+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

KOTKAN MERIPÄIVÄT PANOSTAA KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

KOTKAN MERIPÄIVÄT PANOSTAA KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

Kotkan Meripäivät on järjestetty vuodesta 1962 lähtien. Tapahtuma alkaa virallisesti torstaina avajaisparaatilla, joka kulkee Kotkansaarelle Keskuskatua pitkin. Meripäivien monipuolinen ohjelma on sekoitus paikallista ja valtakunnallista musiikkia, perheille suunnattua ohjelmaa, veneilytapahtumia, tivolin hurmaa ja pellehyppyjä!

Merimarkkinat ovat erottamaton osa Meripäiviä. Kantasatama on tänä vuonna markkinoiden ja koko tapahtuman ydinaluetta.

Elämystie tarjoaa monipuolisesti upeita osastoja halkoen koko tapahtuma-alueen. Rantapromenadi ja Vellamonkuja muodostavat alueen, jossa löytyy upeita merihenkisiä tuotteita sekä kädentaitajia. Uutuutena on tänä vuonna erityinen ruokatorialue Merikeskus Vellamon edustalla. Tapahtumassa on koettavaa ja nähtävää koko perheelle.

 

More On tuotteistaa Kotkan Meripäivien viralliset tapahtumatuotteet

Myös More Onilla on oma Kotkan Meripäivien virallisten tapahtumatuotteiden myyntipiste parhaalla paikalla. Viralliset tapahtumatuotteet ovat myynnissä ja nähtävillä jo nyt, Meripäivien omassa verkkokaupassa osoitteessa shop.meripaivat.com.

Kotkan Meripäivät panostaa toiminnassaan kestävään kehitykseen ja ekologisuuteen. Myös viralliset tapahtumatuotteet ovat sertifioituja kestävän kehityksen tuotteita. T-paidat, hupparit, kangaskassit ja essut naisille, miehille ja lapsille sekä vauvabodyt ja ruokalaput vauvoille ovat valmistettu korkealaatuisesta orgaanisesta reilun kaupan puuvillasta.

 

 

Kestävä kehitys on vastuullisuutta – sertifioiduilla vaatteilla on sosiaalista ja ympäristöllistä arvoa

Suurin osa vaatteista on nykypäivänä tuotettu kehitysmaissa, joissa ei aina pystytä takaamaan työntekijän oikeuksia tai suojelemaan ympäristöä. Öljyn jälkeen vaateala on maailman toiseksi saastuttavin teollisuuden ala. Vaateala asettaakin kysynnän kasvaessa ja edullisten hintojen vuoksi usein puuvillan viljelijöiden ja vaatealan tehtaiden työntekijöiden terveyden sekä turvallisuuden vaaroille ja haasteille alttiiksi.

Tämän vuoksi myös Kotkan Meripäivät halusi Neutralin Certified Responsibility™ laadukkaat vaatteet tapahtuman virallisiksi tapahtumatuotteiksi Meripäivien visuaalisella ilmeellä. Kaikki Neutral® -vaatteet on sertifioitu ja tuotetaan korkeimpien ympäristö-, sosiaalisten ja eettisten standardien mukaan.

Kaikissa Neutral® -tuotteissa ja Kotkan Meripäivien virallisissa tapahtumatuotteissa on kestävän kehityksen ”tagit/tuotekortit”, joista helposti ja nopeasti näkee tuotteiden ominaisuudet sekä tiedot kestävän kehityksen puhtaista ja orgaanisista tuotteista. Tuotteet ovat kemikaalivapaita ja heti puettavissa päälle ilman pesua ennen päälle pukemista.

Tervetuloa vierailemaan Kotkan Meripäiville More Onin myyntipisteelle sekä verkkokauppaan osoitteessa shop.meripaivat.com.

 

Kiinnostuitko laadukkaista Neutral® -tuotteista? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

 Olli Ilmolahti

 

olli.ilmolahti@moreon.fi

More On Oy

040 528 9005

 

 

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.