+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Ysmyt 18.-20.9.2020 More Onissa

Olemme muuttaneet ja ovet ovat avoinna Helsinki Fashion Housen ystävämyynnissä 18.-20.9.2020. Tervetuloa tekemään löytöjä ja katsastamaan uudet tilamme. Parkkipaikat ovat ilmaiset.


Kesä lähestyy – Suosituimmat t-paidat, pikeet ja kesälahjat 2020

Suosituimmat t-paidat ja pikeet -kuvasto on nyt täällä! Nykyaikainen T-paita tai pikeepaita on mukava vaate, joka toimii monessa tilanteessa – siistinä työvaatteena yksinään, puvuntakin tai blazerin alla tai rentona vapaa-ajan vaatteena. Tason ja hinnan määräävät useimmiten yksityiskohdat, joista löytyy lukemattomia vaihtoehtoja.

Kuvastossa olevat tuotemerkit CraftClique ja Cutter & Buck ovat Euroopan myydyimpiä promootio-vaatteita. Tuotteet ovat laadukkaita, mallistot laajoja ja väri- ja kokovalikoimat erittäin kattavia.

Tutustu tarkemmin kuvastoon täältä!

Hyvää kesää! -kuvasto 2020 Sagaformilta

Tähän esitteeseen on kerätty parhaimmat kesätuotteet, joilla on varmasti käyttöä kevään ja kesän 2020 aikana. Kuvastosta löydät kauniita tuotteita kesälahjaksi sekä täydelliset profiilituotteet, jotka voidaan brändätä yrityksesi logolla. Tuotteet kestävät käytössä pitkään, ne eivät sisällä mitään kiellettyjä kemikaaleja ja ne valmistetaan ja toimitetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Katso kuvasto täältä! Sagaformin koko valikoiman löydät tästä kuvastosta.

Muut kuvastot löydät verkkokaupastamme shop.moreon.fi/kuvastot  

Ota yhteyttä – meillä on ilo palvella moreon@moreon.fi.


Sertifioitu käsidesi 500ml pulloissa HETI varastosta

Sertifioitu käsidesi 500ml pulloissa HETI varastosta

Ammattikäyttöön, korkeaan käsihygieniaan suunniteltu desinfektiohuuhde soveltuu usein toistuvaan käyttöön. Tuotteen sisältämä glyseroli hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Biosidinen tehoaine on (71 p-%) etanoli, joka tuhoaa tehokkaasti bakteerit ja virukset. Ei sisällä väriaineita ja hajusteita. Valmistettu ekologisesti bioetanolista. Minimi tilauserä 48 pulloa. Toimituserinä puoli lavaa tai lava.

RFX Care suojavarusteet

RFX Carelta saatavina useita suojavarustesettejä puhdistusgeeleistä suojaimiin. Käsidesifiointigeeli 60 ml ja suihke käsien puhdistukseen 20 ml. Kasvosuojaimet on hyväksytty lääkinnällisiksi tarvikkeiksi, ja maskeja käytetään sairaaloiden operaatiohuoneissa. Tyyppi IIR. EN-hyväksyttyjä ja ISO-sertifikaatti. Pakkaukseen voidaan asettaa yrityksen logo tarrana. Tuotteita on saatavana tilauksessa 4-8 viikon toimitusajalla riippuen tuotteesta. Kysy tarkempi tarjous. Sertifikaatit lähetämme pyydettäessä.

MCM kasvomaskit nyt saatavilla

Öko-Tex puuvillaisia kasvomaskeja, joihin mahdollisuus painaa 1-väripainatus. Maksimi painatuspinta-ala 10 x 2,5 cm, minimi 100kpl. EI SUOJALUOKITUSTA. Materiaali: 100 % puuvilla. Paksuus: 140 g, kaksikerroksinen. Voidaan pestä ja silittää, tuote kestää 95° pesun.

