+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Paavo Nurmi Games ja Festivals yhteistyöhön More Onin kanssa

More On Oy on solminut yhteistyösopimuksen Paavo Nurmi Turku Oy:n kanssa. Sopimuksen voimassaoloaika on 1 + 2 vuotta ja käsittää More Onin toimialalla yksinoikeudella Paavo Nurmi Games/Festival ja Paavo Nurmi Marathonin sekä Kalevan Kisojen organisaation vaatettamisen ja osallistujatuotteiden toimittamisen.

Paavo Nurmi Turku Oy (PNT) vastaa vuosittaisen kansainvälisen Paavo Nurmi -tapahtumakokonaisuuden järjestämisestä sekä tuottamisesta ja on omalla sektorillaan valtakunnallisesti merkittävä kansainvälisen tason tapahtumatoimija. Yrityksen omistavat yhdessä Suomen Urheiluliitto ry, Turun Urheiluliitto ry, TuTo ry ja Turun Weikot Yleisurheilu ry ja Matti ”Paavonpoika” Nurmi.

Yleisurheilun kansainvälinen Paavo Nurmi Games ja muut tapahtumat

Paavo Nurmi Games on osa Paavon Nurmen muistoa kunnioittavaa Paavo Nurmi Festivaalia. Turun Urheiluliitto järjesti ensimmäiset Paavo Nurmen kisat suurjuoksijalleen Paavo Nurmelle 60-vuotissyntymäpäivälahjaksi kesäkuussa 1957. Tänä vuonna Paavo Nurmi Games järjestetään kesäkuussa, 11.6.2019.

Paavo Nurmi Games on osa IAAF:n World Challenge -sarjaa. Ilmapiiri ja tunnelma Turun jokirannassa sekä kaunilla luonnonläheisellä stadionilla on unohtumaton kokemus.

Muut Paavo Nurmi Festivaalin tapahtumat ovat mm. lapsille suunnattu Paavon Sporttipäivä, Paavo Nurmi Junior/Masters Games, Paavo Nurmi koulukiertue sekä kansainvälinen Paavo Nurmi Marathon, joka on tänä vuonna 17.8.2019. Yhteistyöhön liittyy myös 15.9.2019 järjestettävä juoksutapahtuma Tampere Puolimaraton.

SMASH Turku – Paavo Nurmi Games 2019, ensimmäistä kertaa Turussa tänä vuonna

Paavo Nurmi Games, Turun kaupunki ja SMASH järjestävät yhdessä huipputasoisen ja kansainvälisen liikuntaan, hyvinvointiin, terveyteen sekä huippu-urheiluun keskittyvän seminaarin päivää ennen Paavo Nurmi Gamesia, 10.6.2019. Teemana on teknologian hyödyntäminen liikkumisessa, terveysliikunnassa sekä huippu-urheilussa. Seminaarissa on puhujina kansainvälisiä huippuasiantuntijoita ja päivä huipentuu paneelikeskusteluun sekä ”get together” -tilaisuuteen tarjoilujen kera.

Tapahtumaan on mahdollisuus ostaa lippu erikseen tai pakettina osana Paavo Nurmi Gamesia seuraavana päivänä. Jos olet kiinnostunut lipuista, yhteistyökumppanuudesta tai standista tapahtumassa, ota yhteyttä. Liput alkaen 50,00 eur per lippu. Liput ja lisätiedot tästä linkistä: SMASH.

Kestävä kehitys ja vastuullisuustyö

PNT:llä on käynnissä vastuullisuustyö, johon liittyen laaditaan ja päivitetään tapahtumien Vastuullisuusohjelmaa. Ohjelman keskeiset osakokonaisuudet ovat suomalainen puhdas vesi, hiilineutraalius, kiertotalous, ohjelmaan sitoutuneet kumppanit sekä vastuullisuus osana viestintää.

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Suomen Turkuun – pue tiimisi Paavo Nurmi Games vaatteisiin

Oletko tulossa kisoihin isommalla porukalla? Yritys-, ryhmä ja seuralippuja voi tiedustella Rami Nummelinilta, rami.nummelin@paavonurmigames.fi, puhelin 040 546 1341. Tarkempia tietoja VIP Hospitality -palveluista löydät täältä.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja kysy Paavo Nurmi Games tiimivaatetuksesta yrityksesi, tiimisi tai organisaatiosi logolla moreon@moreon.fi, puhelin 09 6844 9920.