+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Kevään ja kesän uudet mallistot, tuotteet ja kuvastot on julkaistu

 

 

 

Tutustu kevään uusiin kuvastoihin! Clique on tuonut markkinoille kokonaan uuden luomupuuvillasta valmistetun Premium -malliston. Luomupuuvilla pienentää tuotannon ympäristöjälkeä, kuluttaa vähemmän vettä, parantaa viljelijöiden työturvallisuutta ja terveyttä sekä edistää kestävää kehitystä.

Cliquen Premium -malliston tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterisekoitteesta. Hupparit, colleget ja vaatteet ovat laadukkaita, hyvin istuvia ja kestävyytensä puolesta sopivat hyvin vapaa-aikaan ja työkäyttöön – erinomainen hinta-laatusuhde. Luomupuuvilla on parempi vaihtoehto maaperän, ekosysteemin ja ihmisen terveyden kannalta, koska tuotannossa käytetään luonnollisia viljelyprosesseja myrkyllisten kemikaalien ja geenimuunneltujen organismien sijaan.

Craftin ja Cutter & Buckin mallistosta löytyy laadukkaita, moderneja ja hyvin istuvia malleja sekä upeita uutuus´tuotteita, jotka soveltuvat niin golfiin, lenkille, luontoon ja työkäyttöön.

Klikkaa kuvastoihin tästä.

Tutustu myös muihin uusiin kuvastoihin ja uutuus´tuotteisiin! Ota yhteyttä moreon@moreon.fi. Me etsimme ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden sekä merkkaukset.