+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

 

Fristads Kansas

 

Fristads Kansas työvaatteiden kaksitoista käskyä

1. Laatu on tärkein

Käytämme vain parhaita materiaaleja, jotka on kehitetty vastaamaan teollisuuden tiukkoja tuotantovaatimuksia.Materiaalimme ovat todistetusti erittäin kestäviä ja mukavia – kaikki materiaalit on testattu teollisuusolosuhteissa ja kestävät teollisen pesun. Kolminkertaiset saumat tekevät Icon-vaatteista erityisen kestävät.

2. Täydellinen istuvuus

Teemme lujasti töitä taataksemme täydellisen istuvuuden. Vaatteemme ovat mukavat päällä, sillä pienillä yksityiskohdilla on päivittäisessä työssä suuri merkitys. Tärkeitä yksityiskohtia voivat olla esimerkiksi hyvän liikkumavapauden takaava hihan ja takakaarroksen leikkaus, taskujen sijoittelu sekä reiden väljyys.

3. Toimiva ja tyylikäs design

Tiiviissä yhteistyössä teollisuuden eri edustajien kanssa olemme kehittäneet tarpeellisia toimintoja, joiden avulla työtehtävissä päästään parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Piilonapitus tai –vetoketju, käytännölliset taskut ja näkyvyyttä parantavat heijastavat yksityiskohdat ovat kaikki hyödyllisiä työpäivän aikana.

4. Testattu teollisessa pesussa

Olemme jo vuosien ajan testanneet ja kehittäneet vaatteitamme ja materiaalejamme tiiviissä yhteistyössä eurooppalaisten pesuloiden kanssa. Kaikki Icon-vaatteemme on testattu teollisen pesustandardin ISO 15797 mukaisesti.

5. Jokaiselle sopiva koko

Kokotarjontamme on kattava. Icon-housuistamme ja avosuojistamme on saatavana koot C42-C66, pitkälahkeiset koot C146-C160 ja lyhytlahkeiset koot D96-D120. Kaksivärisestä Icon-sarjasta on saatavana erikoispitkät koot C246-C260. Yksivärisissä on säädettävä lahjepituus ja 5 cm:npäärmevara.

6. Laaja värivalikoima

Laaja valikoima tuo valinnanvapautta. Yksivärisistä Icon-vaatteista on saatavana jopa kahdeksaa eri väriä ja kaksivärisistä jopa kymmenen eri väriyhdistelmää. Kaikki Icon-vaatteet ovat yhdisteltävissä lukuisin eri tavoin – kaikki itse vapaasti valittavissa.

7. Tilaa yhtenäiselle yritysilmeelle

Yhtenäinen ja selkeä ilme on yritykselle tärkeä. Vaattemme on suunniteltu siten, että niissä on riittävästi tilaa yrityslogolle. Logon voi sijoittaa rintaan, hihaan, taskun läppään tai selkään. Valitse vapaasti. Icon-vaatteissa henkilöstö edustaa yritystä yhtenäisissä ja tyylikkäissä vaatteissa.

8. Helposti yhdisteltäviä värejä

Yksi- tai kaksivärisiä vaatteita voi yhdistellä haluamallaan tavalla. Icon-vaatteiden kaikki mallit ja värit sointuvat yhteen. Voit valita yksiväriset housut ja kaksivärisen takin tai päinvastoin. Valitse puuvillaiset tai puuvilla-polyesterisekoitteesta valmistetut vaatteet käyttötarkoituksen mukaan.

9. Kaikkiin sääolosuhteisiin

Valikoimassamme on joka säähän ja ilmastoon sopiva teollisuusvaate. Henkilöstölle on tarjolla oikeanlaiset työvaatteet ympäri vuoden – shortseista kylmältä eristäviin toiminallisiin vaatteisiin.

10. Huolenpitoa ihmisistä

Fristads Kansas tukee kansainvälistä Fair Wear Foundation –järjestöä, joka pyrkii parantamaan maailman tekstiilialan työoloja.

www.fairwear.org.

11. Ei haitallisia aineita

Kaikki teollisuusvaatteemme on valmistettu hyväksytyistä materiaaleista, joille on myönnetty Öko-Tex –sertifikaatti. Sertifiointi takaa, että tuotteissa ei ole haitallisia tai allergisoivia aineita.

