+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Hanki jo nyt Kotkan Meripäivien ja Puuvenemessujen viralliset tapahtumatuotteet verkkokaupasta!

Kotkan Meripäivät ja usean vuoden tauon jälkeen järjestettävät Kotkan Puuvenemessut lähestyvät kovaa vauhtia. Kesän 2018 Meripäivien kokonaiskävijämäärä oli 223 000, joka oli reilut 10 000 suurempi kuin kesällä 2016. Kotka täyttää 140 vuotta tänä vuonna ja juhlavuoden kunniaksi halutaan herättää hieman uinumaan päässyt puuvenemessuperinne. Edelliset Puuvenemessut järjestettiin Kotkassa vuonna 2005.

Kotkan Meripäivät ovat Suomessa jo käsite ja yleisömäärältään Suomen toiseksi suurin festivaalitapahtuma. Ensimmäiset Meripäivät järjestettiin Kotkan kantasatamassa 3.-5.8.1962 ja kävijämäärä oli siihen vanhaan aikaan huikeat 30 000. Parasta Meripäivillä on tunnelma, joka tulee auringon ja meren tuoksusta, iloisista ihmisistä ja hyvästä satamakaupungin hengestä.

Meripäivien ja Puuvenemessujen viralliset tapahtumatuotteet – hyödynnä markkinoinnissa, kampanjoissa ja tapahtumissa

Virallisissa tapahtumatuotteissa teemana on Kestävä Kehitys ja laatu. Tuotteet ovat merihenkisiä, vaatteet laadukkaita ja miellyttäviä käyttää. Hyödynnä virallisia tapahtumatuotteita yrityksesi tai organisaation markkinoinnissa, kampanjoissa ja tapahtumissa. Tuotteisiin on mahdollista tehdä myös oman yrityksesi tai organisaation logomerkkaus.

Tämän hetkiset tuotteet ovat nähtävillä verkkokaupassa seuraavissa osoitteissa:

shop.meripaivat.com

shop.puuvenemessut.com

Tuotevalikoimaa lisätään kevään aikana ja itse tapahtumaan heinäkuussa. Tapahtuma-alueella on kolme eri myyntipistettä virallisille tapahtumatuotteille.

Oletko kiinnostunut ottamaan virallisia tapahtumatuotteita jälleenmyyntiin?

Ota siinä tapauksessa yhteyttä Olli Ilmolahti, 040 528 9005, olli.ilmolahti@moreon.fi tai 09 6844 9920, moreon@moreon.fi

Lähes 140 venettä mukana Puuvenemessujen uivassa venenäyttelyssä

Heinäkuussa järjestettävien Kotkan Puuvenemessujen uivaan venenäyttelyyn ilmoittautui määräaikaan mennessä 138 puuvenettä. Määrä ylittää kirkkaasti messujärjestäjänä toimivan Kotkan kaupungin asettaman sadan veneen tavoitteen.

”Viimeistään Helsingin Venemessujen aikana oli nähtävissä, että tulemme ylittämään reilusti tuon viime syksynä asetetun 100 veneen tavoitteen – niin valtavaa kiinnostus Kotkan tapahtumaa kohtaan oli Helsingin Messukeskuksessa”, kertoo Kotkan Puuvenemessujen tuottaja Kari Makkonen.

Meripäivillä on huikea ohjelma vuonna 2019 – tähtiesiintyjiä

Meripäivien ohjelma on sekoitus paikallista ja valtakunnallista musiikkia, perheille suunnattua ohjelmaa, veneilytapahtumia, urheilua, tivolin hurmaa ja kirsikkana päälle – PUUVENEMESSUT!

Toistamiseen viime vuoden jälkeen Meripäivien kovimmat konsertit ja bileet ovat Kantasataman välilaiturilla sijaitseva katettu V2 areena. Tällä hetkellä vahvistettuja eturivin tähtiesiintyjiä ovat mm.Olavi Uusivirta, Atomirotta, Vesta, Roope Salminen & Koirat, Tuure Kilpeläinen, Kaihon Karavaani, Anssi Kela ja Elastinen. Lisäksi kova paikallinen naiskokoonpano valtaa lavan teemalla SPICE UP YOUR LIFE! – TRIBUTE TO SPICE GIRLS!

Kuva: Jukka Hesselgren / Kotkan Kaupunki