+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

PIENILLÄ ASIOILLA HYVÄÄ OLOA

PIENILLÄ ASIOILLA HYVÄÄ OLOA

Työhyvinvointi ei ole pelkästään työntekijän tai työnantajan vastuulla, vaan se on aina yhteistyötä johtotason, esimiesten sekä työntekijöiden välillä. Työhyvinvointia ja työssä jaksamista voidaan edesauttaa pienillä asioilla. Tiimihenkeä voidaan parantaa myös yhdessä liikkumalla.

Maailma muuttuu ja digitalisaation myötä työelämä asettaa uusia vaatimuksia ja vauhti vain kiihtyy maailman kehittyessä. On tärkeää, että tässä muutoksessa työntekijä pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan, koska tällä on suora vaikutus tehokkuuteen työelämässä ja työssä viihtymiseen. Ennen kaikkea on kuitenkin kysymys siitä, että on hyvä olla.

Erilaisten tutkimusten mukaan aikuisille suositellaan terveysliikuntaa noin 2,5 tuntia viikossa tai vähintään noin 30 minuuttia päivässä. Kaikki liikunta on hyväksi ja liikunta voi olla myös hyötyliikuntaa, missä tahansa muodossa.

Työpaikkaliikunta lisää yhteishenkeä ja parantaa työviihtyvyyttä

Liikunnan ei tarvitse olla, eikä se saakaan olla liian rasittavaa tai sellaista, ettei se tunnu enää miellyttävältä. Mahdollisuuksia on paljon: yhteiset kävelyhetket työpäivän päätteeksi vaikkapa metsäpolulla, organisaation liikuntapäivät, osallistuminen liikuntatapahtumiin tai vaikkapa peli-illat. Liikunnan harrastamisen ei tarvitse olla kallista, vaan sitä voidaan toteuttaa eri tavoin.

Yhtenä hyvänä esimerkkinä työpaikkaliikunnasta ja tiimihengen parantamisesta sekä yhteishengen lisäämisestä on RunFest -tapahtuma. RunFest yhdistää hymyn, huvin, liikunnan ja urheilun.

RunFestin tavoitteena on hymyhuulinen meno ja ihmiset: liikunnan jälkeen afterworkkiä, hyvää ruokaa ja juomaa – hauskanpitoa yhdessä. RunFest on työyhteisön tiimihengen nostoa parhaimmillaan. Kävellään, juostaan tai suunnistetaan viiden hengen joukkueena yhteensä vähintään puolimaraton (5 x 4,2 km) kauniissa puistomaisemassa ja samalla tuetaan hyväntekeväisyyttä.

Tai miksei voisi lähteä porukalla kuntosalille ja yhdessä tiiminä ottaa ammattilainen vetämään kaikille omalla tasolla oleva kunto-ohjelma.

Tiimivaatteet viimeistelevät yhteenkuuluvuuden

Yhteiset yrityksen, seuran, joukkueen tai organisaation tiimivaatteet vahvistavat joukkuehenkeä 365 päivää vuodessa. Yhtenäinen vaatetus on hyvä tapa nostaa ryhmä- ja tiimihenkeä. Liikunta- ja vapaa-ajan asujen materiaalien pitää olla laadukkaita ja ennen kaikkea mukavia pitää päällä.

Craftin vapaa-ajan asut ja next generation teamwear -mallistot ovat suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin. On tärkeää, että vaatteet ovat ilmavia, niissä on joustavuutta sekä hyvä liikkuvuus ja että materiaalit ovat laadukkaita sekä päästävät alemmista kerroksista kulkeutuvan liiallisen lämmön ja kosteuden haihtumaan, mutta toisaalta myös suojaavat sateelta kurjassa säässä.

Craftin tuotteet ovat paitsi huippulaatuisia ja laatuunsa nähden edullisia, myös hyvännäköisiä. Craftin kanssa olet trendikkään näköinen. Laaja värivalikoima, kerrospukeutuminen ja vaatteet joka lähtöön takaavat sen, että koko tiimisi on hyvännäköinen. Logomerkkaus tai tiimillesi suunniteltu yksilöllinen painatus viimeistelevät asun tiimisi näköiseksi ja samalla nostaa porukkasi yhteishenkeä.

Craft thinking – ”think globally – act locally”

Craft on multisport- ja vapaa-ajan brändi, jonka slogan on ”think globally – act locally”, ja josta löytyvät kattavat mallistot ja värivalikoimat sekä naisille, miehille että junioreille. Useat huippu-urheilijat ja -joukkueet, kuten Suomen MM salibandyn maajoukkue, Ruotsin hiihtomaajoukkue, Kaisa Mäkäräinen sekä huippuyleisurheilijat ja -pyöräilijät, käyttävät kaikki Craftin urheiluasuja. Mallit ovat ajattomia ja mallistoon kuuluvat myös alusasuja, tyylikkäitä vapaa-ajan takkeja, huppareita, juoksuasuja ja peliasuja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin More Oniin.

Olli Ilmolahti

olli.ilmolahti@moreon.fi

More On Oy

puh. 040 528 9005

 

 

 

 

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.