+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Craft pukee yleisurheilumaajoukkueet seuraavat neljä vuotta

Craftin ja Suomen Urheiluliitton (SUL) yhteistyö julkistettiin keskiviikkona 3.4.2019. Suomen yleisurheilumaajoukkueet kilpailevat kesäkuusta alkaen Craftin asusteissa. Craft solmi maajoukkueiden vaatetuksesta vuoteen 2022 yltävän sopimuksen ja siitä tulee samalla SUL:n pääyhteistyökumppani.

Joukkue- ja seuravaatetus kerralla kuntoon teidänkin tiimille

Oletko ehtinyt jo tutustua uuteen Craft Teamwear -kuvastoon?

Teamwear -mallisto pitää sisällään teknisiä vaatteita, jotka optimoivat suorituskykyä ja vahvistavat joukkuehenkeä. Tarjoamme vaatteita kaikille pelaajille kaikkiin urheilulajeihin. Kattavasta valikoimasta löytyvät yhtenäiset tuotteet naisille, miehille ja junioreille. Teamwearin vaatteet on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja mallisto sisältää myös kylmiin ja sateisiin vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Kaikilla joukkueilla on oma tunnusvärinsä, jonka vuoksi valikoimassa on myös useita erilaisia värivaihtoehtoja ja -yhdistelmiä.

Rush on tämän kevään uutuusmallisto, joka on erityisesti suunnattu yleisurheiluun ja voimisteluun. Yleisurheilumaajoukkueet tulevat pääsääntöisesti käyttämään vaatteita Rush-mallistosta. Malliston vaatteita voi tietysti hyödyntää myös muissa urheilulajeissa. Valikoimasta löytyy niin treenipaidat, topit, tuulitakit, shortsit ja trikoot. Rush -malliston kevyet ja ergonomisesti muotoillut tekniset vaatteet luovat optimaaliset edellytykset kovalle vauhdille ja tehokkaalle suorituskyvylle. Kaikissa malliston vaatteissa on loistava kosteudensiirtokyky ja hengittävyys.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä, pyydä tarjous joukkue- ja seuravaatteista, osoitteeseen moreon@moreon.fi.