+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Kotkan Meripäivillä oli More Onin myyntipisteellä ”säpinää”

 

 

Kotkan Meripäivien omaleimainen kaupunkifestivaali sai nauttia heinäkuun lopussa upeasta säästä, juhlahumusta Kotkan Kantasataman ja koko kaupungin keskustan alueella. Kantasatama tarjosi upeat puitteet Meripäiville. Ohjelmaa oli uuden V2 areenan suurkonserteista urheilutapahtumiin ja merimarkkinoihin, Lasten Meripäiviä ja tivolia unohtamatta. Innokkaita asiakkaita riitti More Onin myyntipisteellä aurinkoisessa ja lämpimässä säässä.

Ennätysmäärä vierailijoita oli tapahtumassa erityisen leppoisalla ja hyvällä tuulella, kuten koko More Onin myyntitiimikin. Mukana olo oli meille kaikille elämys ja meidänkin myyntitiimi pääsi nauttimaan upeasta ohjelmatarjonnasta, kuten konserteista sekä hyvästä ruoasta ja tunnelmasta.

 

Kuva: Olli Ilmolahti

 

Tapahtumatuotteiden teemana kestävä kehitys

More On toimi Kotkan Meripäivillä virallisten lisenssituotteiden tuottajana ja vastasi lisenssituotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Meripäivien yhtenä keskeisenä tekijänä on kestävä kehitys ja siksi ensimmäistä kertaa myös viralliset Kotkan Meripäivien tapahtumatuotteet olivat valmistettu Neutral® Certified Responsibility 100 % Fair Trade Cotton, 100 % Reilun kaupan puuvillasta.

Myynnissä olleet vaatetuotteet, niin hupparit kuin T-paidat ja pikeepaidat, ovat täysin ekologisia tuotteita koko tuotantoketjun sekä tuotantoprosessin alusta loppuun saakka. Koko tuotantoketju on sertifioitu vaativimpien sertifikaattien, ekologisten, sosiaalisten sekä eettisten arvojen mukaisesti ja missään tuotannon eri vaiheessa ei käytetä myrkyllisiä kemikaaleja. Riippumattomat viralliset tutkimuslaitokset sekä organisaatiot määrittelevät sertifikaattien vaatimukset ja valvovat säännöllisesti niiden toteuttamista. Tällä tavoin varmistetaan, että esimerkiksi Neutral® vapaa-ajan vaatemallisto on tuotettu ihmisiä ja planeettaamme ajatellen. On hyvä muistaa, että öljyn jälkeen, vaateala on maailman toiseksi saastuttavin teollisuusala.

Meripäivien tapahtumatuotteiden myyntipisteellä syntyikin vilkasta keskustelua ympäristönsuojelusta, yhteiskuntavastuusta ja vastuullisuudesta yleensä. Se, että tuotteissa ei ole käytetty kemikaaleja otettiin hyvillä mielin vastaan – tuotteiden laatua, pehmeyttä ja pesukestävyyttä kiiteltiin. Myyntipisteessä toimintaa ja kiireitä riitti yöhön saakka. More On kiittää Kotkan Meripäiviä ja Kotkan kaupunkia hyvästä yhteistyöstä.

 

Kuva: Jukka Hesselgren / Kotkan kaupunki