+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

THE CRAFT PRINCIPLE

Craft on pitkään tehnyt yhteistyötä huippu-urheilijoiden kanssa ympäri maailmaa. Huippu-urheilijat vaativana kohderyhmänä ovat auttaneet Crafitia jatkuvasti kehittämään urheiluvaatteiden toimivuutta, mukavuutta, teknologiaa ja laatua yleensä. Craftin tuotteet ovat samalla myös modernin trendikkäitä ja edustavat viimeistä designia.

Nyt mallisto on laajentunut joukkueurheiluun. Craftin Next Generation Teamwear -mallisto tarjoaa laadukkaita joukkue- ja seuravaatteita sekä uusia vaihtoehtoja yrityksille. Mallisto pitää sisällään innovatiivisia, teknisiä vaatteita, jotka soveltuvat monenlaiseen henkilöstöliikuntaan ja luovat optimaaliset edellytykset yrityshengen vahvistamiseen. Värivaihtoehtoja löytyy laajasta valikoimasta joka lähtöön.

Craftin Next Generation Teamwear -mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja sisältää kylmiin sääolosuhteisiin sekä vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Mallistosta löytyy mm. useita lämpimiä takkeja, jotka sopivat niin vapaa-aikaan, työvaatteiksi kuin edustustilaisuuksiinkin. Alus- ja sadeasujen lisäksi malliston valikoimassa ovat takit, paidat, hupparit, pipot, hanskat/sormikkaat, reput, treenivaatteet, joukkue- ja seuravaatteet sekä sukka- ja laukkumallistot. Joukkueille ja seuroille on mahdollista tehdä kustomoituja asusteita.

Craftin tuotteiden perusideologia perustuu kerrospukeutumiseen: baselayerillä, midlayerillä ja protection layerillä on kaikilla oma tärkeä tehtävänsä.

Baselayer – alin vaatekerros, alusasu

Alin kerros siirtää kosteuden iholta vaatekerroksen ulkopuolelle, missä kosteus haihtuu tai siirtyy seuraavaan kerrokseen. Craftin alusasu on aina hyvä pukea muiden vaatekerrosten alle riippumatta, mikä on säätilanne tai sääolosuhde.

Midlayer – välikerros

Välikerroksen tarkoituksena on eristää ja lämmittää. Samanaikaisesti se myös siirtää kosteutta sekä liiallista lämpöä seuraavaan vaatekerrokseen tai kokonaan vaatteen ulkopuolelle. Erityisesti kylmissä sääolosuhteissa välikerroksen tarkoituksena on ylläpitää kehon lämpöä siten, että se ei rajoita liikkumista.

Protection layer

Ulommainen vaatekerros suojaa huonossa säässä ja takaa hyvän olon riippumatta siitä, mitkä ovat olosuhteet. Ulommaisen kuorikerroksen tarkoituksena on suojata tuulelta, viimalta, sateelta sekä kylmältä ja päästää alemmista vaatekerroksista tulevan ylimääräisen lämmön sekä kosteuden haihtumaan.

Kiinnostuitko? Ota meihin More Onissa yhteyttä.

Olli Ilmolahti

olli.ilmolahti@moreon.fi

More On Oy

puh. 040 528 9005

 

 

 

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.