+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

CRAFTIN SEURA- JA JOUKKUEVAATTEET

CUSTOM. MADE BY YOU

 

Craft on kehittänyt teknisiä urheiluvaatteita yli 30 vuoden ajan. Näiden vuosien aikana se on tehnyt aktiivista yhteistyötä ammattiurheilijoiden kanssa, jotta voisi paremmin ymmärtää erilaisia yksilöllisiä tarpeita – huippu-urheilijoista tavallisiin kuntoilijoihin. Nyt sinunkin seurasi tai yrityksesi voi hyödyntää tätä asiantuntemusta.

Craft Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita tuotteita urheiluseuroille sekä joukkueille. Malliston vaatteet on suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä. Teknisiä vaatteita on saatavilla sekä harjoitteluun että peleihin.

 

CRAFTIN YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Craft tekee yhteistyötä mm. seuraavien tahojen kanssa: Suomen MM-salibandyjoukkue, Suomen Urheiluliiton yleisurheilujaosto, Ruotsin hiihtomaajoukkue, suomalainen ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen sekä useat jalkapallojoukkueet kansainvälisesti.

CRAFTIN PERIAATTEET

Baselayer

Alin kerros siirtää ylimääräisen kosteuden tehokkaasti iholta vaatekerroksen ulkopuolelle, missä kosteus haihtuu tai siirtyy seuraavaan kerrokseen. Optimaalisen suorituskyvyn ja mukavuuden takaamiseksi Craft-alusasu tulisi aina pukea muiden vaatekerrosten alle riippumatta sääolosuhteista.

Midlayer

Välikerros eristää ja lämmittää samalla kun se siirtää kosteutta ja liiallista lämpöä seuraavaan kerrokseen tai vaatteen ulkopuolelle. Kylmissä olosuhteissa välikerros ylläpitää kehon lämpöä rajoittamatta liikkumista.

Protection layer

Uloin kerros eli kuori tarjoaa suojaa kurjassa säässä ja takaa miellyttävän olon sekä hyvän suorituskyvyn olosuhteista riippumatta. Kuorikerros suojaa sateelta, tuulelta sekä kylmältä ja päästää alemmista kerroksista kulkeutuvan liiallisen lämmön ja kosteuden haihtumaan.

 

VÄREJÄ JOKA LÄHTÖÖN – NIIN KOTI- KUIN VIERASJOUKKUEELLE

Kaikilla joukkueilla on omat tunnusvärinsä. Näiden erilaisten väritarpeiden täyttämiseksi valikoimissamme on monta erilaista värivaihtoehtoa. Craft Next Generation Teamwear -mallisto sisältää kattavasti puhtaita klassisia värejä, jotka sopivat useimpien urheiluseurojen ilmeeseen.

Squad -mallistosta löytyvät yksiväriset vaatteet joukkueelle: lyhyt- ja pitkähihaiset paidat, shortsit ja sukat.

Progress -mallistosta löytyvät kontrastiväriset raitapaidat sekä pysty- että vaakaraidoilla: lyhyet ja pitkähihaiset paidat, shortsit ja sukat. Lisäksi verkkariasut ja alusasut.

Pro Control -mallistosta löytyvät vaakaraitaiset paidat upeilla liukuväreillä: shortsit, sukat sekä urheilupipot eri väreissä.

Laaja valikoima jatkuu laukuissa ja treeniasusteissakin. Kysy lisää meiltä, niin autamme määrittelemään juuri teille parhaat mahdolliset vaihtoehdot.

KAIKKIIN URHEILULAJEIHIN

Treenaa kovaa joka säässä. Craftin Next Generation Teamwear -vaatteiden avulla voit kantaa joukkueesi värejä ja vahvistaa joukkuehenkeä 365 päivänä vuodessa.

Mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja sisältää myös kylmiin ja sateisiin vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Mallistoon kuuluu useita lämpimiä takkeja, jotka ovat omiaan lämmittelyyn, edustustilaisuuksiin tai vaihtopenkillä istuville pelaajille sekä valmentajille. Saatavana on myös sadetakkeja kosteassa säässä treenaamiseen. Myös Craftin muu mallisto, josta löytyy esimerkiksi alusasuja ja asusteita on tietenkin aina saatavilla.

 

MIKSI VALITA CRAFT TEAMWEAR -MALLISTO?