12. Yhteensopivat vaatteet

Kaikki mallistomme sopivat täydellisesti yhteen Fristads Kansasin eri tyylisten, laatuisten ja väristen T-paitojen, pikeepaitojen, collegeiden ja paitojen kanssa. Yhdistele haluamallasi tavalla.

TÄRKEÄTÄ TULLA NÄHDYKSI – KEHITÄ BRÄNDIÄSI

Laadukkaat työ- ja profiilivaatteet ovat luonnollinen valinta yritykselle, joka haluaa vahvistaa identiteettiään ja näkyä. ”Oikea imago luo tiimihengen”.

Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan show roomissamme tai tulemme mielellämme tapaamaan sinua ja kertomaan lisää tuotteistamme.

Katso koko valikoima TÄSTÄ.

 

Acode tukee sinua ja kollegoitasi tilanteessa kuin tilanteessa. Vaatteemme on suunniteltu toiminnalliseksi: älykkäät tekniset yksityiskohdat ja korkealaatuiset materiaalit suojaavat äärimmäisiltä sääolosuhteilta ja tuntuvat mukavilta jokapäiväisessä työssä.

Acode –profiilivaatteet ovat luonnollinen valinta yritykselle, joka haluaa vahvistaa identiteettiään ja näyttää hyvältä – oikea imago luo tiimihengen. Tuotteet ovat laadukkaita ja huolella suunniteltuja pohjoismaisiin olosuhteisiin ja halutulle yritysviestille tai logolle on varattu tilaa näkyvältä paikalta.

Acoden valikoimista löytyvät kuori- ja sadetakit, heijastavat takit, klassiset business –takit ja business –mallisto messuille sekä edustamiseen. Lisäksi valikoimissa ovat  softshell –vaatteet, housut, fleecevatteet, tuulitakit, collegepuserot, pikeepaidat, T-paidat, alusasut ja asusteet. Koko-oppaan avulla löydämme kaikille sopivan kokoisen vaatteen edustamiseen ja työhön.

Katso koko valikoima TÄSTÄ.

 

Acode -profiilivaatteet

 

 

Hejco

 

Hejco

Hejco –työasusteet on suunnattu, hotelli-, ravintola-, keittiö- ja kahvila- sekä siivous- ja palvelualalle. Lisäksi Hejcolta löytyvät laadukkaat työvaatteet hoito-, hammashuolto ja terveysalalle. Hejcon valikoimissa ovat myös ulkovaatteet, kengät ja sukat.

Koko- ja mittatalukoiden avulla Hejcon –työvaatteista löytyy juuri oikea ja sopiva koko kaikille. Tuotetiedot ovat täydelliset ja sisältävät pesu- ja hoito-ohjeet aina tahrojen poistamiseen asti. Lisäksi Hejcon työvaatemallistosta löytyvät naisten jakut, miesten puvuntakit, paitapuserot ja kauluspaideat sekä housut. Väreinä ovat tummansininen, harmaa ja musta.

Hejcon laajassa valikoimassa on valinnanvaraa, sillä malli- ja värivaihtoehtoja on paljon. Samansävyiset työvaatteet antavat ammattimaisen kuvan yrityksestä, luovat yhtenäisen ilmeen ja parantavat työntekijöiden yhteishenkeä.

Vielä laadukkaamman vaikutelman saa painattamalle työvaatteisiin yrityksen logon, työntekijän nimen tai muun testin tai ilmeen. More Onista saat kaikki painatuspalvelut ja tarvittaessa design –suunnittelun logo- tai muusta painatuksesta. Voit valita painatuksen, logobrodeerauksen, nimibrodeerauksenmtai valita sopivan nimikyltin laajasta valikoimastamme, jossa on paljon eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Kysy lisää.

Värjätyt tuotteet

Hejcon työvaatemallistossa on myös tuotteita, jotka voidaan värjätä asiakkaan toivomilla väreillä (PMS-numeron mukaan). Minimitilausmäärä on 20 kpl/väri/tilaus.

Seuraavat tuotteet voidaan värjätä toiveiden mukaan:

-Kokintakki 114107 (kuvaston sivu 82)

-Rintalapullinen esiliina 116368 (kuvaston sivu 78, vähimmäistilausmäärä 30 kpl)

-Liivi 102193 (kuvaston sivu 48, väri 901)

-Naisten housut 102191 (kuvaston sivu 55, väri 901)

-Miesten housut 102192 (kuvaston sivu 57, väri 901)

Katso koko valikoima TÄSTÄ.