+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Suosituimmat t-paidat ja pikeet -Craft, Cutter & Buck, Clique – 2019 kuvasto on ilmestynyt!

Tässä kuvastossa olevat edustamamme tunnetut tuotemerkit ovat Euroopan myydyimpiä promootio-vaatteita, eikä syyttä: tuotteet ovat laadukkaita, mallistot laajoja ja väri- ja koko-valikoimat erittäin kattavia. Varsinkin kuvista löytyvistä Basic Polo, Basic T ja Premium sekä Fashion T -malleista löytyvät monipuoliset värivalikoimat.

Yleisesti ottaen nykyaikainen t-paita tai pikeepaita on mukava vaate, joka toimii monessa tilanteessa – niin siistinä työvaatteena kuin rentona vapaa-ajan vaatteena. Tason ja hinnan määräävät useimmiten yksityiskohdat, joissa onkin miltei lukemattomia mahdollisuuksia. Kaikki esitteen tuotteet ovat hyviä, mutta ne eroavat toisistaan hinnan, värivalikoiman, leikkauksen, materiaalin, grammapainon ja yksityiskohtien suhteen. Tutustu eri vaihtoehtoihin tästä.

Eettisyys & Ympäristö

Tämän kuvaston tuotteet ovat valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti ja inhimillisissä olosuhteissa. Kuvastossa olevien tuotemerkkien omistaja New Wave Group on mukana useassa ympäristöä ja eettisyyttä vaalivassa kansainvälisessä ohjelmassa. Tämän yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa. Ostamalla tämän kuvaston tuotteita olette mukana myös tukemassa tätä tärkeää työtä.

Ota yhteyttä!

Jos sinulle tulee valinnanvaikeuksia, niin autamme suunnittelussa sekä löytämään oikean vaihtoehdon ja profiloimaan sen parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä tulevan kesän yritys-, tapahtuma-, kampanja- ja lahja-asiat kerralla kuntoon – moreon@moreon.fi. Halutessasi voit tilata ”Suosituimmat T-paidat & Pikeet” -printtikuvaston samasta osoitteesta.

 


Digipainetut tuotteet kesään

Digitaalisesti tulostetut tuotteet ovat hyvä vaihtoehto silloin kun painatukset sisältävät paljon värejä tai valokuvia. Digipainetut tuotteemme ovat myös mahtava tuote kesän tapahtumiin tai lahja yhteistyökumppaneille ja henkilökunnalle.

Valikoimastamme löydät digipainetut pyyhkeet, viltit sekä piknik-peitot.  Erittäin imukykyiset ja pehmeät pyyhkeet ovat painatuspuoleltaan polyesteriä ja kuivaavalta puoleltaan puuvillaa. Miellyttävän pehmeät viltit on valmistettu 100% mikrokuidusta. Piknik-viltin painettava puoli on pehmeää 100% mikrokuitua ja toinen puoli vedenkestävää non woven -kangasta.

D&J:n kuvastosta löydät lisää erilaisia hyviä ranta- ja kylpypyyhkeitä kesään. Löydät tuotteet kevään ja kesän 2019 kuvastosta.

Kiinnostuitko – Ota yhteyttä, teemme tarjouksen merkkauksineen toiveidesi mukaisesti, osoitteeseen moreon@moreon.fi.

 


Harvestin colleget ja hupparit nyt kampanjassa

Hupparit ja collegepaidat ovat trendikkäitä, rentoja ja käytännöllisiä arkivaatteita, jotka ovat hyvä valinta aktiiviseen kokovuotiseen käyttöön. Hupparit ja collegepaidat toimivatkin monessa yrityksessä oivana työvaatteena ja ovat vapaa-ajan suosikkeja. Huppareissa ja collegeissa on uniikkia asennetta sekä 100 % puuvillaa. Reipasta sporttienergiaa trendikkäillä leikkauksilla.

Hyödynnä uniikki tarjous! Harvestin Duke ja Cornell on tarjouksessa 30.6.2019 asti.

