+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

More On tuotteistaa Kotkan Meripäivät ja Kotkan Puuvenemessut

Kotkan Meripäivien legendaarinen kesätapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1962. Meripäivien aikana koko kaupunki pitää hauskaa konserttien, monipuolisen ohjelman ja markkinoiden merkeissä. Meripäivillä on ohjelmaa kaiken ikäisille, myös lapsille ja koko perheelle.

Kotkassa järjestetään tänä kesänä valtakunnalliset Puuvenemessut ja uiva puuvenenäyttely 14 vuoden tauon jälkeen. Mukaan on tulossa yli 140 upeaa alusta, joten nähtävää riittää kaikille. Aluksiin voit tutustua täällä: puuveneet uivassa näyttelyssä. Tarjolla on veneiden lisäksi musiikkia, tietoiskuja ja veistonäytöksiä. Puuvenemessut järjestetään 24.-27. heinäkuuta Meripäivien yhteydessä. Meripäivät alkavat päivää myöhemmin ja päättyvät sunnuntaina 28.7.2019.

More On vastaa tapahtumien virallisista tapahtumatuotteista
Tapahtumien viralliset Meripäivien ja Puuvenemessujen tapahtumatuotteet löytyvät kolmesta eri paikasta tapahtumien aikana: Kotkan kantasatamasta Puuvenemessujen yhteydessä, Meripäivien infoteltan vierestä (portti 1 vastapäätä) sekä Merikeskus Vellamon infopisteestä/putiikista katutasolta.

Lisäksi tapahtumien viralliset tapahtumatuotteet ovat myynnissä Kotkan Prismassa. Tuotteita on saatavilla myös verkkokaupasta osoitteesta: shop.meripaivat.com ja shop.puuvenemessut.com ja shop.puuvenemessut.com. Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja tapaa meidät Kotkan Meripäivillä ja Puuvenemessuilla, moreon@moreon.fi, 09 6844 9920 tai 040 528 9005. Ilo palvella!

Tervetuloa ostoksille!

Lisätietoja tapahtumista sekä ohjelmasta löytyy seuraavasta linkistä: Kotkan Meripäivät ohjelma.