+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

 

Suurtapahtuman tuotteistaminen

 

The Tall Ships Races on Itämerellä joka neljäs vuosi järjestettävä suurten purjelaivojen kilpailu. Vuonna 2013 tapahtumaa isännöi Helsingin kaupunki. Tapahtuma keräsi yli 600.000 vierailijaa tutustumaan upeisiin purjealuksiin.

Tapahtuman hyvä organisointi sai kiitosta niin alusten kapteeneilta, miehistöiltä ja nuorisopurjehdusoppilailta kuten myös Sail Traiting Internationlilta.

Merivoimien, vapaaehtoisten sekä lukuisten yhteistyökumppaneiden iso panostus ja hyvä yhteistyö mahdollistivat tapahtuman toteutumisen.

 

 

Vastuullinen toiminta

 

More On Oy toimi The Tall Ships Races Helsinki 2013 yhteistyöyrityksenä ja port sponsorina vastaten purjelaivatapahtuman tuotteistamisesta, tuotelisenssoinneista ja tuotteiden myynnistä. Tapahtuma järjestettiin Helsingissä 17.-20.7.2013. Tapahtuman pääteemoja olivat nuorisotyö, Itämeren suojelu ja vastuullinen tapahtumanjärjestäminen.

Tuotteet viestivät iloa pinkillä ja merihenkisellä ilmeellä.  T-paidat ja merihenkiset raitahupparit, lippikset, pinkit juomapullot ja reput vahvistivat tapahtuman positiivista luonnetta.

029317_300_Carolina_#471F39tsr_Sol's pinkki pussukkaTSR juomapullo pinkki

\

Yleisötapahtuma

Tapahtuma oli vuonna 2013 suurin Suomessa järjestettävä yleisötapahtuma, jossa vieraili tapahtuman aikana yli 600.000 kävijää. Lisää tietoa tapahtumasta löytyy www.tallshipsraceshelsinki.fi.

\

Vastuut

Tapahtumamyynnin lisäksi More On Oy vastasi Tall Ships Races –verkkokaupan luomisesta, ylläpitämisestä ja tuotetoimituksista. Katso shop osoitteesta www.tallshipsracesshop.fi.

\

Taustaa

Kilpailun taustalla on Sail Training International (STI), joka on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon järjestö. Tarkoitus on koota yhteen nuoria ystävällismielisen kilpailun ja koulupurjehduksen merkeissä, riippumatta kansallisuudesta, ihonväristä, uskonnosta tai sosiaalisesta taustasta.

\

Lisätietoa

Ota yhteyttä niin kerromme tarkemmin tapahtumatuotteistuksesta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Klikkaa tästä