+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Vi licenserar din brand. Vi producerar individuella lösningar och helheter för att stödja din PR aktion.

 

Produktifiering av din brand  – Minnespår för möten

G10

Vi trår på individualitet, kreativitet och möjligheter från den nya, digitala världen. More On Oy är en tjänsteorganisation vars aktion grundar sig på kundrelationmarknadsföring.

Våra funktioner fördelar sig på tjänstekoncept med tema från individuella alster till evenemangs produktifiering. Vi bjuder också lösningar för utlokalisering. Våra PR-produkter och affärsgåvor med hög kvalitet spelar en viktig del i vår aktion.

Vår PR-funktions mål är att stödja och utveckla den imagen av företaget. Licensiering är en del av kontroll och ledarskap av företagets brand. Om du vill veta hur man kan utveckla en licensierad brand, kontakt oss. – Vi är beredda för tjänster!

Glad att tjäna!

 

Vårt urval är mångsidigt och du kan finna precis dessa produkter som du söker efter.

 

Tjänster

 

Licensiering och brand kontroll

Licensiering är en viktig del av kontroll och ledning av helt företagets varumärke. Kontakta oss, om du vill att vi utvecklar en brand som ska licenseras eller om att vi sköter om din redan licenserade brand. Vi andas och samt lever i en värld full av varumärken. Vi känner fördelningar, strukturer av handeln och möjligheter som den digitala världen har att bjuda.

Fråga mer!

Serviceproduktkoncept och utlokalisering

Vi kan dock inte förvara alla produkter i vårt lager eller produktsortiment och därför pratar vi om serviceproduktlinjen. Genom våra agenter täcker våra kontakter i princip hela världen. Med en tradingprincip betjänar vi våra kunder i mandat.

Vårt serviceproduktkoncept omfattar produktifiering av evenemang, utlokaliserings service, insamlingar, sponsor- och agentaktion.

Evenemang, jubileum, lansering, kampanj och promotion är utmaningar för oss och vi fokuserar på dem med hela hjärtat. Framgångsrika åtgärder av hög kvalitet bringer nya och nöjda kunder hos oss. Våra lysande kontakter med konstnärer, musiker och band ger oss en möjlighet att erbjuda genomgående service till exempel för företagets viktigaste evenemang.

Kontakta oss och vi ska berätta mer om hur vi kan skärpa och optimera ditt marknadsföring och meddelande av ditt företag. Positiv minnespår tar fram meddelandet effektivt och utvidgar din brands värd.

Packning- och leveranstjänster samt lagring

En del av individualitet och ”själ” av de PR-produkterna är förpackning. Utseendet och tilltalande av förpackning spelar en viktig roll: det är ju också en del av företagets visualiskt uttryck och helhet. Med förnämsta samarbetspartner producerar vi gärna ett enhetligt visuellt uttryck och individuella förpackningar för alla PR-produkter för ditt företag.

Sluta ett avtal med oss om dina PR-produkters lagring och logistik. Vi tar hand om lagring och leverans av PR-produktlinjer. Befordra oss adresser av dina kunder och vi ska packa samt leverera dina produkter till dem.


Nätshop, kampanjsidor och kreativa tjänster

Vi kan göra en vacker nätshop för dig och dina produkter och vi tar också hand om underhållet. Vid behov bygger vi också tilltalande kampanjsidor för ditt företag med våra lysande partner.

Vi är bekanta med konstverk, grafisk design och webbutik styrelse och med de här sakerna har vi mer än 15 års erfarenhet. Vi implementerar tilltalande kampanjsidor som motsvarar de behov av våra kunder som nycklarna i handen -princip.

Musik

Fråga också efter andra artister, band och uppträdare från klassisk musik till rock’n’roll.

Konst

Värden och strategier av företag kan kristalliseras till färger och former och man kan bygga företagets egen visuell gåva linje av dem. Vi kan också ge idéer för en egen signatur produkt för ditt företag. Det finns flera av material och handlingssätt.

Vi samarbetar med finska konstnärer, som gör sig förtrogen med oss med företagets värde värld och ett sätt att fungera. Vid samarbete uppstås det ett konstverk av företagets visuellt uttryck till exempel för att stödja marknadsföring och försäljning och för att ge individuellt och olikt uttryck för PR-aktion och marknadskommunikation. Man kan produktisera det visuellt, genom konst skapat uttryck till PR produkter, evenemang, olika teman och kampanjer. Man kan utnyttja världen av färger och temat av konstverket på många sätt.

