+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

CRAFT KLUBB- OCH LAGKLÄDER

CUSTOM. MADE BY YOU.

 

Craft har utvecklat funktionella sportkläder i mer än 30 år. Genom alla år har man arbetat aktivt med professionella atleter för att förstå bättre de individuella kraven – från elitidrottare, till motionärer. Denna expertis kan du, din klubb eller företaget nu dra nytta av.

I varje person ser Craft Teamwear en idrottare och erbjuder kvalitetsprodukter för idrottsföreningar och lag. Kollektionens kläder är utformade för att skapa lagandan och optimera prestandan. Tekniska kläder finns tillgängliga för både träning och spel.

 

CRAFT PARTNER

Craft samarbetar tillsammans med bl.a: Finlands VM-innebandylag, Finlands Friidrottsförbund, Sveriges längdskidåknings landslag, finska skidskytten Kaisa Mäkäräinen och många internationella fotbollslag.

CRAFT PRINCIP

Baslager

Det understa lagret överför effektivt överskottsfukt från huden till yttre plaggskiktetet där fukten avdunstar eller transporteras till nästa lager. För att säkerställa optimal prestanda och komfort, bör Craft baslager underställ alltid bäras under andra lager av kläder, oavsett väder.

Mellanlager

Mellanlagret isolerar och värmer medan det överför fukt och överflödig värme till nästa lager eller utanför plagget. Under kalla förhållanden upprätthåller mellanlagret kroppsvärme utan att begränsa rörelseförmågan.

Skyddslager

Skyddslagret eller skalet ger skydd i dåligt väder och garanterar en bekväm känsla och bra prestanda, oberoende av omständigheter. Skalet skyddar mot regn, vind och kyla och tillåter förångning av överflödig värme och fukt från de nedre skikten.

 

FÄRGER FÖR VARJE UTMANING – BÅDE HEMMA- OCH GÄSTANDE LAGET

Alla lag har sin egen färg. För att möta dessa olika färgbehov har vårt sortiment många olika färgalternativ. Craft Next Generation Teamwear samlingen innehåller ett brett sortiment av rena klassiska färger som passar utseendet hos de flesta sportklubbar.

Squad samlingen innehåller monokrom kläder till lag: korta och långärmade skjortor, shorts och strumpor.

Progress samlingen innehåller kontrastfärgade skjortor med både vertikal och horisontalrand: korta och långärmade skjortor, shorts och strumpor. Dessutom finns där träningsdräkter och underställ

Pro Control samlingen innehåller skjortor med vågräta ränder i fina tonade färger. Dessutom shorts, strumpor och sportmössor i olika färger.

Det breda utbudet fortsätter i väskor och träningsaccessoarer. Fråga mer av oss, så hjälper vi att identifiera de bästa möjliga alternativen för er.

TILL ALLA SPORTER

Träna hårt i alla väder. Med Craft Next Generation Teamwear kläder kan du bära dina lagfärger och stärka lagandan 365 dagar om året.

Kollektionen är utformad för nordiska förhållanden och inkluderar även kläder som är lämpliga för kalla och regniga årstider. Kollektionen innehåller ett antal varma jackor som är lämpliga för uppvärmning, representation eller spelare och tränare på avbytarbänken. Regnrockar är också tillgängliga för träning i vått väder. Crafts övriga sortiment med underställ och tillbehör finns givetvis också tillgängligt.

 

VARFÖR VÄLJA CRAFT KOLLEKTION?

Craft erbjuder många fördelar:

 • Ett svenskt multisport varumärke
 • Omfattande sortiment för kvinnor, män och juniorer
 • Tidlösa mönster
 • Stora lager, bra tillgång och snabba leveranser
 • Hög servicenivå
 • Crafts andra kollektioner är också tillgängliga
 • Craft är en del av New Wave Group som har mångsidig expertis och ett brett utbud av kvalitetsprodukter för att komplettera Crafts sortiment

VI SER OCKSÅ PÅ TRYCKET OCH LOGISTIKEN MED ERFARENHET

More On hanterar utskrift och design med 25 års erfarenhet. Låt oss också hantera logistiken. Vi levererar snabbt och vi garanterar även efterföljande leveranser i mindre kvantiteter efter behov.

Vi kan också erbjuda din klubb en egen webbutik enligt klubbens visuella utseende och logotyp, upprätthålla webbutiken och ansvara för leverans av kläder. Dessutom är det lätt att hitta de reklamartiklar som lagluvtröjor, skjortor och accessoarer som klubben behöver i vårt breda utbud.

 

LAGKLÄDER MED EGNA UTFORMINGAR

Ni kan designa era helt egna klubbkläder – i era egna färger och med er egen logo. Alla våra produkter har samma höga kvalitet som den ordinarie kollektionen – optimal fukttransport, rörelsefrihet och perfekt passform.

I samarbete med vårt grafiska team, som hjälper dig genom hela processen, skapar vi en unik design till din klubb eller ditt företag. Efter ert godkännande skickas designen till vår fabrik. Leveranstid är ca 9-12 veckor.

 

Intresserad? – Kontakta oss och sätt igång processen!

Länk till katalog

 

DET ÄR SÅ HÄR PLANERINGSPROCESSEN GÅR VIDARE

1. Önskemål eller för vägledning

Ange vilka produkter ni är interesserade av och vad ni har för önskemål.

2. Fastställande av kundens behov samt vilkor

Craft återkopplar med de villkor som gäller (minimumkvantitet, prover, startkostnad, leveranstider).

I detta skede fastställer vi även:

 • Artikelnummer
 • Önskemål till design
 • PMS-färger
 • Alla grafiska element och logor i vektoriserat format: AI/EPS/PDF

3. Designprocess

I samarbete med vårt grafiska team, som hjälper dig genom hela processen, skapar vi en unik design till din klubb eller ditt företag. Efter ert godkännande skickas designen till vår fabrik.

4. Godkännande av design

Vi återkommer med officiella templates/skisser från fabriken som ska godkännas av dig som kund. När godkännandet är gjort produceras fysiska prover (en storlek per artikel) för att säkerhetsställa att logotyp och färger är enligt önskemål. Det tar cirka två-tre veckor att producera proverna efter godkänd template.

5. Produktion av prover

De fysiska proverna skickas till er för godkännande.

6. Godkännande av prover

När de fysiska proverna, tillsammans med skissen, är godkända kan beställningen sättas igång.

7. Beställning

Skicka ordern till oss så snart den är klar. Alla beställningar ska skickas till oss genom det utskickade beställningsschemat. Detta säkerställer att vi beställer rätt produkter och storlekar från början.

8. Produktion och leverans

Leveranstid skiljer sig beroende på vilka produkter som produceras. Vi har först möjlighet att ge ett slutligt leveransbesked när både de fysiska proverna och template/skisser på alla delar är godkända. Under högsäsong är det som störst press på produktionen, se därför till att vara ute i god tid.

 

Sammanlagt bör du reservera minst 3-4 månader för processen.