+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

More On tuotteistaa Kotkan Meripäivät ja Kotkan Puuvenemessut

Kotkan Meripäivien legendaarinen kesätapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1962. Meripäivien aikana koko kaupunki pitää hauskaa konserttien, monipuolisen ohjelman ja markkinoiden merkeissä. Meripäivillä on ohjelmaa kaiken ikäisille, myös lapsille ja koko perheelle.

Kotkassa järjestetään tänä kesänä valtakunnalliset Puuvenemessut ja uiva puuvenenäyttely 14 vuoden tauon jälkeen. Mukaan on tulossa yli 140 upeaa alusta, joten nähtävää riittää kaikille. Aluksiin voit tutustua täällä: puuveneet uivassa näyttelyssä. Tarjolla on veneiden lisäksi musiikkia, tietoiskuja ja veistonäytöksiä. Puuvenemessut järjestetään 24.-27. heinäkuuta Meripäivien yhteydessä. Meripäivät alkavat päivää myöhemmin ja päättyvät sunnuntaina 28.7.2019.

More On vastaa tapahtumien virallisista tapahtumatuotteista
Tapahtumien viralliset Meripäivien ja Puuvenemessujen tapahtumatuotteet löytyvät kolmesta eri paikasta tapahtumien aikana: Kotkan kantasatamasta Puuvenemessujen yhteydessä, Meripäivien infoteltan vierestä (portti 1 vastapäätä) sekä Merikeskus Vellamon infopisteestä/putiikista katutasolta.

Lisäksi tapahtumien viralliset tapahtumatuotteet ovat myynnissä Kotkan Prismassa. Tuotteita on saatavilla myös verkkokaupasta osoitteesta: shop.meripaivat.com ja shop.puuvenemessut.com ja shop.puuvenemessut.com. Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja tapaa meidät Kotkan Meripäivillä ja Puuvenemessuilla, moreon@moreon.fi, 09 6844 9920 tai 040 528 9005. Ilo palvella!

Tervetuloa ostoksille!

Lisätietoja tapahtumista sekä ohjelmasta löytyy seuraavasta linkistä: Kotkan Meripäivät ohjelma.

 


Craft pukee yleisurheilumaajoukkueet seuraavat neljä vuotta

Craftin ja Suomen Urheiluliitton (SUL) yhteistyö julkistettiin keskiviikkona 3.4.2019. Suomen yleisurheilumaajoukkueet kilpailevat kesäkuusta alkaen Craftin asusteissa. Craft solmi maajoukkueiden vaatetuksesta vuoteen 2022 yltävän sopimuksen ja siitä tulee samalla SUL:n pääyhteistyökumppani.

Joukkue- ja seuravaatetus kerralla kuntoon teidänkin tiimille

Oletko ehtinyt jo tutustua uuteen Craft Teamwear -kuvastoon?

Teamwear -mallisto pitää sisällään teknisiä vaatteita, jotka optimoivat suorituskykyä ja vahvistavat joukkuehenkeä. Tarjoamme vaatteita kaikille pelaajille kaikkiin urheilulajeihin. Kattavasta valikoimasta löytyvät yhtenäiset tuotteet naisille, miehille ja junioreille. Teamwearin vaatteet on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja mallisto sisältää myös kylmiin ja sateisiin vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Kaikilla joukkueilla on oma tunnusvärinsä, jonka vuoksi valikoimassa on myös useita erilaisia värivaihtoehtoja ja -yhdistelmiä.

Rush on tämän kevään uutuusmallisto, joka on erityisesti suunnattu yleisurheiluun ja voimisteluun. Yleisurheilumaajoukkueet tulevat pääsääntöisesti käyttämään vaatteita Rush-mallistosta. Malliston vaatteita voi tietysti hyödyntää myös muissa urheilulajeissa. Valikoimasta löytyy niin treenipaidat, topit, tuulitakit, shortsit ja trikoot. Rush -malliston kevyet ja ergonomisesti muotoillut tekniset vaatteet luovat optimaaliset edellytykset kovalle vauhdille ja tehokkaalle suorituskyvylle. Kaikissa malliston vaatteissa on loistava kosteudensiirtokyky ja hengittävyys.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä, pyydä tarjous joukkue- ja seuravaatteista, osoitteeseen moreon@moreon.fi.


