+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Lisensointi ja brändien tuotteistaminen

Lisensointi on osa koko yritysbrändin hallintaa ja johtamista. Ota meihin yhteyttä, kun haluat kehittää lisensoitavan brändin tai jos haluat meidän hoitavan lisensoitua brändiäsi. Hengitämme ja elämme brändien maailmassa, tunnemme jakelukanavat, kaupan rakenteet ja digitaalisen maailman tarjoamat mahdollisuudet.

Kaikkia tuotteita emme toki voi pitää varastossamme tai tuotelajitelmissamme, siksi puhumme palvelutuotelinjasta. Agenttien välityksellä kontaktimme kattavat käytännössä koko maailman. Trading –periaatteella palvelemme sopimusasiakkaitamme tomeksiannoista. Palvelutuotekonseptiimme kuuluu tapahtumien tuotteistus, ulkoistuspalvelut, varainkeruu, sponsori- ja agenttitoiminta. Tapahtumat, juhlavuodet, lanseeraukset, kampanjat ja promootiot ovat meille haasteita, joihin paneudumme täysin sydämin. Onnistuneet ja laadukkaat toimenpiteet tuovat meille uusia tyytyväisiä asiakkaita. Loistavat yhteytemme taiteilijoihin ja eturivin musikoihin sekä yhtyeisiin antavat meille mahdollisuuden tarjota kokonaisvaltaista palvelua vaikkapa yrityksen tärkeimpään tapahtumaan. Ota yhteyttä niin kerromme tarkemmin, miten voimme osaltamme terävöittää ja tehostaa yrityksesi markkinointiviestiä. Positiivinen muistijälki vie viestiä tehokkaasti eteenpäin ja kasvattaa brändisi arvoa!

Palvelutuotekonsepti ja ulkoistus

Pakkaus- ja toimituspalvelu sekä varastointi

Osa PR-tuotteiden yksilöllisyyttä ja “sielua” ovat tuotteiden pakkaukset. Pakkauksen ulkomuodolla ja näyttävyydellä on väliä: onhan tämäkin osa yrityksen visuaalista ilmettä ja kokonaisuutta. Johtavien yhteistyökumppaneiden kanssa tuotamme ilolla yhtenäisen visuaalisen ilmeen ja yksilöllisen pakkauslinjan kaikille yrityksen PR-tuotteille. Tee kanssamme sopimus PR-tuotelinjan varastoinnista ja logistiikasta. Me hoidamme puolestasi PR-tuotelinjan varastoinnin ja toimitukset. Toimita meille asiakkaittesi osoitteet: me pakkaamme tuotteesi ja toimitamme ne asiakkaillesi.


Teemme sinulle ja tuotteillesi näyttävän nettikaupan ja hoidamme sen ylläpidon. Rakennamme tarvittaessa loistavien kumppaniemme kanssa yrityksellesi näyttävät kampanjasivut. Artwork, graphic design, ja webshop management ovat meille tuttuja juttuja ja näissä asioissa meillä on yli 15 vuoden kokemus. Toteutamme näyttäviä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaavia kampanjasivustoja avaimet käteen palveluna.

Nettikauppa, kampanjasivustot ja luovat palvelut

Musiikki ja viihde

More On Oy on yksi Musiikkimuseo Famen perustajista. Mukaan lähdimme rakkaudesta musiikkiin, kertovat More Onin yrittäjät Niina ja Olli Ilmolahti. More On vastaa myös Fame Shopin tuotteistuksesta.

Helsingin Pasilassa sijaitseva Musiikkimuseo Fame on uuden ajan elämyksellinen museo, jossa Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta. Musiikkimuseo Famen pyrkimyksenä on nostaa Suomen musiikin arvoa ja arvostusta kunnioittaen kaikkia musiikin tekijöitä. Kekseliäät teknologiset innovaatiot ovat osa ideologiaamme, jolla kutsumme kävijämme osallistumaan ja kokeilemaan.

Museon sydän on vuonna 2018 perustettu Suomen musiikin kunniagalleria (Finnish Music Hall of Fame), johon liitetään vuosittain uusia ansioituneita jäseniä. Musiikkimuseo Famen näyttely esittelee monimuotoisesti Kunniagalleriaan viimeisimpänä valitut jäsenet. Perusnäyttelyn erilaisissa toiminnallisissa huoneissa voit syventyä ja upota musiikin maailmaan. Lisäksi esittelemme vaihtuvissa näyttelyissä musiikin eri teemoja.

Musiikkimuseo Fame ja Ravintola Fame yhdistävät musiikin ystäviä järjestämällä tapahtumia, konsertteja ja muita esiintymisiä yhteistyössä musiikkialan eri toimijoiden kanssa.

Tervetuloa Musiikkimuseo Fameen www.musiikkimuseofame.fi

Yritysten arvot ja strategiat voidaan kiteyttää väreihin ja muotoihin, joista voidaan rakentaa yrityksen oma visuaalinen lahjalinja. Voimme myös ideoida yrityksellenne oman nimikkotuotteen. Materiaaleja ja tekotapoja on useita.

Teemme yhteistyötä suomalaisten taiteilijoiden kanssa, jotka perehtyvät kanssamme yrityksen arvomaailmaan ja tapaan toimia. Yhteistyössä syntyy taideteos yrityksen visuaalisesta ilmeestä esimerkiksi markkinoinnin ja myynnin tueksi antamaan yrityksen PR-toiminnalle ja markkinointiviestinnälle sekä yksilöllistä että erilaista ilmettä. Taiteen keinoin luotua visuaalista ilmettä voidaan tuotteistaa PR-tuotteisiin, tapahtumiin, erilaisiin teemoihin ja kampanjoihin. Taideteoksen värimaailma ja aihe on hyödynnettävissä monella eri tavalla.

Tuemme nuoria suomalaisia taiteilijoita. Taiteilijapankistamme on myös saatavissa valmiita töitä esimerkiksi grafiikkaa, öljyvärimaalauksia tai vaikkapa vain kuvankäyttöoikeuksia valmiista töistä. Aiheita ja materiaalivaihtoehtoja on paljon aina pronssitöihin saakka.

More Onin verkkokauppa on myös taidekauppa. Tutustu shop.moreon.fi. Kerromme mielellämme tarkemmin, miten yritys voi menestyksekkäästi erottua, viestiä arvojaan ja imagoaan taiteen keinoin. Tässä esittelemme muutaman taiteilijamme lyhyesti. Jos itse olet taiteilija, ota yhteyttä. Etsimme aina uusia ideoita asiakkaillemme.