+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Näitä SACKitin tyylikkäitä teknologiatuotteita et halua missata!

SACKit on tanskalainen design-brändi ja tuotemerkki, joka luo laadukkaista ja vuosia kestävistä materiaaleista valmistettuja toiminnallisia elämäntapatuotteita. Hanki nämä hienot huippulaadukkaat teknologiset testivoittajat henkilökunnalle työkäyttöön tai asiakkaallesi – vaikka lahjaksi!

CHARGEit Power Bank

SACKitin uusi langaton CHARGEit -varavirtapankki sai testivoiton lisäksi myös yhden tärkeimmistä Eurooppalaisista design palkinnoista, saksalaisen Red Dot Design 2019 -palkinnon. Viidessä tyylikkäässä värivaihtoehdossa, tämä tuote lataa puhelimesi kaikkialla – toimistolla, autossa, yöpöydällä ja on-the-go. CHARGEitin 6000mAh akku voi ladata puhelimesi jopa 2 kertaa akun koosta riippuen ja varavirtapankin virran loppuessa sen voi ladata täyteen vain 3 tunnissa tai sitä voi käyttää virtajohdon kanssakin. Aseta vain laitteesi X:n kohdalle niin lataus käynnistyy automaattisesti!

WOOFit Headphones

Pidä melu poissa ja nauti musiikista! Langattomat Bluetooth-kuulokkeet ovat tällä hetkellä elektroniikkakauppojen myydyimmät tuotteet ja kaikissa SACKitin kuulokkeissa on aina vastamelutoiminto. Yleellisten 168 gramman painoisten WOOFit -kuulokkeiden materiaali ja muotoilu on valittu huolellisesti, jotteivät ne painaisi korviasi, ja niiden keveys takaa mukavuuden pitkänkin käytön aikana. Saat täydellisen istuvuuden säädettävän päänauhan, joustavien korvakuppien ja pehmeiden tyynyjen ansiosta. WOOFit-kuulokkeet on kehitetty niin, etteivät ne peitä korvaa kokonaan, joten voit käyttää kuulokkeita tuntikausia ilman ylikuumenemista. Ne on myös helppo ottaa mukaan minne vain!

TOUCHit Headphones

TOUCHit -kuulokkeet ovat tanskalaista designia parhaimmillaan. Kauniita esteettisiä ja huolella valittuja materiaaleja yhdistettynä korkeaan toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Kankaan, metallin ja PU-nahan yhdistelmän lumoavat vivahteet luovat tuotteen, joka kestää sinulla vuosia. Ajaton muotoilu ja laadukkaat kestävät materiaalit. Katso yllä oleva video TOUCHit -kuulokkeista.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja pyydä tarjous moreon@moreon.fi. Ilo palvella!