+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Tyylikkäästi kohti kevättä – kevään parhaat tuotteet!

Tyylikkäästi kohti kevättä – kevään parhaat tuotteet!

Yrityksille ja organisaatiolle tärkeiden ihmisten, henkilökunnan, asiakkaiden ja sidosryhmien muistaminen näin poikkeuksellisena aikana on erittäin tärkeätä. Kevään uuteen kokoelmakuvastoon (Craft, Clique, Cutter & Buck, ProJob, Sagaform ja Joyful -lahjakortit) olemme koonneet erilaisia yritystuotteita, joista varmasti löydät myös omat suosikkisi. Kaikki tuotteet voidaan brändätä yrityksen omalla logolla ja sloganilla sekä tyylikkään merkkauksen avulla tehdä tuotteesta yksilöllisen.

Klikkaa uuteen kuvastoon tästä.

Tyylikäs tilaajalahja – toimi heti!

Kun tilaat kevään uuden kokoelmakuvaston tuotteita vähintään 3.000 eur arvosta (alv 0 %) kertatilauksena, saat tilaajalahjaksi tyylikkään kesälahjan. Voit valita tyylikkään Cutter & Buckin 9,5” golfbägin (arvo 299 eur, alv 0 %) tai Craftin laadukkaan kestävän ja kätevän suuren vetolaukun teleskooppikahvalla (arvo 199 eur, alv 0 %). Huom! Tilaajalahjatuotteita on rajattu määrä, joten toimi heti. Kuva esitteessä.

Tutustu myös muihin uusiin kuvastoihin sekä kauden uutuuksiin. Ota yhteyttä moreon@moreon.fi tai puhelimella 09 6844 9920. Palvelemme sinua mielellämme. Me etsimme ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden sekä merkkaukset.