Tarjouskampanjan tuotteisiin pääset tästä linkistä.

HARVEST DUKE PUUVILLAHUPPARI | 44,95 € (norm.54,95 €) 

Hupparitakki metallisella vetoketjulla ja vetoketjutaskuilla. Hupussa kiristysnyöri. Materiaalina 100 % entsyymipesty puuvillafrotee, 280 g/m². Värivaihtoehtoina 600 t.tummansininen, 121 meleerattu harmaa, 900 musta, 555 sininen ja 955 harmaa.

Koot: S-3XL / XS/XXL

 

HARVEST CORNELL COLLEGEPAITA | 29,95 € (norm.39,95 €)  

Miesten klassinen collegepaita. Vahva entsyymipesu antaa tyylikkään vintagetyylin. Miellyttävä harjaamaton sisäpinta. 100% puuvillafrotee,  250g/m2. Värivaihtoehtoina 600 t.sininen, 121 maleerattu harmaa, 900 musta, 555 sininen ja 955 harmaa.

Koot: S/3XL / XS-XXL

Hinnat alv 0 %. Klikkaa Harvestin kuvastoon tästä.

Kiinnostuitko – Ota yhteyttä, teemme tarjouksen merkkauksineen toiveidesi mukaisesti, osoitteeseen moreon@moreon.fi.

 


Active Line kassimallisto kevätkampanjassa

Treenikassit sesonkiin

Kevätauringon jo lämmittäessä on hyvä pohtia alkavan sesongin kesä- ja asiakaslahjoja. Active Line malliston kassit toimivat hyvin monessa eri käyttötarkoituksessa. Kassien kevyt ja vahva materiaali on miellyttävä käytössä. Iso merkkauspinta-ala kaikissa kasseissa helpottaa merkkausta ja varmistaa yrityksen näkyvyyden. Lisäksi pirteät kontrastivärit viimeistelevät ilmeen.

Hyödynnä sporttinen tarjous! Active Line laukkumallisto on tarjouksessa 31.5.2019 asti.

ACTIVE LINE SPORTBAG SMALL | 20 €/ kpl (norm.23€)

Kontrastiväreillä tyylitelty sporttikassi etutaskulla ja usealla sivutaskulla. Pehmustettu kantokahva sekä säädettävä ja irroitettava olkaremmi. Tilavuus 23 litraa.

ACTIVE LINE DAYPACK | 28 €/ kpl (norm.32€)

Sporttinen selkäreppu kontrastiväreillä. Päälokerossa suuri sisätasku. Etutaskussa lisäksi pienempi sisätasku sekä avainpidike. Tuulettuva vahva selkäpehmuste. Muotoillut olkainhihnat, jossa rintaremmi. Heijastavat yksityiskohdat edessä ja olkahihnoissa. Tilavuus 20 litraa.

ACTIVE LINE SPORTBAG BIG | 30 €/ kpl (norm.35 €)

Kontrastiväreillä tyylitelty iso sporttikassi kahdella etutaskulla, pehmustetulla pohjalla ja sivuilla. Pehmustettu kantokahva sekä säädettävä ja irroitettava olkaremmi. Kassin lyhyellä sivulla viilennyslokero. Tilavuus 35 litraa.

Hinnat alv 0 %. Tutustu myös bags & accessories 2019 -kuvastoon tästä.

Kiinnostuitko – Ota yhteyttä, teemme tarjouksen merkkauksineen toiveidesi mukaisesti, osoitteeseen moreon@moreon.fi.

 


Paavo Nurmi Games ja Festivals yhteistyöhön More Onin kanssa

More On Oy on solminut yhteistyösopimuksen Paavo Nurmi Turku Oy:n kanssa. Sopimuksen voimassaoloaika on 1 + 2 vuotta ja käsittää More Onin toimialalla yksinoikeudella Paavo Nurmi Games/Festival ja Paavo Nurmi Marathonin sekä Kalevan Kisojen organisaation vaatettamisen ja osallistujatuotteiden toimittamisen.

