+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Me tuotteistamme brändisi – muistijälkiä kohtaamisiin

Uskomme yksilöllisyyteen, luovuuteen ja uuden digitaalisen maailman tuomiin mahdollisuuksiin. More On Oy on palveluorganisaatio, jonka toiminta perustuu asiakassuhdemarkkinointiin.

Toimintamme jakautuu teemallisiin palvelukonsepteihin yksittäisistä tuotteista tapahtumatuotteistuksiin ja ulkoistusratkaisuihin. Laadukkaat PR-tuotteet ja liikelahjat ovat tärkeä osa toimintaamme.

PR-toiminnan tavoitteena osana laadukasta markkinointiviestintää tulee olla yrityksen olemassa olevan imagon tukeminen ja kehittäminen. Lisensointi on osa koko yritysbrändin hallintaa ja johtamista. Ota yhteyttä meihin – olemme valmiita palvelukseenne!

Ilo palvella!


Palvelut

Lisensointi ja brändien tuotteistaminen

Lisensointi on osa koko yritysbrändin hallintaa ja johtamista. Ota meihin yhteyttä, kun haluat kehittää lisensoitavan brändin tai jos haluat meidän hoitavan lisensoitua brändiäsi. Hengitämme ja elämme brändien maailmassa, tunnemme jakelukanavat, kaupan rakenteet ja digitaalisen maailman tarjoamat mahdollisuudet. Kysy lisää!

Palvelutuotekonsepti ja ulkoistus

Kaikkia tuotteita emme toki voi pitää varastossamme tai tuotelajitelmissamme, siksi puhumme palvelutuotelinjasta. Agenttien välityksellä kontaktimme kattavat käytännössä koko maailman. Trading –periaatteella palvelemme sopimusasiakkaitamme toimeksiannosta.

Pakkaus- ja toimituspalvelu sekä varastointi

Säästä aikaa ja rahaa – tee kanssamme sopimus PR-tuotelinjan varastoinnista sekä logistiikasta ja ulkoista se meille.


Nettikauppa, kampanjasivustot ja luovat palvelut

Teemme sinulle ja tuotteillesi näyttävän nettikaupan ja hoidamme sen ylläpidon. Rakennamme tarvittaessa yrityksellesi näyttävät kampanjasivut, suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset pakkaukset yrityksen PR-tuotteille.

Musiikki ja viihde

More On Oy on Musiikkimuseo Famen perustajayritys. Helsingin Pasilassa sijaitseva Musiikkimuseo Fame on uuden ajan elämyksellinen museo, jossa Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta. Yrityksille Musiikkimuseo onkin loistava vierailukohde, missä voi järjestää tapahtumia musiikin ympärille.

Taide

Yritysten arvot ja strategiat voidaan kiteyttää väreihin ja muotoihin, joista voidaan rakentaa yrityksen oma visuaalinen lahjalinja. Voimme myös ideoida yrityksellenne oman nimikkotuotteen. Materiaaleja ja tekotapoja on useita.

Kulttuurisalonki - tapahtumakonseptimme palveluksessanne!

Kulttuurisalonki tapahtumakonseptina tarjoaa musiikin, taiteen, musiikkiteatterin, elokuvan ja tanssin ystäville korkeanlaatuisia esityksiä, tapahtumia ja näyttelyitä avaimet käteen räätälöitynä. Musiikkitarjontamme sisältää klassista musiikkia, jazzia, soulia, maailman musiikkia ja paljon muuta.

Keväällä 2015 juhlimme Jean Sibeliuksen juhlavuotta järjestäen kymmenen Sibelius Finlandia konserttia ja 3 x Sibelius -taidenäyttelyn. Syksyllä estradin valloittivat Billie Holiday 100 Year Anniversary Show by Sanni Orasmaa & Eero Koivistoinen Quartet ja Édith Piaf 100 Year Anniversary Show by Tia Cohen & L’Orchester Noir. Syksyllä 2016 estraadin valtasivat upeat DizzyQueens ladyt. 

Vuonna 2019 avattiin Helsingin Triplaan suomalaisen musiikin museo Musiikkimuseo Fame ja Ravintola Fame. Estraadille ovat nousseet maamme eturivin tähdet. Seuraa ohjelmaa www.musiikkimuseofame.fi.

