+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Suomen yleisurheilumaajoukkueet kilpailevat Craftin vaatteissa kesäkuusta alkaen

Craft pukee yleisurheilumaajoukkueet seuraavat neljä vuotta

Craftin ja Suomen Urheiluliitton (SUL) yhteistyö julkistettiin keskiviikkona 3.4.2019. Suomen yleisurheilumaajoukkueet kilpailevat kesäkuusta alkaen Craftin asusteissa. SUL ja Oy Trexet Finland Ab ovat tehneet maajoukkueiden vaatetuksesta vuoteen 2022 yltävän sopimuksen. Craftista tulee samalla SUL:n pääyhteistyökumppani.

Lue lisää yhteistyöstä tästä linkistä.

Joukkuevaatetus kerralla kuntoon

Olethan ehtinyt jo tutustua uuteen Craft Teamwear –kuvastoon?

Teamwear-mallisto pitää sisällään teknisiä vaatteita, jotka optimoivat suorituskykyä ja vahvistavat joukkuehenkeä. Tarjoamme vaatteita kaikille pelaajille kaikkiin urheilulajeihin. Kattavasta valikoimasta löytyvät yhtenäiset tuotteet naisille, miehille ja junioreille. Teamwearin vaatteet on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja sisältää myös kylmiin ja sateisiin vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Kaikilla joukkueilla on oma tunnusvärinsä, tämän takia valikoimassa on monta erilaista värivaihtoehtoa.

Rush on tämän kevään uutuus mallisto, joka on erityisesti suunnattu yleisurheiluun ja voimisteluun. Yleisurheilumaajoukkueet tulevat pääsääntöisesti käyttämään vaatteita Rush-mallistosta. Malliston vaatteita voi tietysti hyödyntää myös muissa urheilulajeissa. Valikoimasta löytyy niin treenipaidat, topit, tuulitakit, shortsit ja trikoot. Rush-malliston kevyet ja ergonomisesti muotoillut tekniset vaatteet luovat optimaaliset edellytykset kovalle vauhdille ja tehokkaalle suorituskyvylle. Kaikissa malliston vaatteissa on loistava kosteudensiirtokyky ja hengittävyys.

Kiinnostuitko – Ota yhteyttä, teemme tarjouksen merkkauksineen, osoite moreon@moreon.fi.