+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

SUOMALAINEN DESIGN ON USEIN ERINOMAINEN ESIMERKKI KESTÄVÄSTÄ KEHITYKSESTÄ

Varsinkin silloin, kun materiaalina on vaikkapa puu tai muu pitkän käyttöiän materiaali, suomalainen design on erinomainen esimerkki kestävästä kehityksestä. Vastuu ympäristöstä alkaa olla yhä tärkeämpi asia jokapäiväisessä keskustelussa. Heti rikki menneet tuotteet eivät paitsi anna yrityksestä hyvää laatukuvaa, myös viestivät yrityksen vähät välittävän tärkeistä arvoista.

Yrityksen tai organisaation suhdetoiminta voidaan määritellä laajasti. Design, kestävä kehitys ja aktiivinen suhdetoiminta yleensä, viestittävät yrityksen arvoista. Itse asiassa myös myynti- ja markkinointi ovat hyvin pitkälti PR- ja suhdetoimintaa mitä suuremassa määrin. PR-tuotteilla ja liikelahjoilla voit viestittää yrityksen arvomaailmasta ja yritykselle tärkeistä asioista. Kestävä tuote, kierrätettävä tai muuten kestävä laadukas materiaali ja tuotteen pakkaus viestittävät yrityksen tavasta toimia. Kotimainen, suomalaisen designerin suunnittelema ja inspiroima tuote, on usein erilainen ja yksilöllinen lahja, muistaminen tai erinomainen kampanjatuote tukemaan markkinointia ja myyntiä.

Miten tuotteilla voi viestittää?

Monet asiat ja toimenpiteet sekä yrityksen tapa toimia yleensä, vaikuttavat sidosryhmien ja asiakkaiden yrityksestä tai organisaatiosta saamaan mielikuvaan. Laadukas PR-tuote ja liikelahja on tärkeä osa yrityksen suhdetoimintaa, joiden vaikutus ei usein ole välittömästi mitattavissa, vaan suhdetoiminta on tältäkin osin nimenomaan pitkäjännitteistä yrityskuvan, brändin ja tunnettuisuuden luomista.

Hyvä PR -tuote, liikelahja tai kampanjatuote säilyy saajallaan pitkään ja parhaimmillaan se on käytössä vuosikausia. Tyylikäs merkkaus ja ensivaikutelma tuotteen pakkauksesta ovat tärkeitä asioita, josta saaja on kiinnostunut. Varmaa on, että jos tuote on jo alun perin liian räikeästi merkattu tai esimerkiksi  yrityksen ylisuurella logolla varustettu, ei tuote varmastikaan mene jokapäiväiseen käyttöön. Parhaimmillaan PR-tuotteet ja liikelahjat toimivat yritykselle oivana yhtenä mediakanavana, lisäävät näkyvyyttä ja luovat lisää tunnettuisuutta. Myös jo senkin vuoksi, että tuote kestää ja kestää sekä on mieluinen käytössä tai jopa sisustuselementtinä.

Mikä voisi olla paras joululahja tulevana joulun aikana?

Joulumuistamisella voimme kiittää hyvästä yhteistyöstä ja viestittää esimerkiksi sillä, että tuote on valmistettu vastuullisesti Suomessa huolellisesti käsityönä, se on erilainen ja sen muotoilu on mietitty. Sen inspiraation lähteenä on voinut olla vaikkapa suomalainen luonto, sääilmiöt tai vuodenajat. Hyvälle kotimaiselle ja suomalaiselle tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa, on myönnetty Design from Finland – ja Avainlippumerkki. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi More Onissa myynnissä olevat Pauliina Rundgrenin suunnittelemat kodin sisustus- ja keittiötuotteet. Yksilöllisesti suunniteltuja tuotteita ovat esimerkiksi Lehti -tarjottimet, tarjoilualustat, seinäkellot, teesihdit, tuikkualustat, kynttilänjalat, saunan lämpömittarit jne.

Kaikkiin tuotteisiin voidaan tehdä yksilöintiä itse tuotteeseen esim. laserkaiverruksella tai tuotteen pakkaukseen. Pakkaamme tuotteet tyylikkäisiin lahjapakkauksiin ja paketointi viimeistellään haluttaessa lahjanauhoin ja pakettikortein. Toimitamme tarvittaessa lahjat suoraan vastaanottajille.

Kiinnostuitko, ota meihin More Onissa yhteyttä. Tulemme mielellämme tapaamaan tai lähetämme tuotteiden mallikappaleita nähtäväksenne.

 

 Olli Ilmolahti

olli.ilmolahti@moreon.fi

More On Oy

puh. 040 528 9005

 

 

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.