+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Business- ja Yritysvaatetus

Aktiiviselle ulkoilmaihmiselle ja harrastelijalle on tärkeää pukeutua oikein olosuhteiden mukaisesti. Myös vapaa-aikana tarvittavat erilaiset yritysten profiilivaatteet viestivät yhteenkuuluvaisuudesta – meidän yrityksestä.

Edustamiemme asustevalmistajien tuotemerkkejä ovat mm. Craft, D.A.D, Harvest, Grizzly, Printer, Clique, MacOne, ACode, Cutter&Buck, Tatonka, Marmot, Lorpen unohtamatta omaa tuotantoamme.

Tuotteita löytyy fleeceistä t-paitoihin, veneilyyn ja aina goretex –kenkiin sekä alusasuihin. Työvaateet löytyvät Pro Job, Fristad Kansas sekä Hejco -vaatelinjaltamme. Linjastosta löytyvät työvaatteet niin kesään kuin talveen, rakennukselle hälytysvärilinjoineen – keittiölinjaa unohtamatta vaativalle käyttäjälle.

Työvaatteet

TYÖVATTEET JOKA SÄÄHÄN JA JOKA TILANTEESEEN

More Onista löydät mm. Pro Jobin, Fristadsin, Acoden ja Hejcon työvaatemallistot, yritysvaatetuksen ja liikelahjojen lisäksi, joissa on toimiva ja tyylikäs design, korkea laatu, täydellinen istuvuus, jokaiselle oikea koko, laaja värivalikoima sekä ennen kaikkea yhteensopivat vaatteet.

Fristads Kansas (jo vuodesta 1925), Acode ja Hejco ovat suunnitelleet yhdessä alan ammattilaisten kanssa työvaatemallistot, joissa yhdistyvät toiminnallinen mukavuus, kestävyys ja suojaus.

More Onissa on saatavilla kaikki tuotteet niin ravintola-, rakennus-, saneeraus-, sähkö-, lvi-, teollisuus-, kuljetus- ja palvelualojen yrityksille aina huomiovaatteisiin asti. Huolehdimme yli 25 vuoden kokemuksella yrityksen logopainatukset sekä brodeeraukset. Autamme mielellämme logo- ja yritysilmesuunnittelussa.

Vaatteiden lisäksi edustamme laadukkaita ulkoilu- ja retkeilytuotteita. Näitä ovat laukut, harrastevälineet, tarvikkeet ja työkalut, jotka helpottavat jokapäiväisissä askareissa. Edustamamme tuotelinjat ovat alansa huippua niin laadun kuin käyttöominaisuuksienkin suhteen. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat Ticket to the Moon riippukeinut, Camelbak juomaratkaisut, Baraskaja ja Bresser kiikarit, MacLite lamput, Led Lenser lamput, Gerber, Letherman, Wenger veitset ja multitoolit, Petzl otsalamput ja retkeilytuotteet, Isosteel termostuotteet, Craft alusasut ja sukat, Polar sykemittarit, Suunto, kuksat ja puukot , reput ja laukut jne.

Vapaa-aika

Design ja VIP-lahjat

Valikoimistamme löytyy upeita VIP-lahjoja ja vaihtoehtoja erilaisiin muistamisiin, esim. merkkipäivät, vuoden työntekijä, HR-muistamiset jne. Edustamme useita designereitä sekä taitelijoita ja yhdessä heidän kanssaan voimme suunnitella yritykselle omalla ilmeellä sekä muodolla olevat VIP-, PR- ja erikoislahjat muistamisiin. Kerromme mielellämme tarkemmin, miten yritys voi menestyksekkäästi erottua, viestiä arvojaan ja imagoaan taiteen keinoin.

Valikoimissamme ovat taitelijoiden lisäksi esim.  Iittalan, Fiskarsin, Arabian, Orreforsin ja KostaBodan lasit ja taidelasit, Alessin, Riedelin, SackIT musiikkituotteet.

