+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

TERVETULOA SUOMEN ENSIMMÄISEEN KULTTUURISALONKIIN AISTIMAAN KULTTUURITUNNELMAA HELSINGIN SYDÄMEEN 

Parhaat joulujuhlat 14.12. ja 16.12.2016 Dizzy Queens – Jazz Up Your Christmas Teatteri Forumissa. Tilaa liput Lippupalvelusta Ticketmasterista tai moreon@moreon.fi / 09 6844 9920

MIKÄ ON KULTTUURISALONKI?

Kulttuurisalonki toimii kulttuuria rakastavien ihmisten kohtaamispaikkana.

Kulttuurisalonki eri taidemuotoja rohkeasti yhdistävä tapahtumakonsepti. Esitämme musiikin, taiteen, musiikkiteatterin, elokuvan ja tanssin ystäville kymmenittäin korkealaatuisia esityksiä, tapahtumia ja näyttelyitä. Kulttuurisalonki tarjoaa työ- ja yhteistyömahdollisuuksia taiteen raja-aitoja rohkeasti rikkoen, yrityksille liiketoimintaa ja yleisölle ainutlaatuisia esityksiä.

Tavoitteenamme on liittää samaan esitykseen monimuotoisesti taiteen tekijöitä eri aloilta herättäen kiinnostusta taiteen hyödyntämiseen monipuolisesti. Musiikkitarjonta sisältää mm. klassista musiikkia, jazzia, soulia, maailman musiikkia ja kansanmusiikkia. 

Kulttuurisalonki-konsepti voidaan toteuttaa eri paikkoissa. Järjestimme 10 Sibelius Finlandia konserttia sekä 3 x Sibelius -taidenäyttelyn. Keväällä kuultiin uutta suomalaista tangoa ja lahjakkaita nuoria muusikkoja Erottajalla. Ensimmäinen Kulttuurisalongin kotikonsertti toteutettiin 10.9.2015 Helsingin Töölössä Sibeliuksen sävelin. Nyttemmin esityksiä on kuultu Teatteri Forumissa (Yrjönkatu 31, 00100). Vuonna 2015 juhlimme myös Edith Piafin ja Billie Holidayn 100-vuotistaivalta. Jouluna 2016 estraadin valtaavat upeat Dizzy Queensit – Jazz Up Your Christmas Show & Dinner 14.12. ja 16.12.2016. Vietä ilta upeiden leidien ja klassikkojazzkappaleiden tunnelmissa.

Katso tapahtumatarjontamme ja lunasta lippusi Ticketmasterista tai moreon@moreon.fi

MIKÄ ON KULTTUURISALONKI?

KULTTUURISALONKI

TOIMII UUTENA JA AINUTLAATUISENA KULTTUURISTA KIINNOSTUNEIDEN IHMISTEN KOHTAUSPAIKKANA HELSINGIN SYDÄMESSÄ.

OHJELMISTO ON MONIPUOLINEN:

MARRASKUUSSA 2015 ALKAVAT MAHTAVAT PIAF-ILLAT BY TIA COHEN.

TULOSSA ON MM.

JAZZ-, SOUL-, BLUES-, FUNK & GROOVE –ILTOJA JA MUSIIKKITEATTEREITA,
UNOHTAMATTA OOPPERAA SEKÄ SUOMALAISTA KANSANMUSIIKKIA.

KULTTUURISALONGISSA ON

SUOMALAISTEN TAITEILIJOIDEN TAIDENÄYTTELYITÄ JA VAIHTUVIA TAPAHTUMIA. SYYSKUUN 2015 ALKUUN ASTI
TILOISSA TOIMI 3 X SIBELIUS -MYYNTINÄYTTELY!

TULE KUUNTELEMAAN

HYVÄÄ MUSIIKKIA, TANSSIMAAN, TAPAAMAAN
ARTISTEJA, NAUTTIMAAN TARJOILUISTA JA HYVISTÄ JUOMISTA.

SEURAA MEITÄ

JA TULEVAA OHJELMISTOA KULTTUURISALONGIN NETTISIVUILLA
SEKÄ FACEBOOKISSA.