Vi stöder unga finska konstnärer. Man kan också få färdiga verk, till exempel grafik, oljemålningar eller bara rättigheter för bilderna av färdiga verken från oss. Det finns massor av tema och material alternative även tills brons verk. More On webbutik är också en konst affär. Bekanta dig här shop.moreon.fi.

Vi berättar gärna mer om hur företaget kan framgångsrikt skilja sig och kommunicera sitt värde och sin image med hjälp av konst. Här presenterar vi kortfattat några av våra konstnärer. Om du själv är en konstnär, kontakta oss. Vi söker alltid efter nya idéer för våra kunder.

Kultursalongen är en ny och unik evenemang koncept som bjuder tiotals konserter, föreställningar och händelser för människor som älskar musik, konst, musikteater och film. Vårt musikutbud innehåller klassisk musik, jazz, soul, världsmusik och mycket mer.

Välkommen till den första Kultursalongen i Finland för att njuta av nostalgin och kulturutbudet under jubileumsåret Sibelius 150.

Kom till Kultursalongen och njut av den oförglömliga kvällar:

Èdith Piaf 100 Year Anniversary Show by Tia Cohen & L’orchestre Noir och Billie Holiday 100 Year Anniversary Show by Sanni Orasmaa & Eero Koivistoinen Quartet

Underbara DizzyQueens – Jazz Up Your Christmas Show & Dinner 14.12. och 16.12.2016 i Teatern Forum, Georgsgatan 31, 00100 Helsingfors. Boka ny moreon@moreon.fi och Ticketmaster.fi.

Biljetter säljs här eller via email moreon@moreon.fi

 

REFERENSER titta på finska

Helsingfors Universitet
Åbo 2011 Europas Kulturhuvudstad
Tall Ships Races 2012, Helsinki
Gulf of Finland 2014
Gangut Regatta, Åbo 2014
Åbo Airshow 2011
Mazda
Jaguar
Land Rover

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

More On SHOP

More On nätbutik är också bläckpenna-, konst-, present- och designbutik.

Handla på nätet

I More On nätbutik kan du köpa till exempel stiliga italienska Aurora-bläckpennor för unterskrivning. Aurora har designat och tillverkat som handverk världens finaste pennor sedan 1919 i Torino, Italien. Vi berättar gärna mer om dessa pennorna när du tänker att handla en penna för dig eller företaget. På Auroras sortiment finner du också ur- och skinnprodukter för pennor och business. Därför att det finns inte ens en pennaaffär, har vi grundat en butik på nätet och är glada att betjäna dig.

På nätbutik har vi också konstverk av konstnärer till salu. Hitta också vår Pop Up Galleria, där fina konstverkar bytas. Fråga efter vår Mesenat-koncept, vi berättar gärna mer om den.

I våra designprodukterna har vi härliga presentideer och våra konstnärers unika verk att erbjuda. Det är möjligt att få varor som fort till leverans.

Suomi-del innehåller prensentideer är perkfekt för att beskriva vårt hemland.

Glada att tjäna!

shop.moreon.fi

På More On nätbutik kan du betala med kreditkard eller postförskott. Priser innehåller momsen. Fråga efter anbud för större beställningar!

 

VÅR METOD ATT FUNGERA

 

Kärna värde

Vi vill influera. Vi har en möjlighet att ta del och influera i globala sociala frågor och miljöärenden.

Vi har säkra att våra samarbetspartner och leverantörer följer de sociala handlingssätten, Code of Conduct (Foreign Trade Association) av BSCIs (Business Social Compliance Initiative) kvalitetskontroll och att de produkter som vi erbjuder har producerats i socialt och etiskt antagliga produktion förhållanden.

Viktiga värdigheter är för oss dessutom sociala, ekologiska och ekonomiska perspektiv

Innovation

Specialisering, moderna och trendiga lösningar utvidgar försäljningen av våra kunder, ökar brand kännedom, brand värdighet och kund lojalitet

Kvalitet

Startpunkten för hela aktion är service koncept, processer och produkter av hög kvalitet

Pålitlighet

Genom god service uppnår vi kundernas förtroende. Vi håller oss till tidtabellerna, kontrakt och bestämda sakerna 

w

Flexibilitet

Kundorientering, förståelse av våra kunder och lysande kundservice är de centrala principerna i vår aktion

 

VI TJÄNAR GÄRNA!

Kontaktinformation

moreon(at)moreon.fi
förnamn.efternamn(at)moreon.fi

Niina Ilmolahti, verkställande direktör
+358 40 528 9006

Olli Ilmolahti, ordförande i styrelsen
+358 40 528 9005

tel. +358 – 9 – 6844 9920
fax + 358 – 9 6844 9960

Eriksgatan 4 A
00100 Helsingfors

 

Kontakta oss

13 + 8 =