Näitä SACKitin tyylikkäitä teknologiatuotteita et halua missata!

SACKit on tanskalainen design-brändi ja tuotemerkki, joka luo laadukkaista ja vuosia kestävistä materiaaleista valmistettuja toiminnallisia elämäntapatuotteita. Hanki nämä hienot huippulaadukkaat teknologiset testivoittajat henkilökunnalle työkäyttöön tai asiakkaallesi – vaikka lahjaksi!

CHARGEit Power Bank

SACKitin uusi langaton CHARGEit -varavirtapankki sai testivoiton lisäksi myös yhden tärkeimmistä Eurooppalaisista design palkinnoista, saksalaisen Red Dot Design 2019 -palkinnon. Viidessä tyylikkäässä värivaihtoehdossa, tämä tuote lataa puhelimesi kaikkialla – toimistolla, autossa, yöpöydällä ja on-the-go. CHARGEitin 6000mAh akku voi ladata puhelimesi jopa 2 kertaa akun koosta riippuen ja varavirtapankin virran loppuessa sen voi ladata täyteen vain 3 tunnissa tai sitä voi käyttää virtajohdon kanssakin. Aseta vain laitteesi X:n kohdalle niin lataus käynnistyy automaattisesti!

WOOFit Headphones

Pidä melu poissa ja nauti musiikista! Langattomat Bluetooth-kuulokkeet ovat tällä hetkellä elektroniikkakauppojen myydyimmät tuotteet ja kaikissa SACKitin kuulokkeissa on aina vastamelutoiminto. Yleellisten 168 gramman painoisten WOOFit -kuulokkeiden materiaali ja muotoilu on valittu huolellisesti, jotteivät ne painaisi korviasi, ja niiden keveys takaa mukavuuden pitkänkin käytön aikana. Saat täydellisen istuvuuden säädettävän päänauhan, joustavien korvakuppien ja pehmeiden tyynyjen ansiosta. WOOFit-kuulokkeet on kehitetty niin, etteivät ne peitä korvaa kokonaan, joten voit käyttää kuulokkeita tuntikausia ilman ylikuumenemista. Ne on myös helppo ottaa mukaan minne vain!

TOUCHit Headphones

TOUCHit -kuulokkeet ovat tanskalaista designia parhaimmillaan. Kauniita esteettisiä ja huolella valittuja materiaaleja yhdistettynä korkeaan toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Kankaan, metallin ja PU-nahan yhdistelmän lumoavat vivahteet luovat tuotteen, joka kestää sinulla vuosia. Ajaton muotoilu ja laadukkaat kestävät materiaalit. Katso yllä oleva video TOUCHit -kuulokkeista.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja pyydä tarjous moreon@moreon.fi. Ilo palvella!

 


Cutter & Buck – golfiin ja vapaa-aikaan

Cutter & Buck on vuonna 1989 Seatlessa perustettu laadukkaiden ja teknisten golf sekä vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Valikoimaa on laajennettu urheilutekstiileistä globaaliksi lifestyle -brändiksi, joka heijastaa Yhdysvaltojen luoteisrannikon asukkaiden elämäntyyliä.

Skandinaavinen naisten ja miesten mitoitus, trendejä seuraava värimaailma, tekniset, kevyet ja pehmeät materiaalit sekä premium-laatu takaavat tyytyväiset asiakkaat.

