelmästä valitsemansa lahjan.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin, jos haluat keskustella lisää ja tutustua tarkemmin Vingan tarjoamiin erilaisiin ratkaisuihin niin liikelahjoiksi kuin kampanja- ja promootiotuotteiksi.

 

 

Olli Ilmolahti

 

olli.ilmolahti@moreon.fi

More On Oy

040 528 9005

 

 

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.