+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

 

 

Joulu lähestyy – on aika palkita, kiittää ja muistaa.

 

 

 

Keräsimme jälleen ideoita joulun muistamisiin. More Onin valikoimista löytyy lahjoja itselle, läheisille ja yritysmuistamisiin. Edustamme kotimaisia valmistajia, skandinaavista designia ja huippulaadukkaita tuotemerkkejä maailmalta yksilöllisen tuotannon lisäksi. Kun on kyse muistamisista – autamme ja palvelemme ammattitaidolla.

Newportin New England -tyyliset merihenkiset lahjat sopivat kotiin ja mökille. Valikoimista löydät arjen luksusta, kupit, pihviveitsisetit, kristalliset lasit ja kynttilälyhdyt. Ihanat villa-, sherpa- ja fleecepeitot, pussilakanat, pyyhkeet ja kylpytakit löytyvät myös Queen Annen ja Lord Nelsonin, Vingan sekä Orreforsin ja KostaBodan valikoimista.

Tuotteet voimme profiloida ja paketoida toiveiden mukaan.

 

Kynttilälyhtyjä löytyy kristallisista tuikuista metallisiin lyhtyihin Iittalan, Sagaformin, KostaBodan, Orreforsin, Queen Annen ja Kählerin valikoimista. Sytytä kynttilä ja joulun tunnelma syntyy hetkessä.

Sagaform edustaa innovatiivista suunnittelua arkeen. Kupit, termokset, juomaratkaisut, keittiötuotteet, keraamiset veitset, leikkuulaudat – kaikkea kivaa kotiin kohtuuhinnalla. Yksilölliset sammutuspeitot ja palohälyttimet ovat järkilahjoja ympäri vuoden.

 

 

 

 

Kotiin ja mökille

 

 

 

 

Keittiöön

 

 

 

Italialaisen Masserien maailman parhaat oliiviöljyt ja vuosikertabalsamicot vievät kielen mennessään. Kokoamme näyttävän herkkusetin yhdistettynä pastat, pestot, öljyt, suklaat, teet ja kahvit. Nam!

Oletko kokeillut uutta suolakiveä paistamiseen. Magasinin kiva idea on myös suolaraastin suolakivellä. Ja tarvitseehan kokki essut ja välineet. Kristallisista laseista juomatkin maistuvat paremmilta. Erinomaiset lasisetit olutmaisteluun, viineihin ja jalojuomiin löydät Newportilta, Orreforsilta ja Sagaformilta.

 

 

Veitset

 

 

 

 

Keittiössä ja ruuanlaitossa hyvällä veitsellä on erittäin suuri merkitys. Keraamiset veitset ovat kevyitä, säilyttävät terävyytensä ja ovat helppohoitoisia. Ammattiveitset edelleen taotaan huippuosaajien käsissä.

Miyabi -veitsi, fantastisen upea japanilainen Santokuveitsi suomalaisella visakoivukahvalla, on täydellinen arvolahja vaativallekin kokille.

Zwilling on maailman johtava laatuveitsien toimittaja ja markkinajohtaja Euroopassa, USA:ssa, Kiinassa ja Venäjällä. Valmistusmaana on ensisijaisesti Saksa.

Gensen uusi XL pihviveitsi on niin hyvä, että se leikkaa lihan omalla painollaan! Todennäköisesti hienoin näkemäsi. Ruusupuuta, hienot laatikot ja made in Eurooppa. Muista myös Gensen valurautaiset pannut ja padat.

Scanpan tekee tunnettujen paistinpannujen lisäksi veitsiä. Suomen kokkimaajoukkueen pannuvalinta!

 

 

 

Ota yhteyttä tai katso shop.moreon.fi

 

 

 

 

 

Heijastavat reput ja pipot ovat uusinta uutta. Camelbakin juomaratkaisut, Petzlin ja MagLiten lamput ja pimeässä pärjää. Ulkoiluun vaatteiden lisäksi löytyy mm. Craftin lämpökerrastot, lämpimät pipot, kaulaliinat ja sukat vaativallekin retkeilijälle ja liikkujalle. Kuntoiluun ja hyvinvointiin Polar Electro tarjoaa maailman parasta teknologiaa.

Kun haluat yllättää tai yllättyä, hanki itsellesi Yllätyslahja.  Lue lisää!

Shop.moreon.fi verkkokaupasta löydät syksyn uutuusesitteet ja joululahjat -osiosta lisää ideoita. Voit myös poiketa näyttelyssämme Eerikinkatu 4, 00100 Helsinki. Kysy tarjous isommille erille merkkauksin. Ilo palvella!