Hinta 100 – 400 kpl: 4,40 € /kpl, 500 – 900 kpl: 3,80 € /kpl, 1000 – 1900 kpl: 3,45 € /kpl
yli 2000 kpl 2,95 € /kpl, 1-väripainatus 0,35 € /kpl, + Aloituskulut 25 €

Puhdistusliinat

Sublimaatiopainettu suuri puhdistusliina. Sublimaatiopainatus 1 puolella, alapuoli valkoinen. Helppo ottaa mukaan, sopii esimerkiksi silmälasien tai puhelimen näytön puhdistamiseen. Materiaalina polyester.

Koko 17×18 cm, yksittäin pakattu pussissa sisältäen painatuksen

Määrä              250         500       1000    2500     5000

Hinta/kpl        0,98 e   0,89 e    0,79 e  0,69 e    0,59 e

Hinnat alv 0 %

Käsidesifiointigeeli 30ml 

Puhdistaa kädet tehokkaasti ilman vettä ja kuivuu nopeasti. Hajuton ja tahraamaton. Tuhoaa jopa 99,9% bakteereista. Alkoholipitoisuus 70%.  CE/FDA-hyväksytty. Käsidesinfiointigeeliä pakkauksessa on 30ml. Merkkausala edessä on 22 x 35mm. Tuotemitat ovat 37,5 x 72 x 22,5 mm. Tuotteet saapuvat varastoon toukokuun loppupuolella.

Minimi tilauserä 250 kpl. Hinta 1000 kpl 2,49 €/kpl alv. 0 %

Tilaukset osoitteeseen moreon@moreon.fi. Ota yhteyttä, meillä on ilo palvella!


Työskentele tehokkaasti etänä!

Työskentele tehokkaasti. Tarvikkeita etätyöskentelyyn D-vicen uudesta kuvastosta!

Kyky kommunikoida ja pysyä yhdessä on nyt tärkeämpää kuin koskaan. D-vicen laajassa valikoimasta löytyy etätyöskentelijöille suunniteltuja promootiotuotteita, jotka helpottavat työskentelyä kotona, ja siten tasapainottavat työelämää, perhettä ja ympäristöä.

Tuotteita voidaan myös käyttää lahjoina, kannustimina tai palkintoina. Monikäyttöinen langaton latausasema, jolla voi ladata jopa kolmea eri laitetta samanaikaisesti. Helpota työskentelyäsi!

Xoopar Jelly XL caple on hauska mieleenpainuva latauskaapeli. Mustekalan pää toimii kätevästi stressinlievittäjänä. Langaton tietokonehiiri, joka on valmistettu 80 % biohajoavasta muovista ja 20 % vehnästä. Logo laseroituna. Kysy tarjous!

Katso koko kuvasto täältä! D-vicen koko valikoiman löydät 2020 vuosikuvastosta.

Muita apuvälineitä työskentelyyn ja promootiotuotteita löytyy myös Toppoint ja Derby of Swedenin kuvastoista. Uutuutena Derby of Sweden 3.0!

Kauniissa lahjapakkauksessa tuleva puukaiutin, joka toimii samalla puhelimen laturina. Kokoontaittuvat kuulokkeet, joissa sisäänrakennettu mikrofoni. Spirit Messenger -olkalaukku, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-juomapulloista. Laaja merkkauspinta-ala! Kysy tarjous!

Kaikki nämä kuvastot sekä paljon muuta löydät verkkokaupastamme shop.moreon.fi/kuvastot  

Ota yhteyttä – meillä on ilo palvella moreon@moreon.fi.


Kevään uutuudet ovat täällä!

 

 

Kevät on muutoksen aikaa, ja tällä hetkellä keskitytäänkin muuttamaan kulutuksen kuormitusta. Kierrätys ja kestävä kehitys ovat tämän kauden haluttuja ominaisuuksia.

Liikelahjapuolelta löydät valikoimastamme uusia ekologisia tuotteita, joilla päästään hyvä kiertämään. Tuotteet täyttävät ympäristön hyvinvoinnin kannalta tärkeät kriteerit: valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja ja pakkauksen suunnittelussa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys. Välitä viesti, että välität!

Uudet sähköiset esitteet löydät shop.moreon.fi/kuvastot  

Ota yhteyttä – meillä on ilo palvella moreon@moreon.fi.