+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

More Onin Joulupukin Paja 20 vuotta – ystävämyynti ja glögitarjoilu

Jo kahdennenkymmenennen kerran koko More Onin toimisto muuttuu Joulupukin Pajaksi ti 27. – ke 28.11.2018. Glögipannut ovat kuumana klo 11-20.

Tulkaa porukalla tekemään joululahjaostoksia ja löytöjä yritykselle, ystäville ja perheenjäsenille huippuedullisin hinnoin sekä nauttimaan joulun odotuksen tunnelmasta glögin, viinin, kuohuvan, suolaisen sekä hyvän joulumusiikin kera.

Joululahjat alkaen 2 €. Lahjoja ja ideoita bisnekseen, kotiin ja keittiöön, retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Löydät laadukkaita takkeja ja huppareita huippuhinnoin, laukkuja, heijastavia takkeja, hansikkaita, reppuja, kyniä, muistikirjoja, musiikkia, tuikkuja ja nahkatuotteita.

Lisäksi myytävänä on eri brändien designtuotteita, herkkutuotteita, uniikkia lasitaidetta, grafiikkaa (mm. Pauli Vuorisalo, Ninni Hjeld), Formula-teoksia ja Sibelius-teoksia, soitinteoksia, kukka-asetelmia (mm. Petri Petrie) lahjaksi, kotiin sekä sisustuselementeiksi toimistolle.

Katso esimerkkejä teoksista tästä. Ja paljon muuta.

Meillä ahkerat tontut paketoivat lahjat ja joulupukin apulainen toimittaa sinulle lahjat sekä muistamiset seuraavana päivänä tai haluttuna ajankohtana. Ilmoita kiitos kumpana päivänä olet tulossa, puh. 09 6844 9920 (Sonja tai Melina) tai moreon@moreon.fi.

Tutustu joulun lahjaideoihin tästä. Joululahjat-kuvastoihin pääset tutustumaan tästä.

Lämpimästi tervetuloa – ota ystäväsi mukaan!