+358 9 6844 9920 moreon@moreon.fi

Kokonaisvaltainen tuoteulkoistusprojekti

Helsingin yliopisto on vuonna 1640 perustettu yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja 15 muulla paikkakunnalla Suomessa. Helsingin yliopistolla on 14 tiedekuntaa ja useita erityislaitoksia. Korkeatasoinen tutkimus luo uutta tietoa, jolla koulutetaan eri aloille monipuolisia asiantuntijoita ja jota hyödynnetään yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja elinkeinoelämässä. Helsingin yliopisto haluaa jatkossa lujittaa asemansa maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukossa ja toimia aktiivisesti ihmiskunnan hyvinvoinnin ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan puolesta.

Tiivis asiakasyhteistyö

More On Oy on kehittänyt pitkäaikaisessa yhteistyössä Helsingin yliopistolle kokonaisvaltaisen tuotteistuskonseptoinnin, mikä pitää sisällään Helsingin yliopiston pr- ja lahjatuotelinjan suunnittelun ja tuotteistamisen yhteistyöyritystensä kanssa, verkkokaupparatkaisun suunnittelun ja toteuttamisen, varastoinnin ja logistiikan hoitamisen ja verkkokauppatiedottamisen. Valikoima pitää sisällään niin pr- ja lahjatuotteet, hupparit ja t-paidat kuin arvolahjatkin.

Vuonna 2015 Helsingin yliopisto viettää 375. juhlavuottaan. Juhlavuoden lahjoissa suosimme kotimaisia tekijöitä ja heidän erinomaista osaamistaan.

\

Jälleenmyyjät

Helsingin yliopiston tuotteita on myynnissä verkkokaupan lisäksi yliopiston omissa jälleenmyyntipisteissä kuten Tiedekulmassa ja Kaisa kirjaston Gaudeamus Kirja & Kahvi –myymälässä.

\

Varainkeruu

Helsingin yliopiston tuotekonseptointi pitää sisällään myös varainkeruun, sillä tuotteiden myynnillä tuetaan Helsingin yliopiston toimintaa.

Verkkokauppa

Helsingin yliopiston verkkokauppa palvelee maailmanlaajuisesti suomen, englannin ja ruotsin kielillä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Klikkaa tästä