+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Työskentele tehokkaasti etänä!

Työskentele tehokkaasti. Tarvikkeita etätyöskentelyyn D-vicen uudesta kuvastosta!

Kyky kommunikoida ja pysyä yhdessä on nyt tärkeämpää kuin koskaan. D-vicen laajassa valikoimasta löytyy etätyöskentelijöille suunniteltuja promootiotuotteita, jotka helpottavat työskentelyä kotona, ja siten tasapainottavat työelämää, perhettä ja ympäristöä.

Tuotteita voidaan myös käyttää lahjoina, kannustimina tai palkintoina. Monikäyttöinen langaton latausasema, jolla voi ladata jopa kolmea eri laitetta samanaikaisesti. Helpota työskentelyäsi!

Xoopar Jelly XL caple on hauska mieleenpainuva latauskaapeli. Mustekalan pää toimii kätevästi stressinlievittäjänä. Langaton tietokonehiiri, joka on valmistettu 80 % biohajoavasta muovista ja 20 % vehnästä. Logo laseroituna. Kysy tarjous!

Katso koko kuvasto täältä! D-vicen koko valikoiman löydät 2020 vuosikuvastosta.

Muita apuvälineitä työskentelyyn ja promootiotuotteita löytyy myös Toppoint ja Derby of Swedenin kuvastoista. Uutuutena Derby of Sweden 3.0!

Kauniissa lahjapakkauksessa tuleva puukaiutin, joka toimii samalla puhelimen laturina. Kokoontaittuvat kuulokkeet, joissa sisäänrakennettu mikrofoni. Spirit Messenger -olkalaukku, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-juomapulloista. Laaja merkkauspinta-ala! Kysy tarjous!

Kaikki nämä kuvastot sekä paljon muuta löydät verkkokaupastamme shop.moreon.fi/kuvastot  

Ota yhteyttä – meillä on ilo palvella moreon@moreon.fi.