+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

TUNNELMIA KOTKAN MERIPÄIVILTÄ – MENOA JA MEININKIÄ

Kuva: Jukka Hesselgren / Kotkan Kaupunki

Kotkan Meripäivät on yksi Suomen vanhimpia kesätapahtumia, joka on järjestetty jo vuodesta 1962. Ohjelmaa riitti koko perheelle aina pienistä lapsista aikuisiin saakka. Tänäkin vuonna tapahtuma keräsi kaiken kaikkiaan noin 200 000 vierailijaa.

More On Oy vastasi Kotkan Meripäivien virallisten tapahtumatuotteiden myynnistä heinäkuun lopussa järjestetyillä Kotkan Meripäivillä. Myynti hoidettiin tapahtuman aikana kahden myyntipisteen kautta tapahtuma-alueella. Toinen myyntipiste oli Merikeskus Wellamon infopisteessä ja toinen myyntipiste oli heti tapahtuma-alueen sisääntuloportilla. Lisäksi tapahtumalla on oma verkkokauppa osoitteessa shop.meripaivat.com.

 

Kestävän kehityksen tuotteet otettiin hyvin vastaan

Tällä kertaa panostus oli kestävän kehityksen tuotteissa erityisesti huppareiden, T-paitojen, kangaskassien sekä vaatetuotteiden osalta yleensä. Neutralin Certified Responsibility™ laadukkaat vaatteet ovat sertifioitu ja tuotetaan korkeimpien ympäristö-, sosiaalisten ja eettisten standardien mukaan.

Vaatteet saivatkin asiakkailta sekä vierailijoilta, Kotkan Meripäivien virallisella visuaalisella ilmeellä ja logo-merkkauksella positiivista palautetta, erityisesti tuotteiden laadun sekä istuvuuden osalta. Myyntipisteillä syntyikin paljon keskustelua ilmaston lämpenemisestä, kestävästä kehityksestä sekä ympäristökysymyksistä.

Paljon ohjelmaa upeassa säässä aamusta yöhön asti

Kotkan Meripäivien ohjelma oli tänä vuonna monipuolinen erityisesti lapsiperheet huomioiden. Tapahtuma alkoi Juha Vainion tunnustuspalkinnon jakamisella. Tänä vuonna palkinnon sai Jukka Kuoppamäki hienon Juha Vainion muistokonsertin yhteydessä, jossa solisteina olivat Paula Koivuniemi, Laura Voutilainen ja Juha Tapio. Konsertin ”Yleisessä Saunassa” juonsi ”Saunamajurina” Otto Kanerva, huippubändinä löylytti Kalle Torniainen – rummut, Lenni-Kalle Taipale – koskettimet, Ako Kiiski – basso, Peter Enberg -kitarat ja Petri Ikkelä – haitari ja bandoneon. Kaikki konsertit olivat loppuunmyytyjä.

Kaiken kaikkiaan Meripäivien monipuolinen ohjelma oli sekoitus paikallista ja valtakunnallista musiikkia, perheille suunnattua ohjelmaa, veneilytapahtumia, tivolin hurmaa ja pellehyppyjä.

Kuva: Jukka Hesselgren / Kotkan kaupunki

Lisää kuvia tapahtumasta löydät tästä linkistä: https://kotka.kuvat.fi.

More On on myös tapahtumatuotteistaja

Vuosien varrella olemme More Onissa olleet vastuussa virallisten lisenssi- ja tapahtumatuotteiden tuottamisesta sekä konseptoinnista lukuisissa eri tapahtumissa, kuten Tall Ships Races, Turku 2011 kulttuuripääkaupunki, Gulf of Finland –itämeriprojekti, Gangut Regatta, Turku Airshow jne.

Jos olet kiinnostunut tuotelisenssoinnista, konseptoinneista tai tapahtumatuotteistuksista, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

 

 

Olli Ilmolahti

 

olli.ilmolahti@moreon.fi

More On Oy

040 528 9005

 

 

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.