Tiedustelut moreon@moreon.fi tai 040 5289006.

Kulttuurisalonki

on toiminut kulttuuria, musiikkia ja taidetta rakastavien ihmisten kohtaamis- ja tapahtumakonseptina toukokuusta 2015 lähtien!

Tutustu Kulttuurisalonkiin!

REFERENSSEJÄMME

More On Oy:ssä tuotamme asiakkaille arvoa brändättyjen tuotteiden ja palveluiden muodossa. Skaalattavat palvelumme sisältävät kaiken tuote- ja graafisesta suunnittelusta, sekä verkkokaupan rakentamisesta aina varastointiin ja logistiikkaan.

Ohessa esittelemme ylpeänä muutamia casejamme. Ilo palvella.

More Onin verkkokaupassa on myynnissä esimerkiksi italialaisen Aurora -kynävalmistajan upeita allekirjoituskyniä. Aurora on suunnitellut ja valmistanut käsityönä maailman upeimpia ja huippulaatuisia kyniä vuodesta 1919 Italian Torinossa. Kynät ovat maahantuonnissamme ja kerromme niistä mielellämme lisää, kun valitset lahjakynää itselle tai yritykselle. Auroran valikoimissa ovat myös kellot ja kyniin ja liiketoimintaan liittyvät upeat nahkatuotteet. Koska Suomessa ei ole yhtä ainoata kynäkauppaa, päätimme toteuttaa sen verkossa. Annamme kynäasiantuntijaosaamisemme käyttöösi.

Verkkokaupassa esittelemme myös agentoitaviemme taiteilijoiden myytävänä olevia teoksia. Käy tutustumassa myös Pop Up Galleriassamme, missä teokset vaihtuvat. Mikäli olet kiinnostunut Mesenaatti -konseptistamme, kerromme siitä mielellämme lisää.

Design tuotteiden alla esittelemme erinomaisia lahjaideoita ja taiteilijoidemme ja suunnittelijoidemme uniikkeja taidonnäytteitä. Tuotteet ovat saatavilla heti toimitukseen.

Suomi-osioon keräämme lahjaideoita, mitkä sopivat erinomaisesti kertomaan maastamme.

Meillä on ilo palvella!

shop.moreon.fi

More Onin verkkokaupassa voit maksaa luottokortilla tai postiennakolla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kysy isommista eristä tarjous!

TAPAMME TOIMIA

Core Values

Haluamme vaikuttaa. Meillä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa maailmanlaajuisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja ympäristöasioihin.

Olemme varmistaneet, että yhteistyökumppanimme sekä tavarantoimittajamme noudattavat BSCI:n laadunvalvonnan (Business Social Compliance Initiative) sosiaalisia toimintaperiaatteita, Code of Conduct (Foreign Trade Association) ja että tarjoamamme tuotteet ovat valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa.

Meille tärkeitä arvoja ovat sosiaalisten, ekologisten ja taloudellisten näkökulmien lisäksi innovatiivisuus, laatu, luotettavuus ja joustavuus.

Innovatiivisuus

Differoituminen, modernit ja trendikkäät ratkaisut kasvattavat asiakkaidemme myyntiä, lisäävät bränditunnettuisuutta ja brändiarvoa sekä asiakasuskollisuutta.

Laatu

Koko toiminnan lähtökohtana ovat laadukkaat palvelukonseptit, prosessit ja tuotteet.

Luotettavuus

Hyvän palvelun kautta saavutamme asiakkaidemme luottamuksen. Pidämme kiinni aikatauluista, sopimuksista ja sovituista asioista.

w

Joustavuus

Asiakaslähtöisyys, asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen sekä loistava asiakaspalvelu ovat toimintamme keskeisiä periaatteita

[wpgmza id=”1″]

ILO PALVELLA!

Tiedustelut

moreon(at)moreon.fi
etunimi.sukunimi(at)moreon.fi

Niina Ilmolahti, toimitusjohtaja
+358 40 528 9006

Olli Ilmolahti, myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 528 9005

Miikka Neuvonen, projektipäällikkö
Judo for Peace, lisenssituotteet (IJF)
+358 50 309 8249

Toimisto
+358 9 6844 9920

Mikkolantie 1 A
00640 Helsinki

Ota yhteyttä

12 + 2 =