+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Lisensointi ja brändien tuotteistaminen

Lisensointi on osa koko yritysbrändin hallintaa ja johtamista. Ota meihin yhteyttä, kun haluat kehittää lisensoitavan brändin tai jos haluat meidän hoitavan lisensoitua brändiäsi. Hengitämme ja elämme brändien maailmassa, tunnemme jakelukanavat, kaupan rakenteet ja digitaalisen maailman tarjoamat mahdollisuudet.

Kaikkia tuotteita emme toki voi pitää varastossamme tai tuotelajitelmissamme, siksi puhumme palvelutuotelinjasta. Agenttien välityksellä kontaktimme kattavat käytännössä koko maailman. Trading –periaatteella palvelemme sopimusasiakkaitamme tomeksiannoista. Palvelutuotekonseptiimme kuuluu tapahtumien tuotteistus, ulkoistuspalvelut, varainkeruu, sponsori- ja agenttitoiminta. Tapahtumat, juhlavuodet, lanseeraukset, kampanjat ja promootiot ovat meille haasteita, joihin paneudumme täysin sydämin. Onnistuneet ja laadukkaat toimenpiteet tuovat meille uusia tyytyväisiä asiakkaita. Loistavat yhteytemme taiteilijoihin ja eturivin musikoihin sekä yhtyeisiin antavat meille mahdollisuuden tarjota kokonaisvaltaista palvelua vaikkapa yrityksen tärkeimpään tapahtumaan. Ota yhteyttä niin kerromme tarkemmin, miten voimme osaltamme terävöittää ja tehostaa yrityksesi markkinointiviestiä. Positiivinen muistijälki vie viestiä tehokkaasti eteenpäin ja kasvattaa brändisi arvoa!

Palvelutuotekonsepti ja ulkoistus

Pakkaus- ja toimituspalvelu sekä varastointi

Osa PR-tuotteiden yksilöllisyyttä ja “sielua” ovat tuotteiden pakkaukset. Pakkauksen ulkomuodolla ja näyttävyydellä on väliä: onhan tämäkin osa yrityksen visuaalista ilmettä ja kokonaisuutta. Johtavien yhteistyökumppaneiden kanssa tuotamme ilolla yhtenäisen visuaalisen ilmeen ja yksilöllisen pakkauslinjan kaikille yrityksen PR-tuotteille. Tee kanssamme sopimus PR-tuotelinjan varastoinnista ja logistiikasta. Me hoidamme puolestasi PR-tuotelinjan varastoinnin ja toimitukset. Toimita meille asiakkaittesi osoitteet: me pakkaamme tuotteesi ja toimitamme ne asiakkaillesi.


Teemme sinulle ja tuotteillesi näyttävän nettikaupan ja hoidamme sen ylläpidon. Rakennamme tarvittaessa loistavien kumppaniemme kanssa yrityksellesi näyttävät kampanjasivut. Artwork, graphic design, ja webshop management ovat meille tuttuja juttuja ja näissä asioissa meillä on yli 15 vuoden kokemus. Toteutamme näyttäviä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaavia kampanjasivustoja avaimet käteen palveluna.

Nettikauppa, kampanjasivustot ja luovat palvelut

Musiikki ja viihde

DizzyQueens–bändissä laulavat ja soittavat leidit saavat juhliin kuin juhliin vauhtia ja tunnelmaa. Jos haluat tehdä illastasi ainutlaatuisen sensuellin tyylikkäällä tavalla niin pyydä DizzyQueens paikalle.

Tyttöjen jazztulkinnat sekä lavakarisma eivät jätä ketään kylmäksi. Bändin ammattilaismuusikot osaavat hommansa.

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa: PIMP IT BIG Koko bändi esiintyy livenä ja tarjoaa fantastista jazzia ja show´ta aina 1.5 tuntiin asti. PIMP IT SMALL Bändin kolme laulajaa esittävät jazz-show´n valittuja osia studio-nauhoitetun taustamusiikin säestäminä. Tämä show kestää joko 15 tai 30 minuuttia. DizzyQueens voivat tietysti räätälöidä esiintymisensä tarpeittesi mukaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Kysy myös muita artisteja, yhtyeitä ja esiintyjiä kauttamme, niin klassisesta musiikista aina rock´n rolliin.

Yritysten arvot ja strategiat voidaan kiteyttää väreihin ja muotoihin, joista voidaan rakentaa yrityksen oma visuaalinen lahjalinja. Voimme myös ideoida yrityksellenne oman nimikkotuotteen. Materiaaleja ja tekotapoja on useita.

Teemme yhteistyötä suomalaisten taiteilijoiden kanssa, jotka perehtyvät kanssamme yrityksen arvomaailmaan ja tapaan toimia. Yhteistyössä syntyy taideteos yrityksen visuaalisesta ilmeestä esimerkiksi markkinoinnin ja myynnin tueksi antamaan yrityksen PR-toiminnalle ja markkinointiviestinnälle sekä yksilöllistä että erilaista ilmettä. Taiteen keinoin luotua visuaalista ilmettä voidaan tuotteistaa PR-tuotteisiin, tapahtumiin, erilaisiin teemoihin ja kampanjoihin. Taideteoksen värimaailma ja aihe on hyödynnettävissä monella eri tavalla.

Tuemme nuoria suomalaisia taiteilijoita. Taiteilijapankistamme on myös saatavissa valmiita töitä esimerkiksi grafiikkaa, öljyvärimaalauksia tai vaikkapa vain kuvankäyttöoikeuksia valmiista töistä. Aiheita ja materiaalivaihtoehtoja on paljon aina pronssitöihin saakka.

More Onin verkkokauppa on myös taidekauppa. Tutustu shop.moreon.fi. Kerromme mielellämme tarkemmin, miten yritys voi menestyksekkäästi erottua, viestiä arvojaan ja imagoaan taiteen keinoin. Tässä esittelemme muutaman taiteilijamme lyhyesti. Jos itse olet taiteilija, ota yhteyttä. Etsimme aina uusia ideoita asiakkaillemme.