Paavo Nurmi Turku Oy (PNT) vastaa vuosittaisen kansainvälisen Paavo Nurmi -tapahtumakokonaisuuden järjestämisestä sekä tuottamisesta ja on omalla sektorillaan valtakunnallisesti merkittävä kansainvälisen tason tapahtumatoimija. Yrityksen omistavat yhdessä Suomen Urheiluliitto ry, Turun Urheiluliitto ry, TuTo ry ja Turun Weikot Yleisurheilu ry ja Matti ”Paavonpoika” Nurmi.

Yleisurheilun kansainvälinen Paavo Nurmi Games ja muut tapahtumat

Paavo Nurmi Games on osa Paavon Nurmen muistoa kunnioittavaa Paavo Nurmi Festivaalia. Turun Urheiluliitto järjesti ensimmäiset Paavo Nurmen kisat suurjuoksijalleen Paavo Nurmelle 60-vuotissyntymäpäivälahjaksi kesäkuussa 1957. Tänä vuonna Paavo Nurmi Games järjestetään kesäkuussa, 11.6.2019.

Paavo Nurmi Games on osa IAAF:n World Challenge -sarjaa. Ilmapiiri ja tunnelma Turun jokirannassa sekä kaunilla luonnonläheisellä stadionilla on unohtumaton kokemus.

Muut Paavo Nurmi Festivaalin tapahtumat ovat mm. lapsille suunnattu Paavon Sporttipäivä, Paavo Nurmi Junior/Masters Games, Paavo Nurmi koulukiertue sekä kansainvälinen Paavo Nurmi Marathon, joka on tänä vuonna 17.8.2019. Yhteistyöhön liittyy myös 15.9.2019 järjestettävä juoksutapahtuma Tampere Puolimaraton.

SMASH Turku – Paavo Nurmi Games 2019, ensimmäistä kertaa Turussa tänä vuonna

Paavo Nurmi Games, Turun kaupunki ja SMASH järjestävät yhdessä huipputasoisen ja kansainvälisen liikuntaan, hyvinvointiin, terveyteen sekä huippu-urheiluun keskittyvän seminaarin päivää ennen Paavo Nurmi Gamesia, 10.6.2019. Teemana on teknologian hyödyntäminen liikkumisessa, terveysliikunnassa sekä huippu-urheilussa. Seminaarissa on puhujina kansainvälisiä huippuasiantuntijoita ja päivä huipentuu paneelikeskusteluun sekä ”get together” -tilaisuuteen tarjoilujen kera.

Tapahtumaan on mahdollisuus ostaa lippu erikseen tai pakettina osana Paavo Nurmi Gamesia seuraavana päivänä. Jos olet kiinnostunut lipuista, yhteistyökumppanuudesta tai standista tapahtumassa, ota yhteyttä. Liput alkaen 50,00 eur per lippu. Liput ja lisätiedot tästä linkistä: SMASH.

Kestävä kehitys ja vastuullisuustyö

PNT:llä on käynnissä vastuullisuustyö, johon liittyen laaditaan ja päivitetään tapahtumien Vastuullisuusohjelmaa. Ohjelman keskeiset osakokonaisuudet ovat suomalainen puhdas vesi, hiilineutraalius, kiertotalous, ohjelmaan sitoutuneet kumppanit sekä vastuullisuus osana viestintää.

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Suomen Turkuun – pue tiimisi Paavo Nurmi Games vaatteisiin

Oletko tulossa kisoihin isommalla porukalla? Yritys-, ryhmä ja seuralippuja voi tiedustella Rami Nummelinilta, rami.nummelin@paavonurmigames.fi, puhelin 040 546 1341. Tarkempia tietoja VIP Hospitality -palveluista löydät täältä.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja kysy Paavo Nurmi Games tiimivaatetuksesta yrityksesi, tiimisi tai organisaatiosi logolla moreon@moreon.fi, puhelin 09 6844 9920.