+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Petri Petrie

 

City Angel by Petri Petrie

Tutustu

Petri Petrie

 

 

Wild Horses by Petri Petrie

Tutustu

Petri Petrie

 

 

When The Night Closes In by Petri Petrie

Tutustu

Kansainvälistä uraa luova rohkea suomalainen taiteilija Petrie on ansainnut crossover-taiteilijan määritelmän jatkuvan taiteellisen uusiutumisen myötä. Hän syntyi vuonna 1966 suomalaiseen taiteilijaperheeseen, mutta on jo vuosia työskennellyt ja elänyt Saksassa.
Hän on luonut uutta mm maalauksen, valokuvauksen, grafiikan, kuvanveiston ja musiikin saralla. Hänen monimuotoiset ja vaihtelevat työnsä ovat herättäneet huomiota ympäri maailmaa sekä taiteen että elinkeinoelämän piirissä.

Nuoresta iästään huolimatta Petriellä on takanaan jo mittava ura: hänen töitään on ollut esillä yli 100 näyttelyssä mm. Suomessa, Saksassa, Ruotsissa, Venäjällä, Malesiassa, Isossa Britanniassa ja USA:ssa.

Kerromme mielellämme tarkemmin, miten yritys voi menestyksekkäästi viestiä arvojaan ja imagoaan taiteen keinoin. Tuotteistamme myös yrityksen visuaalisia ilmeitä ja luomme yksilöllisiä lahjalinjoja.
Tutustu Petri Petrien teoksiin More Onin taidekaupassa shop.moreon.fi. Aiheita ovat Formula 1, Instrumentit, Renesanssi, Kullanhohde, Golf, Sibelius.

Tuemme nuoria suomalaisia taiteilijoita.

Taiteilijapankistamme on myös saatavissa valmiita töitä esimerkiksi grafiikkaa, öljyvärimaalauksia tai vaikkapa vain kuvankäyttöoikeuksia valmiista töistä.


Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme sinulle lisätietoja taiteilijoistamme ja heidän taiteestaan.

Kysy lisää taiteilijasta