+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi
Tia Cohen

Jokin rakkauden mahtipontisuus ja kärsimys Piafissa puhuttelevat.

 

 

 

Tia Cohen

Huikea Édith Piaf show

Kun haluat varmistaa, että illastasi tulee upea ja viihdyttävä – varaa Édith Piaf Show. Piafin ikivihreiden kappaleiden tulkitsijoina ovat syntyperäinen pariisitar Tia Cohen ja kapellimestari Tuomas Wäinölän johtama viiden muusikon yhtye. Kokoonpanon esitys hurmaa ihanalla chanson-musiikilla. Taatusti viihdyttävällä esitys vie tunnelman 40- ja 50-lukujen pariisilaiskapakoihin ja ihanaan vanhaan aikaan. Tämä hulppea show pitää hymyn huulilla pitkään!

Cohenin omintakeinen esiintyminen ei jätä ketään taatusti kylmäksi ja L’Orchestre Noirin kokoonopano koostuu toinen toistaan taitavimmista, Suomen eturivin muusikoista. Yhtyeeen kapellimestarina toimii kitaristi Tuomas Wäinölä, viulussa Tommi Asplund, klarinetissa/saksofonissa Risto Salmi, haitarissa Joose Ojala ja kontrabassossa vuorottelevat Iiro Kautto sekä Matti Vallius.

Tia Cohen

Tia on tuntenut pienestä saakka vetoa Èdith Piafiin ja nostanut suuria tunteita Suomessa jo monen vuoden ajan. Tia on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen ja värikäs esiintyjä. Tian suurieleinen ja tunteisiin vetova esiintymistapa ei jätä ketään kylmäksi. Hän kokee Èdith Piafin tarinat omakohtaisesti erittäin koskettavina ja väittää syntyneensä väärään aikaan. Tia tulkitsee laulut suurieleisesti, tunteella, oman persoonansa kautta.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomen jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940- ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

Ota yhteyttä!

 

Kerromme mielellämme sinulle lisätietoja taiteilijoistamme. Édith Piaf Show on muokattavissa toiveiden mukaan. Ota meihin yhteyttä ja katso Kulttuurisalongin tapahtumat!

www.kulttuurisalonki.fi

www.tiacohen.com

 

Kysy lisää taiteilijasta