+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Billie Holiday Show by Sanni Orasmaa & Eero Koivistoinen Quartet

Billie Holidayn syntymästä on kulunut 100 vuotta. Harlemin klubeilta nousseen, edelleen maailman parhaimpiin jazz-laulajiin lukeutuvan Billie Holidayn vaiherikasta ja värikästä elämää muistellaan Sanni Orasmaan ja Eero Koivistoisen johdolla syksyllä 2015.

Sanni Orasmaa
on yksi Suomen tämän hetken kiinnostavimpia jazz-artisteja. Hän on kansainvälisesti tunnettu, ja on kerännyt erittäin paljon kokemusta esiintyessään ympäri maailmaa klubeilla ja festivaaleilla, kuten Pohjoismaissa, Italiassa, Puolassa, Saksassa, Itävallassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Sanni on myös menestynyt upeasti erilaisissa kilpailuissa, esimerkkinä voidaan mainita Itävallan ajoilta hänen voittonsa Betty Carter’s Jazz Ahead -kilpailussa, joka on suunnattu nuorille artisteille.

Asuessaan New Yorkissa vuosina 2000–2007, hän ihastutti yleisöä monissa paikoissa. Mainittakoon esimerkiksi Knitting Factory, Sweet Basil, Blue Note, Cornelia Street Cafe, Zinc Bar ja Rainbow Room. Lisäksi hän työskenteli useiden lahjakkuuksien kanssa, kuten George Gruntz Orchestra, Ted Curson, Matthew Garrison, Jeff “Tain” Watts, Ron McClure, Ron Affif, Ben Monder, Charlie Hunter, Bobby Previte ja Kirk Nurock.

“Persoonallista, avointa ja sielukasta” – Helsingin Sanomat

Orasmaa on tehnyt uraa klubeilla ja festivaaleilla Pohjoismaiden lisäksi Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Opettajana hän on toiminut kotimaisten oppilaitosten ohella mm. Brooklynin konservatorion jazzosastolla. Orasmaa on vuodesta 2008 alkaen toiminut Münchenin musiikkikorkeakoulun jazzosaston laulun lehtorina sekä vuodesta 2014 osa-aikaisena Tampereen Yliopiston teatterityön yliopistolehtorina erikoisalueenaan musiikki ja laulu.

 

Eero Koivistoinen
on Suomen jazz ”grand old man” – Eero Koivistoinen on yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista jazzmuusikoista ja saksofonisteista. Hän on vaikuttanut vahvasti Suomen jazz-piireissä jo 1960-luvulta lähtien. Koivistoinen on aina erottautunut edukseen ja ollut yksi Suomen luotetuimmista jazzmuusikoista. Hänet tunnetaan erityisesti hänen monipuolisuudestaan ja uskomattomasta luovuudestaan, olipa kyseessä soljuva jazz-soolo tai mahtipontinen ja laaja orkesteriteos. Eero on myös ansioitunut kilpailujen saralla, ja saanut julkista tunnustusta työstään ja uskomattomista taidoistaan.

Tämä erittäin taidokas kaksikko säväyttää varmasti!

Esiintymiset alkavat 23.9.2015. Liput 32,50 €
Kysy myös Show & Dinner -pakettejamme!

http://www.sanniorasmaa.com/
http://www.eerokoivistoinen.com/ek/

Kuva: Maarit Kytöharju

LIPPUVARAUKSET JA TIEDUSTELUT MORE ON OY:STÄ

Tilaa liput Lippupalvelusta www.lippupalvelu.fi
tai moreon@moreon.fi / 09 6844 9920 (ryhmäjärjestelyt) tai ovelta ennen näytöstä.

Ota yhteyttä