Persoonallinen, käsinkirjoitettu viesti huomataan. Laadukas kynä viestii käyttäjästään paljon. Olemme osaltamme tuomassa ja luomassa kynäkulttuuria Suomeen. Esimerkiksi Euroopassa kynät ovat tärkeä osa lahja-, sopimus- ja edustuskulttuuria. Maahantuonnissamme ovat mm. Italialaisen Auroran kuin saksalaisen Messmerin tyylikkäät kynät, unohtamatta laajaa promootiokynälinjaamme. Laadukas täytekynä on kasvattamassa suosiotaan myös Suomessa.
Täytekynä on aina henkilökohtainen, sillä kynän terä muotoutuu käyttäjänsä kirjoitustyylin mukaan. Täytekynien terämateriaalina käytetään terästä ja kultaa. Teräksestä tehty teräs soveltuu arkikyniin. Kullasta tehty terä on pehmeää ja siksi terä oppii käyttäjänsä kirjoitustyylin kahdessa viikossa. Samalla terä muotoutuu omaan käteen sopivaksi. Täytekynien teriä löytyy esimerkiksi maahantuonnissamme olevan Aurora kynävalmistajan valikoimista useita vaihtoehtoja esim. terien muodon ja leveyden suhteen.

Ota yhteyttä ja tule testaamaan sinun kirjoitukseesi sopiva terä.
More Onin kynäkaupassa on lisätietoja kynistä osoitteessa: shop.moreon.fi
Asiantuntijamme palvelevat sinua niin sopimuskynien kuin lahja- ja jakokynien valinnassa.

kynätjakotuotteet

Valikoimistamme löytyy loistavia ja laadukkaita jakotuotteita. Personoimme ja rakennamme yritykselle oman tuotelinjan. Promootiokäyttöön valitut kynämme ovat eurooppalaista laatua, jakotuotteissamme noudatamme code of condact -ehtoja. Meillä on ilo palvella erilaisissa lahjatarpeissa.

Klikkaa jakotuotteista muutamia esimerkkejä tästä.

Vuodenaikojen mukaan tarjoamme kampanjatuotteita heijastavista tuotteista joulun herkkulahjoihin. Kysy myös muita hyviä ideoitamme messuille, teemallisiksi asiakaslahjoiksi, allekirjoituskynistä työvaatteisiin. Valmiina palvelukseenne. Tervetuloa käymään!

Huippulaatua Italiasta – ruokamaa vailla vertaa

Tilaa herkulliset Masserie di Sant’Eramon -tuotteet,  joita löytyy heti varastosta. Laadukkaat oliiviöljyt, balsamicot, pastat ja kastikkeet sulattavat kokeneemmankin gastronomin sydämen. Tässä takuuvarma herkkulahja, jota ei voi olla rakastamatta –  parasta makua italiasta sinulle paketoituna! Ota yhteyttä moreon@moreon.fi.

kampanjatuotteet

_MG_9097

YLLÄTYSLAHJA

Yllätys, yllätys!

Muistatko sen tunteen, kun sinut on viimeksi yllätetty? Se ihana jännitys, kun avaat pakettia, etkä tiedä vielä mitä sen sisällä on. Haluaisitko kokea sen uudestaan tai jakaa sen ystävällesi?

More Onin Yllätyslahjan kanssa se on mahdollista! Tilaa yllätyslahja ja valmistaudu yllättämään tai itse yllättymään! Lahjan sisältö paljastuu vasta sen avattuasi, muutenhan se ei olisi yllätys!

Meiltä löytyy lahjoja naisille, miehille ja pariskunnille, valitse vain hinta ja kategoria. Yllätä itsesi tai ystäväsi, koska jokainen ihminen on yllätyksen arvoinen!

Tutustu ja tilaa shop.moreon.fi

uudet tuotteeMME

HARVEST & FROST

J. HARVEST & FROST tunnetaan tyylikkäistä business –vaatteista. YELLOW, GREEN BOW, RED BOW JA PURPLE BOW mallistoista löytyy sekä klassisia että trendikkäitä malleja. Paidat ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja niiden yksityiskohdissa on käytetty tehostevärejä sekä kaksoisnapituksia. Paitoja löytyy klassisen yksivärisinä, sekä viimeisintä muotia edustavina. Myös  clubitakit ja puvuntakit niin miehille kuin naisille.

YLLÄTYSLAHJA

Yllätyslahja on konsepti, jolla pääset yllättämään tai itse yllättymään! Muistatko sen ihanan jännityksen tunteen, kun avaat pakettia, etkä tiedä vielä mitä sen sisällä on? Yllätä itsesi tai ystäväsi, koska jokainen ihminen on yllätyksen arvoinen! Meiltä löytyy lahjoja naisille, miehille ja pariskunnille, valitse vain kategoria ja hinta.

Yllätyslahja