+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

BERKELEY

Berkeley Collection on erilainen, ajaton ja trendikäs lifestyle brändi business- ja vapaa-ajan vaatetukseen. Berkeley kuuluu samaan konserniin kuin mm. huippubrändit Henry Lloyd (Lifestyle, Marin, Footwear), Völkl, Marker, Dalbello, on-running.com sekä Dolomite.

Herrasmiehen eleganssia, italialaista räätälitaitoa sekä designia, monimuotoisuus, hienostuneisuus, huoliteltu lopputulos sekä tyylikäs ajattomuus – nämä ovat kaikki adjektiiveja, jotka oikealla tavalla kuvaavat Berkeleyin vaatteita ja koko tuotevalikoimaa.

Berkeleystä löytyvät upeat ja laadukkaat kauluspaidat eri mitoituksissa, trendikkäät bleiserit ja puvuntakit sekä businekseen että vapaa-aikaan. Lisäksi valikoimassa ovat mm. muodikkaat denim –paidat, poolot ja pikeet sekä työkäyttöön, vapaa-aikaan että golf-kentälle. Erikoisuutena ovat mm. pikeepaidat kauluspaidan kauluksilla, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi puvuntakin alle asiakaspalaveriin, messuille tai business –matkalle.

Berkeleyn pehmeät puuvillaiset puserot ja merinovillaiset neuleet ovat olleet klassikoita muotiväreissä jo pitkään. Kevään uutuuksia juuri ilmestyneessä kuvastossa ovat mm.:

  • Laadukas, hinnaltaan kilpailukykyinen Everett Polo pikée-paita miehille ja naisille
  • Chester Chinos –puuvillahousut miehille ja naisille
  • Laaja uudistunut kauluspaitamallisto
  • Uudet kilpailukykyiset takit Brooks Bomber sekä Monroe Car Coat

Suurin osa kuvaston malleista on suoraan varastossamme. Keskimääräinen toimitusaika on muutamasta päivästä viikkoon. Toimitamme niin pienet kuin suuremmatkin tilaukset tehokkaasti, ei minimimääriä.

Kysy myös Concept Design by Berkeley –erikoistuotantoamme. Me suunnittelemme yrityksellesi näyttävän Berkeley tuotteisiin perustuvan oman design collectionin – laatua, visuaalisuutta, designia. Berkeleyn loppuasiakkaita ovat jo tällä hetkellä mm. Omega, Lexus, Volvo ja Pirelli. Designerimme suunnittelee yhdessä kanssasi ja/tai mainostoimistosi kanssa juuri sinun organisaation arvomaailmaan perustuvan näyttävän malliston, joka tukee organisaatios brändiä, myyntiä, markkinointia ja viestintää. Ota yhteyttä meihin ja kutsu meidät käymään, kerromme konseptista mielellämme lisää.

Klikkaa Berkeleyn kuvastoon TÄSTÄ.

MORE ON PANOSTAA KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN JA REILUUN KAUPPAAN

NEUTRAL® -Hupparit, Colleget, T-paidat ja Pikeepaidat

More Onin uudesta kestävän kehityksen Neutral® –tuotelinjasta löytyvät tuotteet vapaa-aikaan ja rentoon menoon. Tuotelinjaan kuuluvat hyvin istuvat ja kestävät hupparit, collegepuvut, T-paidat, pikeepaidat, kangaskassit ja esiliinat sekä tuotteet myös nuorille, lapsille ja vauvoille. Kaikki tuotteet valmistetaan 100% orgaanisesta Reilun Kaupan puuvillasta.

Neutral® on markkinajohtaja kestävän kehityksen tuotannossa. Kaikki Neutral® -vaatteet on sertifioitu ja tuotetaan korkeimpien ympäristö-, sosiaalisten ja eettisten standardien mukaan.

Jo puuvillan kasvatuksesta, keräyksestä ja tuotannosta myönnetyt sertifikaatit sekä koko tuotanto- ja toimitusprosessin kontrolli takaavat, että Neutral® –kestävän kehityksen tuotteet ovat tuotettu korkeimpien eettisten arvojen sekä ympäristövaatimusten mukaisesti.

Jokaisessa Neutral® –kestävän kehityksen tuotteessa on tägi, jossa on maininta korkeimman standardin sertifioidusta vastuullisuudesta sekä maininta kaikista tuotteelle myönnetyistä sertifikaateista.

Lue Lisää

Katso tuotteita TÄSTÄ linkistä.

 

 

Harvest & Frost

-corporate shirtmaker-

 

 

UPEAT KAULUSPAIDAT

Harvest & Frost –vaatemerkki on syntynyt intohimosta suunnitella edullisempia huippulaadukkaita tuotteita. Business –vaatetuksessa tärkeätä on kauluspaidan laatu, joka kestää pesua ja kovaa käyttöä. Toisaalta sen pitää näyttää hyvältä ja sen pitää olla helppohoitoinen. Lisäksi tyylikkäät yksityiskohdat viimeistelevät paidan näyttävyyden. Osa Harvest & Frostin yksityiskohdista käytetään vain paljon kalliimmissa vaatteissa.

