+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Kansainvälinen Judoliitto ja More On yhteistyöhön

More On lanseerasi Judo for Peace (JFP) lisenssituotteet Judon Grand Slam turnauksessa Dusseldorfissa 23.2.2018

 Judosta on tullut yksi suosituimmista urheilulajeista kaikkialla maailmassa ja siksi Kansainvälinen Judoliitto (IJF) päätti perustaa Judo for Peace komission kymmenen vuotta sitten. Perusajatuksena oli maailman rauhan sanoman eteenpäin vieminen kaikilla sen eri osa-alueilla ja kaikkialla maailmassa. Fakta on, että monet ongelmat ja haasteet johtuvat köyhyydestä, työttömyydestä, eristäytyneisyydestä ja elämän merkitsemättömyydestä yleensä.

 Judo haluaa levittää rauhansanomaa ja yhteisöllisyyttä kaikkialle maailmaan. Kansainvälinen Judoliitto (IJF) on Judo for Peace ohjelman kautta haluaa levittää rauhansamonaa ja yhteisöllisyyttä kaikkialle maailmaan ja liitto on ollut mukana useissa projekteissa ympäri maailmaa organisoimalla judo-koulutusleirejä, kursseja, kouluttajia, tatameja sekä tarvikkeita ja palkkaamalla koulutushenkilöstöä sinne, missä erityisesti nuorilla on erityisiä haasteita.

Judo for Peace –ohjelman ideana on pohtia judon useita ulottuvuuksia urheilun ohella. Nuoret syventyvät judon filosofiaan, sosiaaliseen näkemykseen, maiden väliseen yhteistyöhön sekä rauhan edistämiseen judollisilla keinoilla sekä tietysti tutustuvat toisiinsa sekä muiden maiden judoon ja kulttuuriin.

Ostamalla Judo for Peace Collection kestävän kehityksen tuotteita, kaikilla on mahdollisuus tukea arvokasta työtä rauhan ja yhteisöllisyyden ja nuorten hyväksi. Judo for Peace Collection tuotteilla kerätään rahaa Judo for Peace ohjelmalle.

Lisätietoja ja verkkokauppa: www.judoforpeace.net.