+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

NANOTEKNOLOGIA JA J. HARVEST & FROST BLACK BOW 60 – EI RYPPYJÄ EIKÄ SUTTUJA

Kun nanoteknologiaa käytetään oikealla tavalla kauluspaidoissa, syntyy paidasta aivan uudenlainen käyttökokemus. Kaada valkoisen paidan päälle vaikkapa punaviiniä, niin paita ei likaannu, vaan se on käytettävissä edelleen – siksi se soveltuu vaikkapa kokin tai tarjoilijan työkäyttöön ja on samalla huippulaadukas paita kaikkiin juhliin.

Harvest & Frost Black Bow 60 -paidoissa on parannettu kuituja molekyylitasolla säilyttäen puuvillan tuntu ja säilytetty kauluspaiden trendikäs ulkoasu. Tällä tavoin paidasta syntyi öljyä ja nesteitä hylkivä sekä ulko- että sisäpuolelta, joten nesteiden läikyttäminen tai hikoilu ei haittaa ennen suurtakaan tärkeää tapahtumaa tai juhlatilaisuutta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toinen mainio ominaisuus J. Harvest & Frost Black Bow 60 -paidassa on Never Iron -ominaisuus. Toisinaan tämä pitää paikkaansa Never Iron -paidoissa, mutta toisinaan taas silitysraudalle on edelleen käyttöä. Lähes kaikki James Harvest Frost -kauluspaidat ovat itsestään siliäviä ja ne kestävät paljon pesua – silitysrautaa ei tarvita, vaan paidat näyttävät hyvältä pesun jälkeen, kun ne laittaa päälle. Paita pysyy raikkaana koko työpäivän ajan, teipattujen saumojen sekä ryppyjä estävän käsittelyn ansiosta. Never Iron -ominaisuus aktivoituu kosteudesta. Suoristuakseen se pitää saada kosteaksi tai märäksi, mikäli paitaan on ilmestynyt käytössä pieniä ryppyjä.

Black Bow Test Drive

Edin Dzemat on yksi Ruotsin arvostetuimmista kokeista. Hän on ollut kansallisen ChefTeam -joukkueen kapteeni ja nimitetty The Rising Stariksi White Guidessa muutama vuosi sitten.

Edin testasi Black Bow -kauluspaitaa vaativissa olosuhteissa omassa Brasserie by EDz -ravintolassa:

”Ensimmäinen vaikutelmani oli laadun tunne ja että tämä ei olekaan aivan tavallinen kauluspaita. Rypyttömyys sekä suoja roiskeita ja likaa vastaan höyryävässä keittiössä täyden salin aikaan on varmasti tervetullut lisä jokaiselle henkilölle”, totesi Edin testattuaan kauluspaitaa päivän ajan ravintolassa.

Pre-pressed Sleeves ja joustavat kauluksen napit 

Myös hihat ovat käsitelty itsestään siliäviksi, paidan lisäksi. Paita näyttää kuin juuri silitellyltä jopa viidenkymmenen pesun jälkeen.

Paidan ylimpien nappien sulkeminen on tehty monien paitojen osalta epämiellyttäväksi. Siksi Black Bow -kauluspaidassa ylin nappi on kiinnitetty joustavalla langalla tavallisen langan sijaan. Tämä antaa enemmän tilaa liikkuvuudelle ja on siksi mukavampi pitää päällä.

Katso video tästä linkistä, kun paidan päälle kaadetaan vettä.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin, jos haluat keskustella lisää ja tutustua tarkemmin J. Harvest & Frostin kauluspaitoihin, kerromme mielellämme lisää. Sinulla on mahdollisuus jopa suunnitella oma paita kohtuuhintaan. Juhlavuoden kunniaksi James Harvest Sportwearilla on joka kuukausi huipputarjouksia – hyödynnä etusi.

 

More On – Branding Your Business

Olli Ilmolahti

olli.ilmolahti@moreon.fi

More On Oy

040 528 9005

 

 

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.