+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Tall Ships Races

Tall Ships Races är ett var fjärde år arrangerat evenemang för stora segelfartyg. År 2013 var Helsingfors stad ansvarig för att organisera eventet. Evenemanget samlade över 600 000 gäster att bekanta sig med segelfartygen.

Det välorgansierade eventet fick tack från fartygens kaptener, besättning och seglarstuderarna, men även av Sail Traiting International.

Marinen, de frivilliga arbetarna och alla samarbetspartners stora insats tillsammans med ett gott samarbete gjorde evenemanget speciellt lyckat.

 

Ansvarsfull verksamhet

More On Ab fungerade som Tall Ships Races -evenemangets samarbetspartner och port sponsor, samt ansvarade för evenemangets produktplanering och -försäljning. Evenemanget ordnades i Helsingfors 17–20.7.2013. Eventets huvudteman var ungdomsarbete, bevaring av Östersjön och ansvarsfull evenemangsplanering. Produkterna var av en vacker pink färg med marin tema. Produkterna innehöll bl.a. t-skjortor och tröjor, kepsar, vattenflaskor och väskor.

 

Evenemanget var det största som ordnades i Finland år 2013 och besöktes av 600 000 personer.

 

Förutom produktplaneringen ansvarade More On Ab även för skapandet av evenemangets online-shop samt deras uppehåll och beställningarnas leveranser.

 

I evenemangets kulisser fanns Sail Training International (STI) som är en internationell, icke-vinstdrivande organisation. Tanken med evenemanget var att samla ihop ungdomar i en vänskaplig tävling och segling oberoende av hudfärg, nationalitet, religion och social bakgrund.