Craft tarjoaa monia etuja:

 • Ruotsalainen multisport -brändi
 • Kattavat mallistot naisille, miehille ja junioreille
 • Ajattomat mallit
 • Suuret varastot, hyvä saatavuus ja nopeat toimitukset
 • Korkea palvelutaso
 • Saatavana myös koko Craftin muu mallisto
 • Craft on osa New Wave Group -konsernia, jolla on monipuolista osaamista ja laaja valikoima laadukkaita tuotteita täydentämään Craftin valikoimaa

ME HOIDAMME MYÖS PAINATUKSET JA LOGISTIIKAN KOKEMUKSELLA

More On hoitaa painatukset ja niiden suunnittelun 25 vuoden kokemuksella. Jätä huoli logistiikasta myös meille. Me pystymme nopeisiin toimituksiin ja turvaamme myös jatkotoimitukset pienemmissä määrissä myöhemmin tarpeen mukaan. Voimme lisäksi tarjota seurallesi oman verkkokaupan seuran visuaalisen ilmeen ja logon mukaisesti, ylläpitää verkkokaupan sekä vastata vaatteiden toimituksista. Lisäksi seuran tarvitsemat promotuotteet kuten seurahupparit, -paidat ja -asusteet löytyvät helposti kilpailukykyiseen hintaan laajoista valikoimistamme.

 

JOUKKUEASUT OMALLA KUOSILLA

Voitte suunnitella omat joukkueasut – omilla väreillä ja logoilla. Kaikki tuotteet ovat yhtä laadukkaita kuin perusmallistomme – ne siirtävät kosteutta tehokkaasti, takaavat liikkumavapauden ja istuvat täydellisesti. Graafinen tiimimme on apunanne koko prosessin ajan, ja yhdessä heidän kanssaan luomme yksilöllisen designin seurallenne tai yrityksellenne. Kun olette hyväksyneet designsuunnitelman, se lähetetään tehtaalle. Toimitusaika on 9-12 viikkoa.

 

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja laitetaan prosessi liikkeelle!

Linkki katalogiin

 

NÄIN ETENEE SUUNNITTELUPROSESSI

1. Kerro toiveistasi tai pyydä apua suunnitteluun

Kerro, mistä tuotteista seuranne/yrityksenne on kiinnostunut ja minkälaisia toiveita teillä on.

2. Määritellään tarpeet ja sovitaan toimitusehdot

Craft ilmoittaa tilaukseen sovellettavista toimitusehdoista (vähimmäismäärät, näytekappaleet, alkumaksut, toimitusajat). Tässä yhteydessä sovitaan myös seuraavista asioista:

 • Tuotenumero
 • Designia koskevat toiveet
 • PMS-värit
 • Kaikki graafiset elementit ja logot vektorimuotoisina: AI/EPS/PDF

3. Suunnitteluprosessi

Graafinen tiimimme on apunanne koko prosessin ajan, ja yhdessä heidän kanssaan luomme yksilöllisen designin seurallenne tai yrityksellenne. Kun olette hyväksyneet suunnitelman, se lähetetään tehtaalle.

4. Designin hyväksyminen

Craft saa tehtaalta viralliset luonnokset, jotka asiakkaan tulee hyväksyä. Hyväksymisen jälkeen valmistetaan näytekappaleet (yksi koko per tuote), joiden avulla varmistetaan, että logot ja värit ovat asiakkaan toiveiden mukaiset. Näytekappaleiden valmistaminen hyväksyttyjen luonnosten pohjalta kestää 2-3 viikkoa.

5. Näytekappaleiden valmistus

Näytekappaleet lähetetään asiakkaalle hyväksyttäviksi.

6. Näytekappaleiden hyväksyminen

Kun näytekappaleet luonnoksineen on hyväksytty, voidaan tehdä tilaus

7. Tilaaminen

Lähettäkää tilaus meille heti, kun se on valmis. Kaikki tilaukset tulee lähettää annettujen tilausohjeiden mukaisesti. Tällä varmistetaan, että tilaamme oikeat tuotteet ja koot.

8. Valmistus ja toimitus

Toimitusajat riippuvat valmistettavista tuotteista. Lopulliset toimitustiedot voimme antaa aikaisintaan sitten, kun kaikkien tilattujen tuotteiden näytekappaleet ja luonnokset on hyväksytty. Huippusesonkien aikana tuotannossa voi olla ruuhkaa, joten tilaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

 

Kaiken kaikkiaan prosessiin on syytä varata vähintään 3-4 kk aikaa.