+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Uutuutena kestävän kehityksen Neutral® –tuotelinja

NEUTRAL® -HUPPARIT, COLLEGET, T-PAIDAT JA PIKEEPAIDAT

Certified Responsibility

More Onin uudesta kestävän kehityksen Neutral® –tuotelinjasta löytyvät tuotteet vapaa-aikaan ja rentoon menoon. Tuotelinjaan kuuluvat hyvin istuvat ja kestävät hupparit, collegepuvut,  t-paidat, pikeepaidat, kangaskassit ja esiliinat sekä tuotteet myös nuorille, lapsille ja vauvoille.

Jo puuvillan kasvatuksesta, keräyksestä ja tuotannosta myönnetyt sertifikaatit sekä koko tuotanto- ja toimitusprosessin kontrolli takaavat, että Neutral® –kestävän kehityksen tuotteet ovat tuotettu korkeimpien eettisten arvojen sekä ympäristövaatimusten mukaisesti.

Jokaisessa Neutral® –kestävän kehityksen tuotteessa on tägi, jossa on maininta korkeimman standardin sertifioidusta vastuullisuudesta sekä maininta kaikista tuotteelle myönnetyistä sertifikaateista.

Yritys, organisaatio tai yhteistö voi brändätä tuotteen omalla tägillä, jossa yrityksen eettiset arvot sekä kestävän kehityksen arvomaailma voidaan kytkeä Neutral® –kestävän kehityksen puhtaaseen ja ympäristöystävälliseen tuotteeseen. Jopa tägi itsessään on tehty ylijäämä puuvillasta, joka osaltaa viestittää kestävää kehitystä ja korkeita eettisiä arvoja, koska puuvillan ja kasvatus sekä tuotantoprosessi on standardisoitu ja sertifioitu.

Ota yhteyttä meihin. Mietitään yhdessä, miten teidän organisaation kestävän kehityksen arvoista voi viestitää laadukkaiden sertifioitujen tuotteiden avulla.

TUTUSTU TUOTTEISIIN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

Miksi Neutral® –kestävän kehityksen tuotteet?

OKAY – organic cotton

Ei haitallisia lannoitteita tai kemikaaleja lannoituksessa puuvillan kasvatuksessa, puhtaampi pohjavesi, järvet sekä myrkytön puuvillan keräysprosessi, joka ei aiheuta haittaa ihmisen terveydelle.

OKAY – environment

Neutral® –kestävän kehityksen tuotteiden tuotannossa jätevesi puhdistetaan sekä kierrätetään ja koko prosessissa pyritään olemaan mahdollisimman ympäristöystävällisä. Tämä merkitsee Intiassa puuvillan viljelyssä puhtaampaa juomavettä, terveellisempää ruokaa sekä puhtaampaa luontoa.

OKAY – energy

Neutral® –kestävän kehityksen tuotteet tuotetaan maatiloilla tuulivoimalla, perinteisten energiamuotojen sijaan. Tällä on iso vaikutus lokaalisti ilman puhtauteen sekä ympäristövaikutuksiin yleensä.

OKAY – work conditions

Tehtaan työntekijät tekevät Intiassa paljon töitä. Tämä on hyväksyttävää silloin, kun työntekijä voi työskennellä turvallisessa ja hyvässä työympäristössä. Neutral® –kestävän kehityksen tuotteiden tuoitannossa noudatetaan aina SA8000 standardia, jotta työntekijän oikeudet voidaan turvata.

OKAY – farmers

Puuvillaa Intiassa on tuotettu jo pitkään. Tiloilla ei juurikaan käytetä koneita ja perheet kasvattavat puuvillaa kovalla työllä. Neutral® maksaa viljelijöille lisäkompensaatiota, jotta perheillä Intiassa on mahdollista muuttaa omaa elämää lähettämällä perheen lapsia kouluun ja koulutukseen sekä mahdollistamalla sen, että perheet voivat tiloillaan investoida nykyaikaisiin koneisiin.

OKAY –textiles

Neutral® –kestävän kehityksen tuotteissa ei hyväksytä vahingollisia kemikaaleja puuvillan tuotannossa. Tämä merkitsee sitä, että lopullinen tuote on puhdas päällelaitettavaksi heti pakkauksesta – sitä ei tarvitse pestä ennen käyttöönottoa.

”WE BELIEVE IN BEING OKAY”

”Sitoutumalla 100 % sertifioituihin kestävän kehityksen vaatteisiin, olemme vastuullisia maapallomme tilasta, kehitämme maapallomme elinolosuhteita, teemme työntekijöistä terveempiä ja annamme puuvillan kasvattajille sekä tilallisille toivoa.

That´s okay.”

 

Skills

Posted on

11/14/2016

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.