+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Active Line kassimallisto kevätkampanjassa

Treenikassit sesonkiin

Kevätauringon jo lämmittäessä on hyvä pohtia alkavan sesongin kesä- ja asiakaslahjoja. Active Line malliston kassit toimivat hyvin monessa eri käyttötarkoituksessa. Kassien kevyt ja vahva materiaali on miellyttävä käytössä. Iso merkkauspinta-ala kaikissa kasseissa helpottaa merkkausta ja varmistaa yrityksen näkyvyyden. Lisäksi pirteät kontrastivärit viimeistelevät ilmeen.

Hyödynnä sporttinen tarjous! Active Line laukkumallisto on tarjouksessa 31.5.2019 asti.

ACTIVE LINE SPORTBAG SMALL | 20 €/ kpl (norm.23€)

Kontrastiväreillä tyylitelty sporttikassi etutaskulla ja usealla sivutaskulla. Pehmustettu kantokahva sekä säädettävä ja irroitettava olkaremmi. Tilavuus 23 litraa.

ACTIVE LINE DAYPACK | 28 €/ kpl (norm.32€)

Sporttinen selkäreppu kontrastiväreillä. Päälokerossa suuri sisätasku. Etutaskussa lisäksi pienempi sisätasku sekä avainpidike. Tuulettuva vahva selkäpehmuste. Muotoillut olkainhihnat, jossa rintaremmi. Heijastavat yksityiskohdat edessä ja olkahihnoissa. Tilavuus 20 litraa.

ACTIVE LINE SPORTBAG BIG | 30 €/ kpl (norm.35 €)

Kontrastiväreillä tyylitelty iso sporttikassi kahdella etutaskulla, pehmustetulla pohjalla ja sivuilla. Pehmustettu kantokahva sekä säädettävä ja irroitettava olkaremmi. Kassin lyhyellä sivulla viilennyslokero. Tilavuus 35 litraa.

Hinnat alv 0 %. Tutustu myös bags & accessories 2019 -kuvastoon tästä.

Kiinnostuitko – Ota yhteyttä, teemme tarjouksen merkkauksineen toiveidesi mukaisesti, osoitteeseen moreon@moreon.fi.