+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Ystävämyynnit 21-23.5.2021

Helsinki Fashion Housen perinteinen Ystävämyynti järjestetään 21.-23.5. pe 14-18, la 10-16 ja su 11-16. More Onissa on myynnissä golftuotteita, retkeilytuotteita, designia, taidetta,  mallivaatteita ulosheittohintaan, kaikkea kivaa kotiin, mökille ja lahjoiksi. Muista myös valmistujaislahjat –  Italialaisen Auroran täytekynä ja kuulakärkikynä on aina upea saada.

Kesän kynnyksellä muistaminen on suuri ilo. On ilo antaa ja on ilo saada. Tehdään itsemme ja toisemme onnelliseksi. Lahjaideoita löydät shop.moreon.fi.

Isot ilmaiset parkkipaidat talon edessä, Mikkolantie 1 A, 00640 Helsinki. Lounasravintola palvelee ysmyjen ajan.

Tule tekemään löytöjä!


Cliquen luomupuuvillasta valmistettu upea ja uusi Premium OC-mallisto

Luomupuuvilla on valistunut valinta. Luomupuuvilla on parempi vaihtoehto maaperän, ekosysteemien ja ihmisen terveyden kannalta, koska tuotannossa käytetään luonnollisia viljelyprosesseja myrkyllisten kemikaalien ja geenimuunneltujen organismien sijasta.

Cliquen uudet OC, organic cotton -sarjan tuotteet, kuten hupparit, collegetakit, collegehousut ja T-paidat on tehty luomupuuvillasta (85 %) ja kierrätetystä polyesterisekoitteesta (15 %). Mallit ovat modernin tyylikkäitä ja ryhdikkäitä. Esimerkiksi collegepaidassa ja hupparissa on raglanhihat ja edessä flatlock -koristesaumat, hupuissa on kiristysnauhat metallipäillä ja lisäksi vetoketjullinen piilotasku, joka on kätevä ratkaisu vaikkapa kuulokkeille. Koot XS-3-XL, naiset 34/XS-44/XXL. Tunne yhteiskuntavastuu ja valitse Cliquen OC luomupuuvilla tuotteita, jotka pienentävät tuotannon ympäristöjalanjälkeä, kuluttaa vähemmän vettä valmistuksen aikana, parantaa viljelijöiden työturvallisuutta ja -terveyttä sekä edistää kestävää kehitystä.

Klikkaa uuteen kuvastoon tästä.

Ota meihin yhteyttä, me kerromme lisää, moreon@moreon.fi tai puhelimella 09 6844 9920. Palvelemme sinua mielellämme. Me etsimme ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden sekä merkkaukset.


JOYFUL -lahjakortilla onnistut varmasti!

Ilahduta lahjakortilla asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja henkilöstöä. Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen, valmiit kortit ja kuoret toimitetaan sinulle nopeasti. Anna ne lahjansaajalle ja sinun työsi on tehty. Lahjansaaja löytää lahjakortista menettely- ja kirjautumisohjeet sekä henkilökohtaisen koodinsa www.joyful.fi -sivustolle. Nettisivuilla hän valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimastamme, minkä jälkeen lahja lähetetään hänelle nopealla toimitusaikataululla.

JOYFUL -lahjakortin valikoimasta löydät tunnettujen tuotemerkkien laadukkaita tuotteita mm. kotiin, keittiöön, liikuntaan, retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Valittavana on runsaasti erilaisia ajankohtaisia ja hyödyllisiä tuotteita, joista varmasti löytyy itselle mieluinen vaihtoehto!

Hintaryhmät

29 €, 49 €, 69 € ja 99 €. Hinta sisältää postimaksun 9 €. Hinnat lav. 0 %.

Lue lisää lahjakortistamme www.joyful.fi. Ota yhteyttä moreon@moreon.fi tai 09 6844 9920, me kerromme mielellämme lisää!

 


Tyylikkäästi kohti kevättä – kevään parhaat tuotteet!

Yrityksille ja organisaatiolle tärkeiden ihmisten, henkilökunnan, asiakkaiden ja sidosryhmien muistaminen näin poikkeuksellisena aikana on erittäin tärkeätä. Kevään uuteen kokoelmakuvastoon (Craft, Clique, Cutter & Buck, ProJob, Sagaform ja Joyful -lahjakortit) olemme koonneet erilaisia yritystuotteita, joista varmasti löydät myös omat suosikkisi. Kaikki tuotteet voidaan brändätä yrityksen omalla logolla ja sloganilla sekä tyylikkään merkkauksen avulla tehdä tuotteesta yksilöllisen.

Klikkaa uuteen kuvastoon tästä.

Tyylikäs tilaajalahja – toimi heti!

Kun tilaat kevään uuden kokoelmakuvaston tuotteita vähintään 3.000 eur arvosta (alv 0 %) kertatilauksena, saat tilaajalahjaksi tyylikkään kesälahjan. Voit valita tyylikkään Cutter & Buckin 9,5” golfbägin (arvo 299 eur, alv 0 %) tai Craftin laadukkaan kestävän ja kätevän suuren vetolaukun teleskooppikahvalla (arvo 199 eur, alv 0 %). Huom! Tilaajalahjatuotteita on rajattu määrä, joten toimi heti. Kuva esitteessä.

Tutustu myös muihin uusiin kuvastoihin sekä kauden uutuuksiin. Ota yhteyttä moreon@moreon.fi tai puhelimella 09 6844 9920. Palvelemme sinua mielellämme. Me etsimme ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden sekä merkkaukset.


Kevään ja kesän uudet mallistot, tuotteet ja kuvastot on julkaistu

 

 

 

Tutustu kevään uusiin kuvastoihin! Clique on tuonut markkinoille kokonaan uuden luomupuuvillasta valmistetun Premium -malliston. Luomupuuvilla pienentää tuotannon ympäristöjälkeä, kuluttaa vähemmän vettä, parantaa viljelijöiden työturvallisuutta ja terveyttä sekä edistää kestävää kehitystä.

Cliquen Premium -malliston tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterisekoitteesta. Hupparit, colleget ja vaatteet ovat laadukkaita, hyvin istuvia ja kestävyytensä puolesta sopivat hyvin vapaa-aikaan ja työkäyttöön – erinomainen hinta-laatusuhde. Luomupuuvilla on parempi vaihtoehto maaperän, ekosysteemin ja ihmisen terveyden kannalta, koska tuotannossa käytetään luonnollisia viljelyprosesseja myrkyllisten kemikaalien ja geenimuunneltujen organismien sijaan.

Craftin ja Cutter & Buckin mallistosta löytyy laadukkaita, moderneja ja hyvin istuvia malleja sekä upeita uutuus´tuotteita, jotka soveltuvat niin golfiin, lenkille, luontoon ja työkäyttöön.

Klikkaa kuvastoihin tästä.

Tutustu myös muihin uusiin kuvastoihin ja uutuus´tuotteisiin! Ota yhteyttä moreon@moreon.fi. Me etsimme ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden sekä merkkaukset.