+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Cutter & Buck – golfiin ja vapaa-aikaan

Cutter & Buck on vuonna 1989 Seatlessa perustettu laadukkaiden ja teknisten golf sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle -brändiksi, joka heijastaa Yhdysvaltojen luoteisrannikon asukkaiden elämäntyyliä.

Skandinaavinen naisten ja miesten mitoitus, trendejä seuraava värimaailma, tekniset, kevyet ja pehmeät materiaalit sekä premium-laatu takaavat tyytyväiset asiakkaat.

Kesän lähestyessä alkavat useat yritykset kiinnittämään huomiota tulevan kesän golfvaatetukseen. Vaikka kausi on jo alkanut, niin se ei ole ehtinyt vielä edetä kovinkaan pitkälle. Suurin osa kesän golfkierroksista ja kilpailuista on vielä edessä! Golfkentälle tarvitaan paljon erilaisia vaatteita, sillä sää saattaa vaihdella paljon kesän ja jopa yhden kierroksen aikana. Pikeet, housut, lippalakit ja varsinkin laadukkaat sadevaatteet ovat jokaisen golfarin vakiovaruste.

Cutter & Buckin golfvaatteet ovat todella suosittuja, jonka takia golfkuvasto on nyt julkaistu kokonaan erikseen, kaikki golfvaatteet löytyvät kätevästi yhdestä kuvastosta. Monipuolisesta valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen vaatetus golfkentille sekä rentoon elämään, myös sen ulkopuolellakin. Lähes jokainen tuote löytyy niin naisille kuin miehille, mikä helpottaa yhtenäisen ilmeen luomista erilaisiin tapahtumiin. Keväällä lanseerattu lastenmallisto täydentää malliston soveltuvuutta eri käyttötarkoituksiin.

Cutter & Buck Advantage -tuoteperhe

Cutter & Buckin tyylikkäät Advantage pikeet on valmistettu kolmen materiaalin (puuvilla, polyesteri & elastaani) yhdistelmästä. Tämä yhdistelmä takaa pehmeän, mukavan ja joustavan lopputuloksen.


Advantage Polo 
on pehmeästä ja joustavasta materiaalista valmistettu pikeepaita miehille ja naisille. Pyöristetyt saumat olkapäissä ja moderni leikkaus.Varustettu UPF +35 -suojakertoimella.


Naisten Advantage Sleeveless
trendikäs pikeepaita on valmistettu joustavasta CB DryTec +35 UPF -sekoitemateriaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta iholta. Hihattomassa paidassa on muotoiltu kaula-aukko ja naisellinen pidempi nappilista. Loistava valinta lämpiminä päivinä golfkentälle!

 

Advantage Premium Polo on valmistettu pehmeästä ja joustavasta CB DryTec +35 UPF -materiaalista, joka siirtää kosteutta iholta. Ainutlaatuinen sekoitemateriaali tekee pikeepaidasta monikäyttöisen ja aktiiviseen elämään sopivan – todellisen vaatekaapin klassikon. Tässä päivitetyssä mallissa on samaa materiaalia oleva kaulus ja sisäpuolella kontrastiväristä kudottua materiaalia pienenä tyylikkäänä yksityiskohtana. Nappilistassa metallinapit ja alhaalla helman etuosassa pieni metallinen CB-logo.

Klikkaa kuvastoon tästä: Cutter & Buck golfkuvasto.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, moreon@moreon.fi