+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

BRANDING YOUR OFFICE – MIKSI BRÄNDÄTÄ TOIMISTO JA TOIMITILAT?

BRANDING YOUR OFFICE – MIKSI BRÄNDÄTÄ TOIMISTO JA TOIMITILAT?

Luonnollisesti toimiston brändääminen lisää asiakasviihtyvyyttä. Jokaisen joka kävelee yrityksen toimitilaan pitäisi ensisilmäyksellä havaita, mitä yritys tekee. Samanaikaisesti asiakkaalle tulisi syntyä positiivinen mielikuva siitä, mitä yritys edustaa ja mitkä ovat sen arvot. Henkilökunnalle viihtyvyys on tärkeä asia. Sitä voidaan nostaa pienillä asioilla ja samalla rakentaa brändiarvoa yritykselle ja organisaatiolle.

Jo monia vuosia on tutkittu, miten positiiviset kokemukset vaikuttavat yrityksen imagoon, brändi-identiteettiin ja sitä kautta yrityksen brändiarvoon. Tehokas brändi-imago vaikuttaa suoraan myyntiin ja markkinaosuuteen yrityksen toimialalla. Monilla asioilla on helppo erottautua kilpailijoista. Kuten brändäämällä henkilökunta tyylikkäisiin yrityksen merkkauksilla olevilla yhtenäisellä vaatetuksella, mutta myös toimitilan ja toimiston bräändäämisellä.

Käytä ja näytä logoa sekä sloganeita – hyödynnä tuotebrändäys

Tämä on kuitenkin herkkä osa-alue, koska liika on liikaa ja logon tuominen kaikkialle teippausten ja muiden merkkausten muodossa voi olla asiakkaan ja/tai vieraan mielestä ”liiallista korostamista”. Tyylikkyys on tärkeätä. Ovimatto ja logo sekä slogan tuloaulassa, mahdollisesti digital signagen hyödyntäminen ovat tyylikästä, kuten yrityksen omien corporate design –ohjelman värien käyttö.

Asiakkaille jaossa voivat olla esimerkiksi yrityksen laadukkaat jakokynät, muistikirja, kahvikupit, mukit, astiastot, lasit ja vesipullot yrityksen omalla logolla/viestillä varustettuna. Nämä voivat myös olla jakotuotteita/lahjoja, jotka voidaan antaa asiakkaalle mukaan palaverin päätyttyä – muistijälkiä kohtaamisista.

Merkkauksilla voidaan myös yrityksen kahvi- ja ruokailuastiastosta tehdä yksilöllisiä sekä uniikkeja.

 

 

 

 

Meillä More Onissa on laaja valikoima sisustustuotteita ja astiastoja sekä uniikkeja design –tuotteita sekä suomalaisilta että ulkolaisilta designereiltä ja taiteilijoilta. Näkyvää profilointia menestyville yrityksille, organisaatioille, harrastusporukoille, seuroille ja joukkueille. Ota yhteyttä, jos haluat keskustella lisää.

Olli Ilmolahti

olli.ilmolahti@moreon.fi

More On Oy

040 528 9005

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.