+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Lahjaksi ylioppilaalle ja valmistuvalle

AURORA WRITING INSTRUMETS  – LAHJAKSI VALMISTUNEELLE

 

Aurora on perustettu poliittisesti epävakaisina aikoina vuonna 1919 Italian Torinossa. Toisen maailmasodan aikana pommituksissa 1943 Auroran tuotantolaitokset tuhoutuivat ja siitä lähtien Auroran suunnitteluosasto, tuotantofasiliteetit, varasto ja pääkonttori ovat sijainneet Torinon pohjoispuolella lähellä Abbadia of Sturaa.  Aurora tunnetaan uniikista tyylistä, jossa yhdistyy historia ja nykypäivä, kokemus, käsityöläistaito, modernin teknologian sekä tuotantotekniikan hyödyntäminen sekä laadukkaista ja arvokkaista tuotemateriaaleista.

 

Italialainen design ja ”craftsmanship” tunnetaan kaikkialla maailmassa. Myös italialainen Aurora on kynämaailmassa brändi, joka on kansainvälisesti tunnettu ja rakastettu. Pitkät perinteet ja kulttuuri ovat tehneet Aurorasta kynäkeräilijöiden suosikin.

 

Vaikka kynien keräily ja kynäkulttuuri pohjoismaissa ei ole yhtä yleistä kuin kelloharrastus ja kellojen keräily, niin maailmalla kynien limited edition sekä limited production numeroidut sarjat ovat arvossaan. Jotkut tietyt mallit saattavat nostaa hintaa jopa tuhansia euroja. Näistä numeroiduista sarjoista pidetään tilastoja valmistajan, valmistusvuoden sekä mallin mukaan, joita voi seurata sekä katsoa, miten omien numeroitujen keräilykynien arvo kehittyy. Numeroituja sarjoja on aina valmistettu vain tietty määrä koko maailmaan.

 

Lahjaksi ylioppilaalle ja vamistuvalle italialaisen Auroran upea hopeakynä – Magellano A42 hopea/musta tarjoushintaa 49,95 € (ovh 90 €) ja Magellano A36 hopeakynä kultatehostein tarjoushintaa 82,95 € (ovh 149 € ). Tiedustelut moreon@moreon.fi. Lisää lahjaideoita verkkokaupasta shop.moreon.fi.