FACEBOOK

AJANKOHTAISTA KULTTUURISALONGISSA:

Alla olevasta kalenterista voit tutustua Kulttuurisalongin  tapahtumiin. Esitykset ovat jaoteltu kuukausittain. Lue tarkemmat esittelyt muusikoistamme ja ohjelmistostamme klikkaamalla kalenterinäkymän alapuolella olevia kuvia. Joulukuussa 14.12. ja 16.12.2016 Dizzy Queensit – Jazz Up Your Christmas -show hurmaa upeassa Teatteri Forumissa Helsingin sydänkeskustassa (Yrjönkatu 31). 14.12. myös joululounasshow! Varaa liput ja pöytäsi nyt!

Tervetuloa kokemaan kulttuuria täysin aistein!

[add_eventon cal_id=”1″ event_type=”63″ lang=”L2″ show_limit=”yes” ux_val=”1″ jumper=”yes” jumper_offset=”2″ show_et_ft_img=”yes” wpml_l1=’en’ wpml_l2=’fi’]
Kuva: Niklas Rautia
Janne Palmiola

JEAN SIBELIUS 150 VUOTTA -JUHLAKONSERTTI

 

Taiteilijat Hannu Ilmolahti ja Janne Palmiola kokosivat Jean Sibeliuksen juhlavuoden kunniaksi ainutlaatuisen Jean Sibelius -juhlakonsertin. Konsertti koostui sekä Sibeliuksen tunnetuimmista ja rakastetuimmista lauluista että pianoteoksista. Konsertissa oli mukana Sibeliuksen harvinaisempaa tuotantoa, kuten vapaamuurarilauluja. Viimeinen konsertti järjestettiin Kulttuurisalongin ensimmäisenä kotikonserttina 10.9.2015 Helsingissä.

 

Maalaus: Jan Vaaka

 

3 X SIBELIUS TAIDENÄYTTELY

2015 oli Sibeliuksen 150-vuotisjuhlavuosi.

Sen kunniaksi Kulttuurisalongissa järjestettiin taidenäyttely, johon oli vapaa pääsy Kulttuurisalongin aukioloaikoina. Viimeinen taidenäyttelypäivä oli 3.9.2015 Erottajan tiloissa.

3 x Sibelius -taidenäyttelyssä oli esillä taiteilijoiden Virpi Ekmanin, Petri Petrien ja Jan Vaakan – eritoten Sibeliuksen juhlavuoden kunniaksi tuottamat teokset. Teoksia ovat myynnissä osoitteessa shop.moreon.fi.

Tule tekemään löytöjä!

Kuvataiteilija Virpi Ekman on gallerianäyttelyiden lisäksi vienyt taidettaan myös taiteelle ei-niin-tyypillisiin paikkoihin. Turku 2011-kulttuuripääkaupunkivuonna Tallink Siljan terminaali täyttyi taiteesta, kuten on hänen töitään nähty myös Tavastian ja Porin Prikaatin Sotilaskodinkin seinillä. Virpistä on virkistävää viedä taidetta ihmisten luo, yllättäviinkin paikkoihin.

Petri Petrie on kuvataitelija ja muusikko – intohimoisesti niitä molempia – ja paljon muuta. Hän syntyi suomalaiseen taiteilijaperheeseen 1960-luvun lopulla. Hänen töitään on ollut nähtävänä yli sadassa näyttelyssä Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Saksassa, Englannissa, Malesiassa ja USA:ssa. Petrien uran yksi huippukohtia oli vuonna 1996 Venäjän Taiteilijaliiton näyttelykeskuksen näyttely Pietarissa, jossa hän oli ensimmäinen suomalainen taiteilija 100 vuoteen.

Porvoolainen Jan Vaaka on taiteiden moniottelija. Hänet tunnetaan niin muotokuvamaalarina, muusikkona kuin kulttuurituottajanakin. Vaakan tyylisuunta liikkuu realismin ja naivismin välimaastossa. Vaaka ei ole pitänyt julkisia näyttelyjä elämänsä aikana kuin muutaman, sillä hänellä on ollut lähes jatkuvasti tilaustöitä tehtävänään. Viimeisin näyttely oli vuoden 2014 lopulla Kulttuuritalo Grandissa Porvoossa.

