+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Kevään ja kesän uudet mallistot, tuotteet ja kuvastot on julkaistu

 

 

 

Tutustu kevään uusiin kuvastoihin! Clique on tuonut markkinoille kokonaan uuden luomupuuvillasta valmistetun Premium -malliston. Luomupuuvilla pienentää tuotannon ympäristöjälkeä, kuluttaa vähemmän vettä, parantaa viljelijöiden työturvallisuutta ja terveyttä sekä edistää kestävää kehitystä.

Cliquen Premium -malliston tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterisekoitteesta. Hupparit, colleget ja vaatteet ovat laadukkaita, hyvin istuvia ja kestävyytensä puolesta sopivat hyvin vapaa-aikaan ja työkäyttöön – erinomainen hinta-laatusuhde. Luomupuuvilla on parempi vaihtoehto maaperän, ekosysteemin ja ihmisen terveyden kannalta, koska tuotannossa käytetään luonnollisia viljelyprosesseja myrkyllisten kemikaalien ja geenimuunneltujen organismien sijaan.

Craftin ja Cutter & Buckin mallistosta löytyy laadukkaita, moderneja ja hyvin istuvia malleja sekä upeita uutuus´tuotteita, jotka soveltuvat niin golfiin, lenkille, luontoon ja työkäyttöön.

Klikkaa kuvastoihin tästä.

Tutustu myös muihin uusiin kuvastoihin ja uutuus´tuotteisiin! Ota yhteyttä moreon@moreon.fi. Me etsimme ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden sekä merkkaukset.

 


Jouluna on aika kiittää ja tsempata

Jouluna on aika kiittää ja muistaa läheisiä, työntekijöitä ja asiakkaita. Keräsimme joulun esitteisiimme ideoita yrityslahjoiksi niin pehmeitä paketteja kuin lahjoja kotiin ja vapaa-aikaan. Tutustu valikoimaamme shop.moreon.fi verkkosivuilla, missä löytyy laaja valikoima tuotteita, esitteitä ja ideoita.

Jouluun suosittelemme maailmalla useita palkintoja voittaneen italialaisen Masserie di Santeramon oliiviöljy, balsamico ja pasta -tuotteita, mistä voimma paketoida toiveiden mukaiset herkkukorit perille toimitettuna.

Verkkokaupastamme löytyy myös yllätyslahjat itselle ja läheisille, missä valitset vain aiheen ja summan. Joulussa on aina yllätyksen taikaa.

Ota yhteyttä moreon@moreon.fi – meillä on ilo palvella!

ps. laita jo kalenteriin 20.11.-22.11.2020, jolloin Helsinki Fashion Housessa on ystävämyynnit. Tule tutustumaan myös More Onin lahjaideoihin ja tekemään loistavia lahjalöytöjä.


Suositut antimikrobiset kasvomaskit ja suojatuotteet

More Onista löytyy suojatuotteet niin henkilökunnan kuin asiakkaiden suojaksi. Valikoimistamme löytyy mm suositut antimikrobiset kasvomaskit, kertakäyttöiset kasvosuojat, visiirit, käsidesit, puhdistusliinat ja kosketusnäyttökynät. Tuotteet voidaan merkata asiakkaan tunnuksella. Virtuaalilaseihin suosittelemme kertakäyttöisiä VR-lasien suojia, mitä toimitetaan 100 kappaleen erissä. Nämä sopivat hyvin museokäyttöön. Kysy tarkempi tarjous moreon@moreon.fi.


Ysmyt 18.-20.9.2020 More Onissa

Olemme muuttaneet ja ovet ovat avoinna Helsinki Fashion Housen ystävämyynnissä 18.-20.9.2020. Tervetuloa tekemään löytöjä ja katsastamaan uudet tilamme. Parkkipaikat ovat ilmaiset.


Kesä lähestyy – Suosituimmat t-paidat, pikeet ja kesälahjat 2020

Suosituimmat t-paidat ja pikeet -kuvasto on nyt täällä! Nykyaikainen T-paita tai pikeepaita on mukava vaate, joka toimii monessa tilanteessa – siistinä työvaatteena yksinään, puvuntakin tai blazerin alla tai rentona vapaa-ajan vaatteena. Tason ja hinnan määräävät useimmiten yksityiskohdat, joista löytyy lukemattomia vaihtoehtoja.

Kuvastossa olevat tuotemerkit CraftClique ja Cutter & Buck ovat Euroopan myydyimpiä promootio-vaatteita. Tuotteet ovat laadukkaita, mallistot laajoja ja väri- ja kokovalikoimat erittäin kattavia.

Tutustu tarkemmin kuvastoon täältä!

Hyvää kesää! -kuvasto 2020 Sagaformilta

Tähän esitteeseen on kerätty parhaimmat kesätuotteet, joilla on varmasti käyttöä kevään ja kesän 2020 aikana. Kuvastosta löydät kauniita tuotteita kesälahjaksi sekä täydelliset profiilituotteet, jotka voidaan brändätä yrityksesi logolla. Tuotteet kestävät käytössä pitkään, ne eivät sisällä mitään kiellettyjä kemikaaleja ja ne valmistetaan ja toimitetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Katso kuvasto täältä! Sagaformin koko valikoiman löydät tästä kuvastosta.

Muut kuvastot löydät verkkokaupastamme shop.moreon.fi/kuvastot  

Ota yhteyttä – meillä on ilo palvella moreon@moreon.fi.