+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Suosituimmat t-paidat ja pikeet -Craft, Cutter & Buck, Clique – 2019 kuvasto on ilmestynyt!

Tässä kuvastossa olevat edustamamme tunnetut tuotemerkit ovat Euroopan myydyimpiä promootio-vaatteita, eikä syyttä: tuotteet ovat laadukkaita, mallistot laajoja ja väri- ja koko-valikoimat erittäin kattavia. Varsinkin kuvista löytyvistä Basic Polo, Basic T ja Premium sekä Fashion T -malleista löytyvät monipuoliset värivalikoimat.

Yleisesti ottaen nykyaikainen t-paita tai pikeepaita on mukava vaate, joka toimii monessa tilanteessa – niin siistinä työvaatteena kuin rentona vapaa-ajan vaatteena. Tason ja hinnan määräävät useimmiten yksityiskohdat, joissa onkin miltei lukemattomia mahdollisuuksia. Kaikki esitteen tuotteet ovat hyviä, mutta ne eroavat toisistaan hinnan, värivalikoiman, leikkauksen, materiaalin, grammapainon ja yksityiskohtien suhteen. Tutustu eri vaihtoehtoihin tästä.

Eettisyys & Ympäristö

Tämän kuvaston tuotteet ovat valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti ja inhimillisissä olosuhteissa. Kuvastossa olevien tuotemerkkien omistaja New Wave Group on mukana useassa ympäristöä ja eettisyyttä vaalivassa kansainvälisessä ohjelmassa. Tämän yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa. Ostamalla tämän kuvaston tuotteita olette mukana myös tukemassa tätä tärkeää työtä.

Ota yhteyttä!

Jos sinulle tulee valinnanvaikeuksia, niin autamme suunnittelussa sekä löytämään oikean vaihtoehdon ja profiloimaan sen parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä tulevan kesän yritys-, tapahtuma-, kampanja- ja lahja-asiat kerralla kuntoon – moreon@moreon.fi. Halutessasi voit tilata ”Suosituimmat T-paidat & Pikeet” -printtikuvaston samasta osoitteesta.