+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Cliquen luomupuuvillasta valmistettu upea ja uusi Premium OC-mallisto

Cliquen luomupuuvillasta valmistettu upea ja uusi Premium OC-mallisto

Luomupuuvilla on valistunut valinta. Luomupuuvilla on parempi vaihtoehto maaperän, ekosysteemien ja ihmisen terveyden kannalta, koska tuotannossa käytetään luonnollisia viljelyprosesseja myrkyllisten kemikaalien ja geenimuunneltujen organismien sijasta.

Cliquen uudet OC, organic cotton -sarjan tuotteet, kuten hupparit, collegetakit, collegehousut ja T-paidat on tehty luomupuuvillasta (85 %) ja kierrätetystä polyesterisekoitteesta (15 %). Mallit ovat modernin tyylikkäitä ja ryhdikkäitä. Esimerkiksi collegepaidassa ja hupparissa on raglanhihat ja edessä flatlock -koristesaumat, hupuissa on kiristysnauhat metallipäillä ja lisäksi vetoketjullinen piilotasku, joka on kätevä ratkaisu vaikkapa kuulokkeille. Koot XS-3-XL, naiset 34/XS-44/XXL. Tunne yhteiskuntavastuu ja valitse Cliquen OC luomupuuvilla tuotteita, jotka pienentävät tuotannon ympäristöjalanjälkeä, kuluttaa vähemmän vettä valmistuksen aikana, parantaa viljelijöiden työturvallisuutta ja -terveyttä sekä edistää kestävää kehitystä.

Klikkaa uuteen kuvastoon tästä.

Ota meihin yhteyttä, me kerromme lisää, moreon@moreon.fi tai puhelimella 09 6844 9920. Palvelemme sinua mielellämme. Me etsimme ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden sekä merkkaukset.