HISTORIA

Kulttuurisalonki aloitti osoitteessa                               Erottajankatu 15 – 17, vuonna 1886 rakennetussa, arkkitehtien H. E. Saurénin ja Helge Ranckenin suunnittelemassa rakennuksessa. Rakennus toimi kulttuurikeskuksena, ravintolana, baarina sekä yökerhona, mutta sillä on pitkät juuret myös Suomen elokuvateollisuudessa. Vuosina 1915 – 1987 Sibelius Kulttuurisalongin tilat tunnettiin nimillä Lyyra, Punainen Mylly ja Royal, sekä viimeisimpänä Adams elokuvateatterina, jolloin se sai nimensä omistajansa, Hollywoodissakin työskennelleen filmikoneenkäyttäjä Adam Korhosen mukaan.

Valitettavasti tilat kuitenkin myytiin syyskuussa 2015 ja Kulttuurisalonki konsepti jatkaa kulttuuria rakastavien kohtauspaikkana muissa upeissa tiloissa Helsingin keskustassa. Esityksiä on  järjestetty muun muassa Teatteri Forumin tiloissa Yrjönkadulla ja Vanhalla ylioppilastalolla.

Vuonna 2019 avattiin Helsingin Triplassa uusi suomalaisen musiikin museo Musiikkimuseo Fame ja Ravintola Fame. More On Oy on yksi museon perustajista. Musiikkimuseo Famessa järjestetään konsertteja ja tapahtumia, mistä löytyy lisätietoa musiikkimuseon sivuilta www.musiikkimuseofame.fi.

Royal kuva: AHO & SOLDAN ®

 

MENU

Esityksen yhteyteeen on mahdollista varata buffet-illalinen. Menu- ja tarjoilukyselyt sekä lippujärjestelyt ryhmille:

More On Oy, moreon@moreon.fi  / 09 6844 9920

Tilaa liput Ticketmasterista  tai moreon@moreon.fi / 09 6844 9920

 

100 Year Anniversary Shows

Vuosi 2015 oli myös Édith Piafin ja Billie Holidayn juhlavuosi. Sen vuoksi järjestimme syksyllä tunnelmallisia esityksiä Teatteri Forumissa. Jouluna 2016 estraadin valtaavat upeat DizzyQueensit – Jazz Up Your Christmas -showlla ke 14.12. ja pe 16.12.2016. Herkullinen buffeeruokailu klo 19 ja show klo 20. Keskiviikkona 14.12. myös lounasshow. Lounas klo 12 ja show klo 13.

Merkkaa päivät kalenteriisi ja tule iloitsemaan kulttuurista!

DizzyQueens

DizzyQueens-yhtye koostuu kuudesta valovoimaisesta naisesta. Nämä rautaiset ammattilaiset viihdyttävät klassikkojazzilla ja nostavat tunnelman kattoon. DizzyQueens Kulttuurisalongissa syksyllä 2016 – luvassa on siis huikea show, jota ei kannata jättää välistä!

Kulttuurisalonki- ja ruokakuvat: Kai Joronen,
Photo & Consulting Oy
Muusikoiden kuvat
Hannu Jurmu ja Jouni Somero: Niklas Rautia
Kalevi Louhivuori: Marek Sabogal
Tia Cohen: Jarkko Tiitinen
Sanni Orasmaa: Maarit Kytöharju
Sibelius 150 -logo illustrator: Lasse Rantanen,
2012 © Sibelius Society of Finland
Avajaisten kuvat: Mikko Lähteinen

Kaiutar-maalaus: Petri Petrie
Kaksiosainen Sibelius-maalaus: Jan Vaaka

Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä Sibelius Celebrations / Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön kanssa.

sibelius150_pantone_XS

 

 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Kulttuurisalonki-konseptin tuottaa More On Oy

LIPPUVARAUKSET JA TIEDUSTELUT MORE ON OY:STÄ

Tilaa liput Lippupalvelusta www.lippupalvelu.fi

tai moreon@moreon.fi / 09 6844 9920

Ota yhteyttä