+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Vi licenserar din brand. Vi producerar individuella lösningar för ditt företag.

 

Vi profilerar din brand  – Bemötanden att minnas

 

Vi tror på individualitet, kreativitet och möjligheter som den nya, digitala världen hämtar med sig. More On Ab är en tjänsteorganisation, vars verksamhet grundar sig på kundrelationsmarknadsföring.

Vår verksamhet delas i olika tjänstekoncept, med allt från diverse produkter till evenemangsproduktifiering och lösningar för outsourching. PR-produkter och affärsgåvor av bra kvalitet är en viktig del av vår verksamhet.

Avsikten med PR-verksamheten som en del av marknadsföringskommuniaktion bör vara att stöda och utveckla företagets förekommande image. Licensering är en del av att styra och leda företagets brand. Kontakta oss – vi betjänar gärna!

 

 

I vårt urval hittar du mångsidigt med produkter och affärsgåvor

 

Tjänster

 

Licensiering och produktifiering av din brand

Licensering är en del av att styra och leda företagets brand. Kontakta oss om du vill att vi utvecklar ett licenserbart brand eller om du vill att vi skall ta hand om hela processen. Vi andas och lever i brandernas värld, vi känner distributionskanalerna, handelsstrukturerna och möjligheterna i den digitala världen. Fråga mer!

Serviceproduktkoncept och outsourcing

Vi kan inte hålla alla produkter på lager eller i vårt urval, därför pratar vi om serviceproduktkoncept. Via våra agenter täcker våra kontakter så gott som hela världen.

Packning- och leveranstjänster samt lagring

Spara tid och pengar – gör ett kontrakt med oss om PR-produktlinjens lagring eller outsorca det till oss.


Online shop, kampanjsidor och kreativa tjänster

Vi kan skapa och uppehålla en stilig online shop för dig och dina produkter. Vi bygger vackra kampanjsidor för ditt företag samt planerar och verkställer personliga förpackningar för företagets PR-produkter.

Musik

DizzyQueens -bandets ladies får igång fart och stämning till fest som fest. Om du vill göra din kväll unik och sensuell på ett smakfullt sätt, be då DizzyQueens damerna att uppträda. Flickornas jazztolkningar och karisma lämnar ingen kall. Bandets professionella musiker vet hur man gör bra musik.

Konst

Företagets värden och strategi kan summeras i färger och former, utav vilka man kan bygga företagets egna visuella linje för affärsgåvor. Vi kan också komma på en egen produkt för ditt företag. Det finns flertal olika material och tillverkningssätt.

 

Kultursalongen är ett nytt och unikt evenemangskoncept som bjuder tiotals konserter, föreställningar och händelser för människor som älskar musik, konst, musikteater och film. Vårt musikutbud innehåller klassisk musik, jazz, soul, modern musik och mycket mer.

Vi har firat med ortroliga shower sedan våren 2015 med bl.a. Èdith Piaf 100 Year Anniversary Show by Tia Cohen & L’orchestre Noir och Billie Holiday 100 Year Anniversary Show by Sanni Orasmaa & Eero Koivistoinen Quartet

Kontakta oss via email på moreon@moreon.fi

Kultursalongen

har fungerat som träffplats för vänner av kultur, musik och konst sedan maj 2015.

Bekanta dig med Kultursalongen!

REFERENSER

På More On Ab producerar vi värde för våra kunder via brandade produkter och service. Våra skalbara tjänster inkluderar allt från produkt- och grafisk design till planering av nätbutiker, logistik och lagring.

Här presenterar vi några av våra kunder. Glada att betjäna!

 

I More On online shopen säljer vi bl.a. stiliga italienska Aurora-signaturspennor. Aurora har designat och tillverkat världens finaste pennor som hantverk sedan 1919 i Torino, Italien. Vi berättar gärna mer om dessa pennor då du väljer en gåvopenna för dig eller ditt företag. På Auroras sortiment kan du även finna armbandsur och vackra läders produkter för pennorna eller för din business. Eftersom det inte finns en ända butik i Fiinland som är specialiserad i pennor, bestämde vi oss för att utföra det över nätet. Vi är experter i pennor och du får gärna fråga oss mer om vårt sortiment.

I vårt sortiment hittar du även konstverk av konstnärerna vi representerar. Bekanta dig även med Pop-up galleriet vars produkter utbyts tidvis. Om du är intresserad av vårt Mesenaatti-koncept så berättar vi gärna mer om det.

I design -kategorin uppvisar vi fina gåvoideer och de unika konstverken från våra designers och konstnärer. Produkterna finns att levereras genast.

I Finland -kategorin har vi samlat gåvoideer och vacker finsk design.

Glada att betjäna!

shop.moreon.fi

I More On online shopen kan du betala med kreditkort eller postförskott. Priserna innehåller moms. Fråga efter anbud för större beställningar!

 

HUR VI AGERAR

 

Våra värden

 

Vi vill ha en inverkan. Vi har möjlighet att inverka och delta i globala och sociala frågor samt naturärenden.

Vi har kontrollerat att våra samarbetspartners följer kvalitetskontrollen och de sociala verksamhetsprinciperna av BSCI (Business Social Compliance Initiative), Code of Conduct (Foreign Trade Association) samt att produkterna vi erbjuder är tillverkade socialt och etiskt i rätta omständigheter.

Vi anser sociala, ekologiska och ekonomiska aspekt viktiga i vår verksamhet. Likaså anser vi att innovativitet, kvalitet, förtroende och flexibilitet är viktiga värden.

Innovation

Differentiering samt moderna och trendiga lösningar ökar våra kunders försäljning. Det ökar också kännedomen av brandet och förbättrar kundlojaliteten.

Kvalitet

Grunden till hela vår verksamhet är servicekoncept, processer och produkter av hög kvalitet.

Förtroende

Via bra service kan vi uppnå våra kunders lojalitet. Vi håller fast i bestämda tidtabeller, kontrakt och datum.

w

Flexibilitet

Vi har kunddriven service som tar i beaktande kundernas behov. Vi strävar alltid till bra service.

[wpgmza id=”1″]

 

VI BETJÄNAR GÄRNA!

Kontaktinformation

moreon(at)moreon.fi
förnamn.efternamn(at)moreon.fi

Niina Ilmolahti, verkställande direktör
+358 40 528 9006

Olli Ilmolahti, ordförande i styrelsen
+358 40 528 9005

tel. +358 – 9 – 6844 9920
fax + 358 – 9 6844 9960

Eriksgatan 4 A
00100 Helsingfors

 

Kontakta oss

7 + 9 =