Kesän lähestyessä alkavat useat yritykset kiinnittämään huomiota tulevan kesän golfvaatetukseen. Vaikka kausi on jo alkanut, niin se ei ole ehtinyt vielä edetä kovinkaan pitkälle. Suurin osa kesän golfkierroksista ja kilpailuista on vielä edessä! Golfkentälle tarvitaan paljon erilaisia vaatteita, sillä sää saattaa vaihdella paljon kesän ja jopa yhden kierroksen aikana. Pikeet, housut, lippalakit ja varsinkin laadukkaat sadevaatteet ovat jokaisen golfarin vakiovaruste.

Cutter & Buckin golfvaatteet ovat todella suosittuja, jonka takia golfkuvasto on nyt julkaistu kokonaan erikseen, kaikki golfvaatteet löytyvät kätevästi yhdestä kuvastosta. Monipuolisesta valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen vaatetus golfkentille sekä rentoon elämään, myös sen ulkopuolellakin. Lähes jokainen tuote löytyy niin naisille kuin miehille, mikä helpottaa yhtenäisen ilmeen luomista erilaisiin tapahtumiin. Keväällä lanseerattu lastenmallisto täydentää malliston soveltuvuutta eri käyttötarkoituksiin.

Cutter & Buck Advantage -tuoteperhe

Cutter & Buckin tyylikkäät Advantage pikeet on valmistettu kolmen materiaalin (puuvilla, polyesteri & elastaani) yhdistelmästä. Tämä yhdistelmä takaa pehmeän, mukavan ja joustavan lopputuloksen.


Advantage Polo 
on pehmeästä ja joustavasta materiaalista valmistettu pikeepaita miehille ja naisille. Pyöristetyt saumat olkapäissä ja moderni leikkaus.Varustettu UPF +35 -suojakertoimella.


Naisten Advantage Sleeveless
trendikäs pikeepaita on valmistettu joustavasta CB DryTec +35 UPF -sekoitemateriaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta iholta. Hihattomassa paidassa on muotoiltu kaula-aukko ja naisellinen pidempi nappilista. Loistava valinta lämpiminä päivinä golfkentälle!

 

Advantage Premium Polo on valmistettu pehmeästä ja joustavasta CB DryTec +35 UPF -materiaalista, joka siirtää kosteutta iholta. Ainutlaatuinen sekoitemateriaali tekee pikeepaidasta monikäyttöisen ja aktiiviseen elämään sopivan – todellisen vaatekaapin klassikon. Tässä päivitetyssä mallissa on samaa materiaalia oleva kaulus ja sisäpuolella kontrastiväristä kudottua materiaalia pienenä tyylikkäänä yksityiskohtana. Nappilistassa metallinapit ja alhaalla helman etuosassa pieni metallinen CB-logo.

Klikkaa kuvastoon tästä: Cutter & Buck golfkuvasto.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, moreon@moreon.fi


Neutral Twill Bags – uusia ja laadukkaita kestävän kehityksen tuotteita

TWILL BAG W.MULTIPLE HANDLES | TWILL SLING BAG

Neutralin tulevan kesän uutuuksia ja bestsellereitä ovat; Gym BagTwill Sling Bag, Twill Bag W.Contrast Handles, Twill Bag W.Multiple Handles sekä Twill Grocery Bag. Nämä uutuudet sopivat päivittäiseen arkiseen käyttöön, ekologisena valintana esimerkiksi kauppakassina tai vaikkapa kesän tuleville festareille. Neutral Twill -kassit on valmistettu eettisissä olosuhteissa, 100 %:sta luomupuuvillasta. Laadukkaan ja paksun tuntuisesta materiaalista huolimatta ne ovat kevyitä kantaa mukana.

GYM BAG | TWILL GROCERY BAG | TWILL BAG W.CONTRAST HANDLES 

Neutralin valikoimasta löydät varmasti hakemasi tyylin, niin pitkillä että lyhyillä kantokahvoilla kuin myös kontrasti väreillä korostettuna erilaisten kassien, reppujen sekä tietokonelaukkujen joukosta. Tutustu Neutralin valikoimaan tästä.

Autamme teitä mielellämme etsimään juuri sen oikean vaihtoehdon. Kysy lisää tai pyydä tarjousta moreon@moreon.fi.