Yksi haste on erilaiset vartalomuodot, jotkut ovat hoikkia, toiset vantteria. Joillakin on pitkät käsivarret, toisilla taas lyhyet. Harvest & Frost seuraa koko ajan trendejä, kangastarjontaa sekä ommelten, tekniikoiden ja alan kehitystä. Kauluspaidan mitoitus slim, regular, naiset sekä miehet.

LUO OMA KAULUSPAITASI

Suunnittele oma persoonallinen kauluspaitasi tai tehdään se yhdessä, huomioidaan erikoisvaatimuksesi sekä yrityksesi tai organisaatiosi brändi, arvomaailma ja visuaalinen ilme. Voit vaihtaa paidan materiaalin, värin yrityksen ilmeen mukaiseksi, napit tai taskun. Minimitilausmäärä on 10 kpl, toimitusaika noin 5 viikkoa hyväksytystä vedoksesta ja 3D-mallennus.

CLASSIC BLAZER JA CLUB BLAZER –pikkutakit

Sininen, harmaa tai musta Classic Blazer on business –vaatetuksen klassikko pienellä twistillä: värillinen sisäpuoli, sarvinapit, limittäin ommelut napit hihansuissa. Rintataskussa ulosvedettävä sisäsosa, jota voi käyttää taskuliinana ja yhteensopiva nappi nappilistassa. Miellyttävä työbleiseri, jossa on ripaus stretchiä mukana ja sekoitemateriaali estää ryppyyntymistä – voit vaikka viikata sen kassiin ja ota käyttöön, kun tarvitset.

Classic Blazerin lisäksi valikoimistamme löytyy tummansininen bleiseri 380 gramman strukturoidusta kankaasta sekä naisille että miehille, slim- ja regular –mitoituksilla.

Katso koko valikoima TÄSTÄ.

Cutter & Buck vaatteet on usein suunniteltu siten, että kaikkia vaatteita on saatavilla samantyylisinä ja samanvärisinä sekä naisille että miehille. Cutter & Buck haluaa tarjota huippulaadukkaita vaatteita yrityskäytöön. Siksi Cutter & Buckin malliston vaatteet ovat mallistoltaan yksinkertaisia ja logo sijoitettu huomaamattomasti, jolloin tilaa jää yrityksen omalle brändille ja logomerkkauksille sekä viesteille.

Materiaalien ja työn laatu on erinomaista.

Katso koko valikoima TÄSTÄ.

 

 

 

 

Cutter & Buck

 

 

 

 

 

Clique

 

 

 

CLIQUE – “The Closest Media”

Vaate viestittää ympäristöön paljon sen käyttäjästä. Oli kyseessä sitten työvaate, messuasu, seura-asu, asiakaslahja, mainospaita – yhtenäinen, samanlainen vaate kohottaa yhteishenkeä ja korostaa yhteenkuuluvuutta. Huolella valittu, eri ryhmiä ja ihmisiä yhdistävä promovaate on tehokas tapa mainostaa ja näkyä!

CLIQUE on johtava yrityspukeutumisen ammattilainen, joka toimii neljässätoissa eri Euroopan maassa. Laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin unohtamatta kuluvun sesongin muotia ja trendejä. CLIQUE-mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä naisille, miehille että lapsille.

Useista valikoimistamme voit valita eri värivalikoimia tai jopa huomoitavaa näkyvyyttä. CLIQUE toi vuonna 2015 markkinoille aivan uudenlaisen takin. Pimeässä heijastavasta Hardy reflective –takista tuli käyttäjien keskuudessa suuri suosikki. Samaan sarjaa on saatavissa uusi heijastava reppu sekä heijastinpipot. Näissä tapauksissa tuote itsessään tuottaa lisäarvoa suojelemalla meille tärkeitä ihimisiä. Käyttämällä näitä tuotteita ei tarvitse erikseen lisätä heijastinta. Näillä tuotteilla osoitat välittämistä.

Katso koko valikoima TÄSTÄ.

 

 

 

Craft

 

 

 

Ruotsissa 1973 perustettu Craft – tuotemerkki tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Logoon usein yhdistetty ”FUNCTIONAL SPORTSWEAR”-slogan kertoo ytimekkäästi, mistä tuotemerkissä on kyse. Craft-sana tarkoittaa taitoa ja kuvastaa hyvin tuotemerkin identiteettiä huippulaadukkaiden teknisten urheiluvaatteiden valmistajana.

Tänä päivänä Craft -tuotemerkki on erittäin tunnettu skandinaavinen brändi ja sitä myydään ympäri maailmaa. Yritykset jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft – tuotemerkin itselleen!

Liikkuminen vaativissa ja kylmissä olosuhteissa edellyttää lämpimiä ja kestäviä vaatteita – kuten on Craftin uutuus tekninen ja tiiviisti kudottu NOVBLE ZIP Fleece-takki, jossa on vahvistetut olkapäät, kyynärpäät ja kauluksen sisäpuoli. Sisäpuolelta harjatussa Fleece-takissa on erinomainen kosteudensiirtokyky sekä flatlock-tikkaukset saumoissa.

Katso koko Craftin valikoima TÄSTÄ.

Valikoimissamme ovat mm. DAD:in, Grizzlyn, MacOnin sekä Printterin laajat valikoimat. Katso syksyn ja talven 2016 kuvasta TÄSTÄ.